Πολιτική Απορρήτου της «Take-Two Interactive Software, Inc» – MyNBA2K

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Σεπτεμβρίου 2021

Η Εταιρία «Take-Two Interactive Software, Inc», συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών της που απαρτίζουν τον όμιλο «Take-Two Interactive» (καλούμενες από κοινού «Take -Two», «εμείς» και «εμάς»), αποτελεί κορυφαία εταιρία ανάπτυξης, έκδοσης και εμπορίας διαδραστικών προϊόντων διασκέδασης. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου εξηγεί τις πρακτικές επεξεργασίας δεδομένων που χρησιμοποιούμε στα προϊόντα ,και τις υπηρεσίες MyNBA2K (αναφερόμενες από κοινού ως «Υπηρεσίες»), τις οποίες προσφέρουμε στους καταναλωτές.

Πεδίο εφαρμογής της Πολιτικής και ποιοι είμαστε

Η Take-Two περιλαμβάνει ενδείξεις και τμήματα, τα οποία ανήκουν στην Take-Two, όπως η Rockstar Games, η 2K, η Private Division, η Social Point και η Ghost Story Games. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτήν την Πολιτική Απορρήτου. Οι Υπηρεσίες υπόκεινται επίσης στην Περιορισμένη Εγγύηση Λογισμικού και στη Σύμβαση Άδειας Χρήσης(εφεξής ως «οι όροι [EULA]»), στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και στις οποιεσδήποτε άλλες πολιτικές που περιλαμβάνονται στις Υπηρεσίες μας. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου συμπληρώνει τις γνωστοποιήσεις απορρήτου που παρέχονται με το προϊόν λογισμικού σας από τον κατασκευαστή της κονσόλας.

 • Η εταιρία Take Two Interactive Software Europe Limited είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας, ο οποίος είναι αρμόδιος για πληροφόρηση σχετικά με τις Υπηρεσίες που παρέχει η Take-Two Interactive, η Rockstar Games, η 2K, η Private Division, ή η Ghost Story Games από το Ηνωμένο Βασίλειο (ΗΒ) σε πρόσωπα εγκατεστημένα στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ), ή στην Ελβετία.

Εάν επικοινωνήσεις μαζί μας ή χρησιμοποιήσεις άλλες υπηρεσίες μας εκτός των υπηρεσιών MyNBA2K, θα ισχύει η βασική Πολιτική Απορρήτου.

Πληροφορίες που συλλέγουμε και Νομική Βάση για την Επεξεργασία

Μας παρέχεις πληροφορίες απευθείας, όπως όταν δημιουργείς λογαριασμό σε εμάς. Επίσης συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με εσένα και τη δραστηριότητά σου όταν χρησιμοποιείς τις Υπηρεσίες μας – είτε μέσα από τις κονσόλες των παιχνιδιών, τους υπολογιστές, τις κινητές συσκευές, τις εφαρμογές που περιλαμβάνονται μέσα στα παιχνίδια, τις πλατφόρμες λογισμικού, τα κοινωνικά δίκτυα ή τα δίκτυα παιχνιδιών που παρέχονται από τρίτα μέρη. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τεχνολογίες ηλεκτρονικής παρακολούθησης, όπως τα cookies και παρόμοιες τεχνολογίες, για τη συλλογή πληροφοριών, όταν μοιράζεσαι με φίλους περιεχόμενο που περιλαμβάνεται μέσα στο παιχνίδι ή όταν συνδέεσαι στις Υπηρεσίες μας, και συλλέγουμε πληροφορίες από τρίτα μέρη (όπως δίκτυα διαφήμισης και εξωτερικούς συνεργάτες).

Τα είδη των πληροφοριών που συλλέγουμε εξαρτώνται από τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείς τις Υπηρεσίες και αλληλεπιδράς μαζί μας. Μπορείς να ελέγξεις τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε από εσένα, εκτός εάν τις χρειαζόμαστε για την αιτούμενη δραστηριότητα (π.χ. για την παροχή των υπηρεσιών που έχεις ζητήσει ή αγοράσει, για να επιβεβαιώσουμε ποιος είσαι ή για να συμμετέχεις σε μία δράση). Θα σε ενημερώσουμε πότε είναι απαραίτητες οι πληροφορίες.

