Senast uppdaterad: 30 maj 2023

Datarättigheter

Vi erbjuder flera olika alternativ för dig att hantera ditt konto, vilken kommunikation du får från oss och hur vi använder dina uppgifter. För att radera ditt konto eller, beroende på var du befinner dig, skicka in en begäran om att invända mot, radera, begränsa, korrigera eller ta emot en kopia (”databegäran”) av de personuppgifter som samlats in om dig, följ instruktionerna nedan eller använd formuläret nedan för tjänster som erbjuds till konsumenter.

Skicka in en dataförfrågan

—Rockstar Games

För att radera ditt konto i Rockstar Games Social Club eller skicka in en databegäran om de personuppgifter som samlas in om dig av Rockstar Games, loggar du in på ditt Rockstar Games Social Club-konto, går till http://rsg.ms/account och följer instruktionerna. I enlighet med vad som beskrivs i vår integritetspolicy, är din aktivitet offentlig när du använder vissa funktioner. Även om du raderar ditt konto eller dina data kan viss aktivitetsinformation fortfarande visas, inklusive på vissa brädspel, inklusive de som drivs av tredje part, såsom plattformstillverkare och kopior som lagras i Rockstar Games Social Club.

—2K

För att skicka in en begäran om information om vilka personuppgifter som samlas in om dig av 2K, går du till https://2kgam.es/datarequests. För att ta bort ditt 2K-konto loggar du in på ditt 2K-konto och går till https://support.2k.com/hc/en-us/requests/new och följer instruktionerna.

—Private Division

För att skicka in en begäran om vilka personuppgifter som samlas in om dig av Private Division, går du till https://pvtdi.vision/datarequests.

—Ghost Story Games

För att skicka in en databegäran om vilka personuppgifter som samlats in om dig av Ghost Story Games, går du till https://www.ghoststorygames.com/privacy-data-requests/.

—Social Point

För att avsluta prenumerationen på Social Points marknadsförings- eller nyhetsbrev ska du mejla till [email protected], från samma e-postkonto som du använde för att registrera dig, med ”Avsluta prenumeration” i ämnesraden.

För att skicka in en databegäran om vilka personuppgifter som samlas in om dig av Social Point, gör följande: 

  • Gå till inställningsavsnittet i valfri Social Point-spelapplikation; 

  • Tryck på Support;

  • Peka på valfritt ämne;

  • Peka igen på valfritt ämne;

  • Du bör nu se texten ”kontakta oss” högst upp till höger på skärmen. Tryck på denna;

  • Välj ”Integritetspolicy” och

  • Ge oss information om vilka registrerades rättigheter du vill utöva.

—Zynga, Gram, Natural Motion, Small Giant Games, Skillpoint

För att skicka in en databegäran om de personuppgifter som samlas in om dig av Zynga, Gram, Natural Motion, Small Giant Games eller Skillpoint, gå till https://privacy.zynga.com/portal/#/ och fyll i en begäran.

—Peak

För att skicka in en databegäran om de personuppgifter som samlas in om dig av Peak, skicka ett e-postmeddelande till [email protected] .

—Nordeus

För att skicka in en databegäran om de personuppgifter som Nordeus har samlat in om dig, gå till https://zynga.support/Top11DownloadOrDeleteData .

—Playdots

För att skicka in en databegäran om de personuppgifter som samlas in om dig av Playdots, skicka ett e-postmeddelande till [email protected] .

—Rollic

För att skicka in en databegäran om de personuppgifter som samlas in om dig av Rollic, gå till https://zynga.support/RollicDataRequest .

—Nanotribe, Creasaur, Zerosum, Bytetyper

För att skicka in en databegäran om de personuppgifter som samlas in om dig av Nanotribe, Creasaur, Zerosum eller Bytetyper, gå till https://www.rollicgames.com/privacy/request .

—Popcore

För att skicka in en databegäran om de personuppgifter som Popcore har samlat in om dig, skicka ett e-postmeddelande till [email protected] .

—CircoLoco Records

För att avsluta prenumerationen på CircoLoco Records marknadsförings- eller nyhetsbrev, skicka ett e-postmeddelande till [email protected], från samma e-postkonto som du använde för att registrera dig, och skriv ”Avsluta prenumeration” i ämnesraden. För att skicka in en databegäran om de personuppgifter som samlas in om dig av CircoLoco Records, gå till http://rsg.ms/71aa664 .

Formulär för begäran om data

Fyll i formuläret här för att skicka in en begäran om data till Take-Two-koncernen för tjänster som vi erbjuder konsumenter. Ange samma e-postadress som du använde för att registrera dig hos oss.

Kontakta Take-Two

Om du har frågor om vår integritetspolicy kan du använda nedanstående formulär för att kontakta vårt dataskyddsombud.

Du kan också kontakta oss eller vårt dataskyddsombud via post på adresserna nedan. Identifiera din plats i ditt meddelande. Du kan också ha rätt att klaga till en dataskyddsmyndighet. Du kan också kontakta oss via e-post på [email protected].

Land

Adress

Icke-europeiska länder

Take-Two Interactive Software, Inc.

110 W 44th Street, New York, NY 10036 USA,

Attn: Dataskyddsombud

Storbritannien, EU, EES eller Schweiz

(”europeiska länder”)

Take Two Interactive Software Europe Limited

Take-Two House

30 Cleveland Street, London W1T 4JD, Storbritannien

Attn: Dataskyddsombud