Siste oppdatering: 30. mai 2023

Datarettigheter

Vi tilbyr flere alternativer for å administrere din konto, kommunikasjon du mottar fra oss, og hvordan vi bruker opplysningene dine. For å slette kontoen din eller, avhengig av hvor du befinner deg, sende inn en forespørsel om å protestere, slette, begrense, korrigere eller motta en kopi («dataforespørsel») av de personlige opplysningene som er innhentet om deg, følg instruksjonene nedenfor eller bruk skjemaet nedenfor for tjenester som tilbys til forbrukere.

Send inn en dataforespørsel

—Rockstar Games

For å slette din konto i Rockstar Games Social Club eller sende inn en dataforespørsel om de personlige opplysningene som er innhentet om deg av Rockstar Games, logger du deg inn på din konto i Rockstar Games Social Club, gå til http://rsg.ms/account, og følg instruksjonene. Som beskrevet i vår Retningslinjer for personvern, når du bruker visse funksjoner vil din aktivitet være offentlig. Selv om du sletter kontoen eller opplysningene dine, kan noe aktivitetsinformasjon fortsatt vises, inkludert på visse spillbrett, inkludert de som drives av tredjeparter, for eksempel plattformprodusenter og kopier som driftes på Rockstar Games Social Club.

—2K

For å sende inn en dataforespørsel om de personlige opplysningene innhentet om deg av 2K, gå til https://2kgam.es/datarequests. For å slette din 2K-konto, logg deg inn på din 2K-konto, gå tilhttps://support.2k.com/hc/en-us/requests/new, og følg instruksjonene.

—Private Division

For å sende inn en dataforespørsel om de personlige opplysningene innhentet om deg av Private Division, gå til https://pvtdi.vision/datarequests.

—Ghost Story Games

For å sende inn en dataforespørsel om de personlige opplysningene innhentet om deg av Ghost Story Games, gå til https://www.ghoststorygames.com/privacy-data-requests/.

—Social Point

For å melde deg av Social Points markedsføring eller nyhetsbrev, send en e-post til [email protected] fra den samme e-postkontoen du brukte til å registrere deg og skriv «Avslutt abonnement» i emnelinjen.

For å sende inn en dataforespørsel om de personlige opplysningene som er innhentet om deg av Social Point, gjør du følgende: 

    • Gå til innstillingsdelen i et hvilket som helst Social Point-spill: 

  • Trykk på Support;

  • Trykk på et hvilket som helst emne;

  • Trykk igjen på et emne;

  • Du vil nå se en «kontakt oss»-tekst øverst til høyre på skjermen, trykk på denne;

  • Velg «Retningslinjer for personvern»; og

  • Gi oss detaljene om den registrerte rettigheten du ønsker å utøve.

—Zynga, Gram, Natural Motion, Small Giant Games, Skillpoint

For å sende inn en dataforespørsel om de personlige opplysningene innhentet om deg av Zynga, Gram, Natural Motion, Small Giant Games eller Skillpoint, gå til https://privacy.zynga.com/portal/#/ og fyll ut en forespørsel.

—Peak

For å sende inn en dataforespørsel om de personlige opplysningene innhentet om deg av Peak, send en e-post til [email protected].

—Nordeus

For å sende inn en dataforespørsel om de personlige opplysningene innhentet om deg av Nordeus, gå til https://zynga.support/Top11DownloadOrDeleteData.

—Playdots

For å sende inn en dataforespørsel om de personlige opplysningene innhentet om deg av Playdots, send en e-post til [email protected].

—Rollic

For å sende inn en dataforespørsel om de personlige opplysningene innhentet om deg av Rollic, gå til https://zynga.support/RollicDataRequest.

—Nanotribe, Creasaur, Zerosum, Bytetyper

For å sende inn en dataforespørsel om de personlige opplysningene innhentet om deg av Nanotribe, Creasaur, Zerosum eller Bytetyper, gå til https://www.rollicgames.com/privacy/request.

—Popcore

For å sende inn en dataforespørsel om de personlige opplysningene innhentet om deg av Popcore, send en e-post til [email protected].

—CircoLoco Records

For å melde deg av CircoLoco Records-markedsføringsnyhetsbrev, send en e-post til [email protected] fra den samme e-postkontoen du brukte til å registrere deg, og skriv «Unsubscribe» («avslutt abonnement») i emnelinjen. For å sende inn en dataforespørsel om de personlige opplysningene innhentet om deg av CircoLoco Records, gå til http://rsg.ms/71aa664.

Skjema for dataforespørsel

Fyll ut dette skjemaet for å fremsette en dataforespørsel til Take-Two-gruppen av selskaper for tjenester vi tilbyr til forbrukere. Skriv inn e-postadressen du brukte til å registrere deg hos oss.

Kontakt Take-Two

Hvis du har spørsmål om våre retningslinjer for personvern, kan du bruke skjemaet nedenfor for å kontakte vårt personvernombud.

Du kan også kontakte oss eller vårt personvernombud via post på adressene nedenfor. I meldingen bes du identifisere hvilket sted du er hjemmehørende. Du kan også ha rett til å klage til en personvernmyndighet. Du kan også kontakte oss via e-post på [email protected].

Land

Adresse

Ikke-europeiske land

Take-Two Interactive Software, Inc.

110 W 44th Street, New York, NY 10036, USA,

Attn: Administrator for retningslinjer for personvern

Storbritannia, EU, EØS eller Sveits

(«Europeiske land»)

Take Two Interactive Software Europe Limited

Take-Two House

30 Cleveland Street, London W1T 4JD, Storbritannia

Attn: Administrator for retningslinjer for personvern