Πληροφορίες που παρέχεις

Μας παρέχεις πληροφορίες όταν χρησιμοποιείς τις Υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα όταν:

 • Δημιουργείς λογαριασμό, ή εγγράφεσαι ή χρησιμοποιείς τις Υπηρεσίες. 

 • Εγγράφεσαι για να λαμβάνεις ενημερώσεις και επικοινωνίες. 

 • Υποβάλλεις σχόλια στον πίνακα μηνυμάτων μας, σε δημόσιες συζητήσεις, σε δικτυακούς χώρους συζήτησης, στη ροή δεδομένων, στους ιστοτόπους ή σε άλλες Υπηρεσίες. 

 • Αγοράζεις ή εξαργυρώνεις προϊόντα ή υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών και εικονικών ειδών, εικονικού νομίσματος ή πρόσθετα (add-ons).

 • Μεταφορτώνεις, εγκαθιστάς ή αποκτάς πρόσβαση σε προγράμματα επίδειξης (demos), προγράμματα ή σε άλλο λογισμικό. 

 • Επικοινωνείς μαζί μας για υποστήριξη ή για άλλο σκοπό. 

 • Χρησιμοποιείς τις λειτουργίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου /διαμοιραζόμενες λειτουργίες.

 • Συμμετέχεις σε δράσεις, διαγωνισμούς, προωθήσεις ή έρευνες, ή 

 • Συμμετέχεις σε δραστηριότητα, στην οποία μπορείς ή υποχρεούσαι να υποβάλεις πληροφορίες. 

Αναλόγως της Υπηρεσίας ή της δραστηριότητάς σου, συλλέγουμε πληροφορίες όπως το όνομά σου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου, φωτογραφία, ταχυδρομική διεύθυνση / ΤΚ, πληροφορίες πληρωμής ή αγοράς, την ηλικία, το φύλο, τη διάρθρωση υλικού (hardware), την ταυτότητα της κονσόλας, τα προγράμματα λογισμικού που έχουν χρησιμοποιηθεί, στοιχεία έρευνας, διεύθυνση IP, γεωεντοπισμός, καθώς και τα συστήματα στα οποία παίζεις. Συνδυάζουμε αυτές τις πληροφορίες σε όλους τους υπολογιστές ή σε άλλες συσκευές που χρησιμοποιείς.

—Πληροφορίες σχετικά με την Αλληλεπίδραση στο Παιχνίδι

Όταν χρησιμοποιείς τις Υπηρεσίες σε υλικό που είναι συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο, η Take-Two  λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την αλληλεπίδρασή σου στο παιχνίδι ακόμα και όταν δεν ειδοποιείσαι συγκεκριμένα εκείνη τη στιγμή ή ακόμη και όταν δεν μας δίνεις αυτές τις πληροφορίες με σαφή θετική ενέργεια. Οι πληροφορίες σχετικά με την αλληλεπίδραση στο παιχνίδι περιλαμβάνουν το αναγνωριστικό της κονσόλας σου, το αναγνωριστικό της υπηρεσίας παιχνιδιού, τα αποτελέσματα των παιχνιδιών, τις βαθμολογίες παιχνιδιών και την απόδοση, τη διεύθυνση IP, τη διεύθυνση MAC ή άλλο αναγνωριστικό στοιχείο συσκευής, άλλες πληροφορίες κονσόλας / συσκευής και άλλες πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση της Υπηρεσίας. Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με την αλληλεπίδραση στο παιχνίδι ακόμα και όταν δεν εγγράφεσαι στις Υπηρεσίες και ενδέχεται να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με την αλληλεπίδραση στο παιχνίδι ενώ είσαι εκτός σύνδεσης. Οι πληροφορίες σχετικά με την αλληλεπίδραση στο παιχνίδι εκτός σύνδεσης μεταδίδονται στην Take-Two την επόμενη φορά που συνδέεσαι στο Διαδίκτυο. Ενδέχεται να συνδυάσουμε τις πληροφορίες αυτές με άλλες πληροφορίες που έχουμε για εσένα.   

