Ikke selg eller del mine personlige opplysninger

Siste oppdatering: 29. mars 2023

Du kan ha rett til å be oss om ikke å «selge» eller «dele» (for målrettet annonsering) dine personlige opplysninger. De eneste «salgene» eller «delingene» (for målrettet annonsering) vi gjør (som definert av personvernlovgivning) er å innhente (og tillate våre annonseleverandører å innhente) og dele visse opplysninger for å gjøre oss i stand til å levere persontilpassede annonser til deg og andre som deg på tjenestene våre og på andre nettsteder og apper du besøker. For å finne ut mer om personvernpraksisen vår, gå gjennom våre retningslinjer for personvern.

For å utøve retten din til å melde deg av «salget» eller «delingen» (for målrettet annonsering), se alternativene som er tilgjengelige her. For å melde deg av personlig tilpasset annonsering på nettet i større grad, se alternativene for avmelding i avsnittet Administrer kontoen din, kommunikasjon og opplysninger i våre retningslinjer for personvern.

Du kan også deaktivere målrettet annonsering ved å bruke personvernkontroller:

  • Meld deg av interessebasert målrettet annonsering fra deltakende annonseleverandører ved å gå til Network Advertising InitiativeDigital Advertising Alliance eller Your Online Choices (EU)

  • Justere personvern- og annonseringsinnstillingene dine på enheten din for å kontrollere om du vil motta interessebasert målrettet annonsering

  • Administrere informasjonskapslene på nettleseren din ved å bruke verktøyet for informasjonskapselpreferanser (der tilgjengelig) eller nettleserinnstillingene dine basert på retningslinjene for informasjonskapsler lagt ut på tjenestene

Hvis du melder deg av ved å bruke personvernkontrollene ovenfor, vil en «avmeldings»-informasjonskapsel lagres i nettleseren din, som indikerer at du ikke ønsker å motta målrettede annonser. Hvis du sletter informasjonskapsler generelt eller bruker en annen nettleser eller enhet, må du melde deg av på nytt.