No vendre ni compartir les meves dades personals

Última actualització: 29 de març de 2023

També teniu dret a dir-nos que no “venguem” ni “compartim” (per a publicitat dirigida) la vostra informació personal. L'única “venda” o “compartició” (per a la publicitat dirigida) que fem (tal com es defineix en les lleis de privadesa) és recopilar (i permetre que els nostres proveïdors de publicitat recopilin) i compartir certa informació per permetre'ns oferir tan a vosaltres com a altres persones anuncis personalitzats en els nostres Serveis i altres llocs i aplicacions que visites. Per obtenir més informació sobre les nostres pràctiques de publicitat, si us plau, reviseu la nostra política de privadesa.

Per exercir el vostre dret a desactivar la “venda” o la “compartició” (per a publicitat dirigida), consulteu aquí les opcions disponibles. Per desactivar la publicitat personalitzada en línia de manera més àmplia, consulteu les opcions d'exclusió identificades a la secció Gestioneu el vostre compte, comunicacions i dades.

També podeu desactivar la publicitat dirigida mitjançant els controls de privadesa:

  • Desactiva la publicitat dirigda basada en interessos dels proveïdors de publicitat participants visitant Network Advertising InitiativeDigital Advertising AllianceYour Online Choices (UE)

  • Ajusteu la configuració de privadesa i publicitat en el vostre dispositiu per controlar si desitjeu rebre publicitat en funció dels vostres interessos

  • Gestioneu les galetes del vostre navegador mitjançant l'eina de preferències de galetes (quan estigui disponible) o la configuració del vostre navegador en funció de la Política de galetes publicada als Serveis

Si decidiu desactivar-les mitjançant els controls de privadesa anteriors, s'emmagatzemarà una galeta de “desactivació” al vostre navegador per indicar que no voleu rebre anuncis dirigits. Si elimineu les galetes en general o utilitzeu un navegador o dispositiu diferent, haureu de tornar-les a desactivar.