—Κονσόλα, Παιχνίδι και Πληροφορίες Κοινωνικής Δικτύωσης

Συλλέγουμε πληροφορίες όταν χρησιμοποιείς πλατφόρμες τρίτων μερών όπως λογαριασμό κονσόλας παιχνιδιών, λογαριασμό υπηρεσίας δικτύου παιχνιδιών ή λογαριασμό υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης, για να συνδεθείς ή να χρησιμοποιήσεις τις Υπηρεσίες μας. Όταν χρησιμοποιείς αυτές τις πλατφόρμες τρίτων μερών ή συνδέεις το λογαριασμό της Take-Two, οι πλατφόρμες τρίτων μερών μας παρέχουν πληροφορίες σχετικά με εσένα. Για παράδειγμα, ανάλογα με τη χρήση ή τη δραστηριότητά σου στην πλατφόρμα των τρίτων μερών, λαμβάνουμε το όνομα χρήστη, τη λίστα των φίλων ή τις πληροφορίες του λογαριασμού, οι οποίες είναι απαραίτητες για την παροχή ενός στοιχείου που αγοράσατε στο παιχνίδι. Η πλατφόρμα των τρίτων μερών μπορεί να σας επιτρέψει να ελέγξετε ποιες πληροφορίες παρέχονται σε εμάς. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τους όρους, τις πολιτικές, τις γνωστοποιήσεις ή τις ενέργειες οποιασδήποτε πλατφόρμας τρίτων μερών.

—Δεδομένα προσώπου

Όταν χρησιμοποιείς τη λειτουργία δημιουργίας προσώπου MyPLAYER, λαμβάνουμε τις φωτογραφίες του προσώπου σου που μας παρέχεις. Αυτές οι φωτογραφίες σου δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα avatar και επιτρέπουν σε άλλους να βλέπουν το avatar που σχετίζεται με το MyPLAYER. Αυτές οι φωτογραφίες χρησιμοποιούνται μόνο για το MyPLAYER. Το MyPLAYER θα είναι ορατό σε σένα και σε άλλους χρήστες με τους οποίους παίζεις και ενδέχεται να εγγραφεί ή να καταγραφεί η οθόνη στην οποία προβάλλεται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το περιεχόμενο που ανεβάζεις, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου MyPLAYER και των πληροφοριών που σχετίζονται με τη δημιουργία του, θα διατηρούνται στους διακομιστές μας. Θα διαγράψουμε οριστικά τα δεδομένα στις εξής περιπτώσεις: (α) αν μας ζητήσεις να τα διαγράψουμε, (β) όταν τερματιστεί η λειτουργία των online διακομιστών του παιχνιδιού ή (γ) εντός τριών ετών από την τελευταία αλληλεπίδρασή σου με εμάς, όποιο γίνει πρώτα.

—Πληροφορίες από Τρίτα Μέρη

Λαμβάνουμε πληροφορίες από τρίτα μέρη για να επικαιροποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για εσένα. Για παράδειγμα, συλλέγουμε πληροφορίες από δημόσιες βάσεις δεδομένων, κατασκευαστές κονσόλας, παρόχους αναλύσεων, προγραμματιστές παιχνιδιών και άλλους συνεργάτες, οι οποίες περιλαμβάνουν δημογραφικές πληροφορίες και πληροφορίες σχετικά με τα ενδιαφέροντά σου. Αποκτούμε πληροφορίες από μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλες δημόσιες πηγές, τις οποίες ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα τους χρήστες μας ή για να αναζητήσουμε πληροφορίες σχετικά με παραβιάσεις των Όρων Παροχής Υπηρεσιών μας. Λαμβάνουμε επίσης πληροφορίες από άλλα άτομα που χρησιμοποιούν τις Υπηρεσίες μας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με εσένα, εάν γίνεται αναφορά σε εσένα σε σχόλια στον πίνακα μηνυμάτων μας,  σε δημόσιες συζητήσεις, σε δικτυακούς χώρους συζήτησης, ή σε άλλες Υπηρεσίες, ή όταν κάποιος μας στέλνει απευθείας μήνυμα, για παράδειγμα, σχετικά με επικαλούμενη παραβίαση των Όρων Παροχής Υπηρεσιών μας.

