Legutóbbi módosítás dátuma: 2023. május 30.

Adatvédelmi jogok

Számos lehetőséget biztosítunk Önnek arra, hogy kezelje fiókját, a tőlünk kapott kommunikációt és azt, hogy hogyan használjuk fel az Ön adatait. Ha törölni szeretné fiókját, vagy – tartózkodási helyétől függően – az Önről gyűjtött személyes adatok kezelése elleni tiltakozásra, az adatok törlésére, korlátozására, helyesbítésére vagy másolatának igénylésére („adatigénylés”) irányuló kérelmet kíván benyújtani, kérjük, kövesse az alábbi utasításokat, vagy használja az alábbi űrlapot a fogyasztóknak kínált szolgáltatások esetében.

Adatigénylés benyújtása

—Rockstar Games

A Rockstar Games Social Club-fiókjának törléséhez vagy a Rockstar Games által Önről gyűjtött személyes adatokra vonatkozó adatigénylés benyújtásához jelentkezzen be a Rockstar Games Social Club-fiókjába, lépjen a http://rsg.ms/account oldalra, és kövesse az utasításokat. Amint Adatvédelmi szabályzatunkban azt leírtuk, amikor bizonyos funkciókat használ, az Ön tevékenysége nyilvános. Még ha törli is fiókját vagy adatait, bizonyos tevékenységi információk továbbra is megjelenhetnek, többek között bizonyos játéktáblákon, beleértve a harmadik felek, például a platformgyártók és a Rockstar Games Social Clubon található másolatokat.

—2K

A 2K által Önről gyűjtött személyes adatokra vonatkozó adatigénylés benyújtásához látogasson el a https://2kgam.es/datarequests weboldalra. Ha törölni szeretné 2K-fiókját, jelentkezzen be 2K-fiókjába, lépjen be a https://support.2k.com/hc/en-us/requests/new weboldalra, és kövesse az utasításokat.

—Private Division

A Private Division által Önről gyűjtött személyes adatokra vonatkozó adatigénylés benyújtásához látogasson el a https://pvtdi.vision/datarequests weboldalra.

—Ghost Story Games

A Ghost Story Games által Önről gyűjtött személyes adatokra vonatkozó adatigénylés benyújtásához látogasson el a https://www.ghoststorygames.com/privacy-data-requests/ weboldalra.

—Social Point

Ha le szeretne iratkozni a Social Point marketingjéről vagy hírleveléről, kérjük, küldjön egy e-mailt a [email protected] címre ugyanabból az e-mail-fiókból, amelyet a feliratkozáshoz használt, az „Unsubscribe” (Leiratkozás) szót írva a tárgysorba.

A Social Point által Önről gyűjtött személyes adatokra vonatkozó adatigénylés benyújtásához tegye a következőket: 

  • Lépjen valamelyik Social Point játékalkalmazás beállításaihoz; 

  • Koppintson a Támogatás gombra;

  • Koppintson valamelyik témára;

  • Koppintson újra valamelyik témára;

  • A képernyő jobb felső sarkában meg kell jelennie a „kapcsolatfelvétel” szövegnek, koppintson erre;

  • Válassza az „Adatvédelmi irányelvek” lehetőséget; és

  • Adja meg nekünk az érintett azon jogának részleteit, amelyet gyakorolni kíván.

–Zynga, Gram, Natural Motion, Small Giant Games, Skillpoint

A Zynga, a Gram, a Natural Motion, a Small Giant Games vagy a Skillpoint által Önről gyűjtött személyes adatokra vonatkozó adatigénylés benyújtásához látogasson el a https://privacy.zynga.com/portal/#/ weboldalra, és töltse ki a kérelmet.

—Peak

A Peak által Önről gyűjtött személyes adatokra vonatkozó adatigénylés benyújtásához küldjön e-mailt a [email protected] címre.

—Nordeus

A Nordeus által Önről gyűjtött személyes adatokra vonatkozó adatigénylés benyújtásához látogasson el a https://zynga.support/Top11DownloadOrDeleteData weboldalra.

—Playdots

A Playdots által Önről gyűjtött személyes adatokra vonatkozó adatigénylés benyújtásához kérjük, küldjön e-mailt a [email protected] címre.

—Rollic

A Rollic által Önről gyűjtött személyes adatokra vonatkozó adatigénylés benyújtásához látogasson el a https://zynga.support/RollicDataRequest weboldalra.

–Nanotribe, Creasaur, Zerosum, Bytetyper

A Nanotribe, a Creasaur, a Zerosum vagy a Bytetyper által Önről gyűjtött személyes adatokra vonatkozó adatigénylés benyújtásához látogasson el a https://www.rollicgames.com/privacy/request weboldalra.

—Popcore

A Popcore által Önről gyűjtött személyes adatokra vonatkozó adatigénylés benyújtásához kérjük, küldjön e-mailt a [email protected] címre.

–CircoLoco Records

Ha le szeretne iratkozni a CircoLoco Records marketing hírleveléről, kérjük, küldjön egy e-mailt az [email protected] címre ugyanabból az e-mail fiókból, amellyel feliratkozott, és írja a tárgysorba, hogy „Unsubscribe” (Leiratkozás). A CircoLoco Records által Önről gyűjtött személyes adatokra vonatkozó adatigénylés benyújtásához látogasson a http://rsg.ms/71aa664 weboldalra.

Adatigénylő űrlap

Töltse ki ezt az űrlapot, ha adatigénylést szeretne benyújtani a Take-Two vállalatcsoport részére a fogyasztóknak nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatban. Írja be azt az e-mail-címét, amellyel regisztrált nálunk.

Kapcsolatfelvétel a Take-Two-val

Ha kérdése van az Adatvédelmi szabályzatunkkal kapcsolatban, kérjük, használja az alábbi űrlapot, hogy kapcsolatba lépjen adatvédelmi tisztviselőnkkel.

Az alábbi címeken levélben is kapcsolatba léphet velünk vagy adatvédelmi tisztviselőnkkel. Kérjük, az üzenetben tüntesse fel a helyszínt. Jogában állhat panaszt tenni az adatvédelmi hatóságnál is. E-mailben is kapcsolatba léphet velünk a [email protected] címen.

Ország

Cím

Nem európai országok

Take-Two Interactive Software, Inc.

110 W 44th Street, New York, NY 10036 USA,

Attn: Privacy Policy Administrator

Egyesült Királyság, EU, EGT vagy Svájc

(„Európai országok”)

Take Two Interactive Software Europe Limited

Take-Two House

30 Cleveland Street, London W1T 4JD, Egyesült Királyság

Attn: Privacy Policy Administrator