Laatst bijgewerkt: 30 mei 2023

Gegevensrechten

Wij bieden u verschillende opties om uw account, de communicatie die u van ons ontvangt en de wijze waarop wij uw informatie gebruiken te beheren. Om uw account te verwijderen of, afhankelijk van uw locatie, een verzoek in te dienen voor het maken van bezwaar, het verwijderen, beperken, corrigeren of ontvangen van een kopie (“verzoek om het uitoefenen van gegevensrechten”) van de over u verzamelde persoonlijke informatie, dient u de onderstaande instructies op te volgen of het onderstaande formulier te gebruiken voor Diensten die aan consumenten worden aangeboden.

Een verzoek om het uitoefenen van gegevensrechten indienen

—Rockstar Games

Om uw Rockstar Games Social Club-account te verwijderen of een verzoek om het uitoefenen van gegevensrechten in te dienen met betrekking tot de persoonlijke informatie die door Rockstar Games over u is verzameld, moet u inloggen op uw Rockstar Games Social Club-account, naar http://rsg.ms/account gaan en de instructies opvolgen. Zoals beschreven in ons Privacybeleid, zijn uw activiteiten openbaar als u gebruik maakt van bepaalde functies. Zelfs als u uw account of gegevens verwijdert, kan bepaalde informatie over uw activiteiten zichtbaar blijven, onder meer op bepaalde gameplayboards, waaronder door derden gehoste gameplayboards, zoals platformfabrikanten en exemplaren die op Rockstar Games Social Club worden gehost.

—2K

Om een verzoek tot uitoefening van gegevensrechten in te dienen met betrekking tot de persoonlijke informatie die door 2K over u is verzameld, ga naar https://2kgam.es/datarequests. Om uw 2K-account te verwijderen, moet u zich aanmelden bij uw 2K-account, naar https://support.2k.com/hc/en-us/requests/new gaan en de instructies opvolgen.

—Private Division

Om een verzoek om het uitoefenen van gegevensrechten in te dienen met betrekking tot de persoonlijke informatie die door Private Division over u is verzameld, ga naar https://pvtdi.vision/datarequests.

—Ghost Story Games

Ga om een verzoek om het uitoefenen van gegevensrechten in te dienen met betrekking tot de persoonlijke informatie die door Ghost Story Games over u verzameld wordt naar https://www.ghoststorygames.com/privacy-data-requests/.

—Social Point

Om u af te melden van de marketing of nieuwsbrieven van Social Point, moet u een e-mail sturen naar [email protected] vanaf hetzelfde e-mailaccount dat u heeft gebruikt om u aan te melden, met “Afmelden” in de onderwerpregel.

Om een verzoek om het uitoefenen van gegevensrechten in te dienen met betrekking tot de persoonlijke informatie die door Social Point over u is verzameld, moet u het volgende doen: 

  • Ga naar de sectie Instellingen in de app van een van de Social Point-games; 

  • Tik op Ondersteuning;

  • Tik op een onderwerp;

  • Tik nogmaals op een onderwerp;

  • U zou nu de tekst “Contact met ons opnemen” in de rechterbovenhoek van het scherm moeten zien, tik hierop;

  • selecteer “Privacybeleid”; en

  • verstrek ons de gegevens met betrekking tot het recht van de betrokkene dat u wilt uitoefenen.

—Zynga, Gram, Natural Motion, Small Giant Games, Skillpoint

Om een gegevensverzoek in te dienen met betrekking tot de persoonlijke informatie die over u is verzameld door Zynga, Gram, Natural Motion, Small Giant Games of Skillpoint, gaat u naar https://privacy.zynga.com/portal/#/ en vult u een verzoek in.

—Peak

Om een gegevensverzoek in te dienen met betrekking tot de persoonlijke informatie die door Peak over u is verzameld, stuurt u een e-mail naar [email protected].

—Nordeus

Om een gegevensverzoek in te dienen met betrekking tot de persoonlijke informatie die Nordeus over u heeft verzameld, gaat u naar https://zynga.support/Top11DownloadOrDeleteData.

—Playdots

Om een gegevensverzoek in te dienen met betrekking tot de persoonlijke informatie die door Playdots over u is verzameld, stuurt u een e-mail naar [email protected].

—Rollic

Om een gegevensverzoek in te dienen met betrekking tot de persoonlijke informatie die Rollic over u heeft verzameld, gaat u naar https://zynga.support/RollicDataRequest.

—Nanotribe, Creasaur, Zerosum, Bytetyper

Om een gegevensverzoek in te dienen met betrekking tot de persoonlijke informatie die over u is verzameld door Nanotribe, Creasaur, Zerosum of Bytetyper, gaat u naar https://www.rollicgames.com/privacy/request.

—Popcore

Om een gegevensverzoek in te dienen met betrekking tot de persoonlijke informatie die door Popcore over u is verzameld, stuurt u een e-mail naar [email protected].

—CircoLoco Records

Om u af te melden van de marketing of nieuwsbrieven van CircoLoco Records, moet u een e-mail sturen naar [email protected] vanaf hetzelfde e-mailaccount dat u heeft gebruikt om u aan te melden, met “Afmelden” in de onderwerpregel. Om een gegevensverzoek in te dienen met betrekking tot de persoonlijke informatie die over u is verzameld door CircoLoco Records, gaat u naar http://rsg.ms/71aa664.

Formulier voor verzoeken om het uitoefenen van gegevensrechten

Vul dit formulier in om een verzoek om het uitoefenen van gegevensrechten bij de Take-Two-bedrijvengroep in te dienen voor diensten die we aan consumenten aanbieden. Voer het e-mailadres in dat u heeft gebruikt om u bij ons aan te melden.

Contact opnemen met Take-Two

Als u vragen over ons Privacybeleid heeft, gebruik dan het onderstaande formulier om contact op te nemen met onze functionaris voor gegevensbescherming.

U kunt ook per post contact met ons of onze functionaris voor gegevensbescherming opnemen op de onderstaande adressen. Geef uw locatie aan in uw bericht. U kunt ook het recht hebben om een klacht in te dienen bij een autoriteit voor gegevensbescherming. U kunt ook contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected].

Land

Adres

Niet-Europese landen

Take-Two Interactive Software, Inc.

110 W 44th Street, New York, NY 10036 VS,

Attn: Privacy Policy Administrator

Verenigd Koninkrijk, EU, EER of Zwitserland

(“Europese landen”)

Take Two Interactive Software Europe Limited

Take-Two House

30 Cleveland Street, Londen W1T 4JD, Verenigd Koninkrijk

Attn: Privacy Policy Administrator