Nemojte prodavati niti deliti moje lične podatke

Poslednji put ažurirano: 29. marta 2023.

Možete imati pravo da nam kažete da ne „prodajemo” ili „delimo” (za ciljano oglašavanje) vaše lične podatke. Jedine „prodaje” ili „deljenja” (za ciljano oglašavanje) koje vršimo (kako je definisano zakonima privatnosti) su u cilju prikupljanja (i omogućavanja da naši pružaoci oglašivačkih usluga prikupljaju) i deljenja određenih informacija koje nam omogućavaju da obezbedimo personalizovano oglašavanje vama i drugima poput vas u okviru naših Usluga, kao i na drugim sajtovima i aplikacijama koje posećujete. Da biste saznali više o našem postupanju u pogledu privatnosti, pregledajte našu Politiku privatnosti.

Da biste ostvari pravo da onemogućite „prodaju” i „deljenje” (za ciljano oglašavanje), pogledajte raspoložive opcije ovde. Da biste na širem planu onemogućili personalizovano oglašavanje na mreži, pogledajte opcije onemogućavanja u odeljku Upravljanje nalogom, komunikacijama i podacima naše Politike privatnosti.

Ciljano oglašavanje može da se onemogući korišćenjem kontrola privatnosti:

  • Onemogućite ciljano oglašavanje na osnovu interesovanja za pružaoce usluga oglašavanja posetom Inicijative za oglašavanje na mrežiAlijanse za digitalno oglašavanje, ili opcije Važi izbori na internetu (EU)

  • Prilagodite podešavanja privatnosti i oglašavanja na svom uređaju da biste kontrolisali da li želite da primate reklame na osnovu svojih interesovanja

  • Upravljajte kolačićima na svom pretraživaču korišćenjem alata za podešavanje kolačića (kada su na raspolaganju) ili podešavanja vašeg pretraživača na osnovu Politike privatnosti

Ako onemogućite korišćenje gore opisanih kontrola privatnosti, kolačić za „onemogućavanje” će se čuvati u vašem pretraživaču, ukazujući na to da ne želite da primate ciljano oglašavanje. Ako potpuno obrišete kolačiće ili koristite drugi pretraživač ili uređaj, moraćete opet da onemogućite ovu uslugu.