Ultima actualizare: 30 mai 2023

Drepturi privind datele

Vă punem la dispoziție mai multe opțiuni pentru a gestiona contul dvs., comunicările pe care le primiți de la noi și modul în care utilizăm informațiile dvs. Pentru a vă șterge contul sau, în funcție de locația dvs., pentru a înainta o solicitare de obiecție, ștergere, restricționare sau primire a unei copii („solicitare de date”) a informațiilor cu caracter personal colectate despre dvs., vă rugăm să urmați instrucțiunile de mai jos sau să folosiți formularul de mai jos pentru Serviciile oferite clienților.

Transmiterea unei solicitări de date

—Rockstar Games

Pentru a vă șterge contul la Clubul social Rockstar Games sau pentru a înainta o solicitare de date privind informațiile cu caracter personal colectate despre dvs. de către Rockstar Games, conectați-vă în contul Clubului social Rockstar Games, accesați http://rsg.ms/account și urmați instrucțiunile. Conform celor descrise în Politica de confidențialitate, atunci când utilizați anumite caracteristici, activitatea dvs. este publică. Chiar dacă vă ștergeți contul sau datele, este posibil să apară în continuare anumite informații despre activitate, inclusiv pe anumite panouri de joc, inclusiv pe cele găzduite de terți, cum ar fi producătorii de platforme și copiile găzduite pe Clubul social Rockstar Games.

—2K

Pentru a înainta o solicitare de date privind informațiile cu caracter personal colectate despre dvs. de către 2K, accesați https://2kgam.es/datarequests. Pentru a vă șterge Contul 2K, conectați-vă în Contul 2K, accesați https://support.2k.com/hc/en-us/requests/new și urmați instrucțiunile.

—Private Division

Pentru a înainta o solicitare de date privind informațiile cu caracter personal colectate despre dvs. de către Private Division, accesați https://pvtdi.vision/datarequests.

—Ghost Story Games

Pentru a înainta o solicitare de date privind informațiile cu caracter personal colectate despre dvs. de către Ghost Story Games, accesați https://www.ghoststorygames.com/privacy-data-requests/.

—Social Point

Pentru a vă dezabona de la comunicările de marketing sau buletinele informative Social Point, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa [email protected] din același cont de e-mail pe care l-ați folosit pentru a vă conecta, indicând „Unsubscribe” („Dezabonare”) în linia de subiect.

Pentru a înainta o solicitare de date privind informațiile cu caracter personal colectate despre dvs. de către Social Point, vă rugăm să procedați după cum urmează: 

  • Accesați secțiunea Setări în orice aplicație de jocuri Social Point; 

  • Atingeți Support (Asistență);

  • Atingeți orice subiect;

  • Atingeți din nou orice subiect;

  • Ar trebui să vedeți acum un text „contact us” („contactați-ne”) în partea din dreapta sus a ecranului; atingeți acest text;

  • Selectați „Privacy Policy” („Politica de confidențialitate”); și

  • Furnizați-ne detaliile dreptului persoanei vizate pe care doriți să îl exercitați.

—Zynga, Gram, Natural Motion, Small Giant Games, Skillpoint

Pentru a înainta o solicitare de date privind informațiile cu caracter personal colectate despre dvs. de către Zynga, Gram, Natural Motion, Small Giant Games sau Skillpoint, accesați https://privacy.zynga.com/portal/#/ și completați o cerere.

—Peak

Pentru a înainta o solicitare de date privind informațiile cu caracter personal colectate despre dvs. de către Peak, trimiteți un e-mail la adresa [email protected].

—Nordeus

Pentru a înainta o solicitare de date privind informațiile cu caracter personal colectate despre dvs. de către Nordeus, accesați https://zynga.support/Top11DownloadOrDeleteData.

—Playdots

Pentru a înainta o solicitare de date privind informațiile cu caracter personal colectate despre dvs. de către Playdots, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa [email protected].

—Rollic

Pentru a înainta o solicitare de date privind informațiile cu caracter personal colectate despre dvs. de către Rollic, accesați https://zynga.support/RollicDataRequest.

—Nanotribe, Creasaur, Zerosum, Bytetyper

Pentru a înainta o solicitare de date privind informațiile cu caracter personal colectate despre dvs. de către Nanotribe, Creasaur, Zerosum sau Bytetyper, accesați https://www.rollicgames.com/privacy/request.

—Popcore

Pentru a înainta o solicitare de date privind informațiile cu caracter personal colectate despre dvs. de către Popcore, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa [email protected].

—CircoLoco Records

Pentru a vă dezabona de la buletinele informative de marketing CircoLoco Records, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa [email protected] din același cont de e-mail pe care l-ați folosit pentru a vă conecta, scriind „Unsubscribe” („Dezabonare”) în linia de subiect. Pentru a înainta o solicitare de date privind informațiile cu caracter personal colectate despre dvs. de către CircoLoco Records, accesați http://rsg.ms/71aa664.

Formular de solicitare date

Completați acest formular pentru a face o solicitare de date către grupul de companii Take-Two pentru serviciile pe care le oferim consumatorilor. Introduceți adresa de e-mail pe care ați folosit-o pentru a vă înscrie la noi.

Contactați Take-Two

Dacă aveți întrebări cu privire la Politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să utilizați formularul de mai jos pentru a contacta Responsabilul nostru cu protecția datelor.

De asemenea, ne puteți contacta pe noi sau pe Responsabilul nostru cu protecția datelor prin poștă la adresele de mai jos. Vă rugăm să vă indicați locația în mesaj. De asemenea, este posibil să aveți dreptul de a depune o plângere la o autoritate competentă în materie de confidențialitate. De asemenea, ne puteți contacta prin e-mail la adresa [email protected].

Țara

Adresa

Țările din afara Europei

Take-Two Interactive Software, Inc.

110 W 44th Street, New York, NY 10036 SUA,

În atenția: Privacy Policy Administrator (Administrator Politică de confidențialitate)

Marea Britanie, UE, SEE sau Elveția

(„Țările europene”)

Take Two Interactive Software Europe Limited

Take-Two House

30 Cleveland Street, London W1T 4JD, UK

În atenția: Privacy Policy Administrator (Administrator Politică de confidențialitate)