—Νομική Βάση για την Επεξεργασία σε Ορισμένες Τοποθεσίες

Συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, και προβαίνουμε σε άλλου είδους επεξεργασία των πληροφοριών σου όταν έχουμε μία νομική βάση, σύμφωνα με τα κατωτέρω: 

 • Συγκατάθεση: Ζητούμε τη συγκατάθεσή σου για τη συλλογή ή τη χρήση των προσωπικών πληροφοριών σου για συγκεκριμένους σκοπούς, όπως όταν θέλουμε να σου στείλουμε μηνύματα για ειδικές προσφορές ή διαγωνισμούς, ή στις περιπτώσεις όπου αποφασίζεις να συνδέσεις τον λογαριασμό της Take-Two με υπηρεσία τρίτου μέρους. 

 • Εκτέλεση σύμβασης: Επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές πληροφορίες σου όταν αυτές είναι απαραίτητες για να εκτελέσουμε και να διαχειριστούμε μία σύμβαση που έχουμε συνάψει μαζί σου, όπως τους Όρους Χρήσης μας, ή σε χρόνο προγενέστερο από τη σύναψη της σύμβασης για να προβούμε σε ενέργειες που μας έχεις ζητήσει, όπως για να ολοκληρώσουμε συναλλαγές μαζί σου και να σου επιτρέψουμε να παίξεις τα παιχνίδια μας διαδικτυακά.

 • Έννομη υποχρέωση: Επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές πληροφορίες σου όταν αυτό απαιτείται από το νόμο. 

 • Έννομα συμφέροντα: Επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές πληροφορίες σου όταν αυτό είναι απαραίτητο για τα δικά μας ή άλλων έννομα συμφέροντα και όταν αυτά τα συμφέροντα δεν υπερισχύουν των δικαιωμάτων και των συμφερόντων σου. Αυτή η νομική βάση καλύπτει την επεξεργασία για σκοπούς όπως: η βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών μας, η εκτέλεση υπηρεσιών ανάλυσης και η χρήση ερευνών για να κατανοήσουμε καλύτερα τους χρήστες μας, η διεξαγωγή άμεσης εμπορικής προώθησης (όταν δεν χρειαζόμαστε τη συγκατάθεσή σου), η με οποιονδήποτε άλλο τρόπο στήριξη της επιχείρησης, των λειτουργιών και των υπηρεσιών μας, η διασφάλιση της σωστής λειτουργίας, της ασφάλειας και της ακεραιότητας των υπηρεσιών μας, η παροχή απαντήσεων σε ερωτήσεις χρηστών, η επιβολή των όρων [EULA], η πρόληψη της απάτης, η πρόληψη παράνομης δραστηριότητας, η πρόληψη κατά παραβιάσεων των όρων [EULA] των Όρων Παροχής Υπηρεσιών μας, του Κώδικα Δεοντολογίας ή άλλων πολιτικών, και η παρεμπόδιση παραβιάσεων σε δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας.

Cookies και Παρόμοιες Τεχνολογίες

Τα cookies είναι πολύ μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούν οι εταιρίες στη συσκευή σου όταν επισκέπτεσαι ή χρησιμοποιείς ορισμένους ιστοτόπους, εφαρμογές ή άλλες υπηρεσίες μέσω διαδικτύου, τα οποία βοηθούν στην αναγνώριση ενός υπολογιστή, ενός προγράμματος περιήγησης ή μιας συσκευής. Χρησιμοποιούμε cookies, web beacons, αρχεία καταγραφής του Διαδικτύου και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης (δικές μας και τρίτων παρόχων) για τη λειτουργία των Υπηρεσιών μας, για τη διατήρηση των προτιμήσεων και ρυθμίσεών σου, για την παροχή βελτιωμένων λειτουργιών, για να αναλύσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τις Υπηρεσίες μας, για την καταπολέμηση της απάτης, για να αποτρέψουμε τις παραβιάσεις των όρων [EULA] και των πολιτικών μας, και να σου παρέχουμε στοχευμένη διαφήμιση με βάση τα ενδιαφέροντά σου. Εάν επιλέξεις να μας παράσχεις πληροφορίες, οι πληροφορίες αυτές ενδέχεται να συνδεθούν με τις πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies και τις παρόμοιες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των cookies διαφήμισης. Το σύστημά μας ενδέχεται να μην ανταποκρίνεται σε αιτήματα περί μη παρακολούθησης (“Do Not Track”) ή σε κεφαλίδες από ορισμένους ή από όλους τους φυλλομετρητές. Η παρακάτω ενότητα «Διαχειρίσου το Λογαριασμό σου, τις Επικοινωνίες και τα Δεδομένα» παρέχει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των cookies και παρόμοιων τεχνολογιών και τη δυνατότητα διαχείρισης των cookies. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις το εργαλείο προτιμήσεων των cookies, όπου είναι διαθέσιμο, ή να επισκέπτεσαι την αναρτημένη στην Υπηρεσία πολιτική cookies για περισσότερες πληροφορίες.

—Cookies

Τα cookies χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό ενός υπολογιστή, ενός φυλλομετρητή ή μιας συσκευής. Ορισμένα cookies είναι απαραίτητα για τη λειτουργία των Υπηρεσιών και άλλα μας επιτρέπουν να σου προσφέρουμε μια βελτιωμένη εμπειρία. Μπορείς να απενεργοποιήσεις τα cookies στη συσκευή σου ή να ρυθμίσεις το πρόγραμμα περιήγησης ώστε να σε ειδοποιεί όταν εμείς ή άλλοι αποστέλλουμε cookies στη συσκευή σου, αλλά η απενεργοποίηση των cookies ενδέχεται να επηρεάσει τη δυνατότητα χρήσης ορισμένων Υπηρεσιών. Για περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών σχετικά με τα ειδικά cookies που χρησιμοποιούμε και που εφαρμόζονται στην Υπηρεσία, μπορείς να δεις το εργαλείο προτιμήσεων cookies ή να επισκεφθείς την πολιτική cookies που έχει αναρτηθεί στην εν λόγω Υπηρεσία που επισκέπτεσαι. 

 Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες και να κάνεις επιλογές σχετικά με τα cookies τρίτων μερών στις ακόλουθες ενότητες αυτής της Πολιτικής Απορρήτου: Πότε μοιραζόμαστε τις πληροφορίες, Διαφήμιση_και_Διαχειρίσου το Λογαριασμό σου, τις Επικοινωνίες και τα Δεδομένα.

—Flash Cookies

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα flash cookies, επίσης γνωστά ως "τοπικά κοινά αντικείμενα". Μπορείς να διαγράψεις τα flash cookies που υπάρχουν ήδη στη συσκευή σου ρυθμίζοντας στην συσκευή σου τις τοπικές ρυθμίσεις αποθήκευσης σχετικά με τα flash στο μηδέν. Μπορείς επίσης να μην επιτρέπεις σε άλλους φορείς να τοποθετούν flash cookies στη συσκευή σου προσαρμόζοντας τις προτιμήσεις σου στον πίνακα ρυθμίσεων απορρήτου του ιστοτόπου της Macromedia στον ιστότοπο http://www.macromedia.com/.

—Web Beacons 

Το web beacon είναι μία ηλεκτρονική εικόνα ή ετικέτα που μας βοηθά να παραδίδουμε cookies, να μετράμε χρήστες που έχουν επισκεφτεί συγκεκριμένες σελίδες ή έχουν δει συγκεκριμένες διαφημίσεις ή αποστολές αλληλογραφίας, και να διεξάγουμε αναλύσεις για τις Υπηρεσίες και τις επικοινωνίες μας.

—Διαδικτυακά Αρχεία Καταγραφής 

Μπορούμε να συλλέξουμε διαδικτυακά αρχεία καταγραφής όταν χρησιμοποιείς τις Υπηρεσίες. Αυτά τα αρχεία καταγραφής μπορούν να περιλαμβάνουν τις διευθύνσεις IP, τις διευθύνσεις MAC ή άλλα αναγνωριστικά συσκευών, ανάλογα με τη διαμόρφωση του δικτύου σου. Ανάλογα με την Υπηρεσία που χρησιμοποιείς ή τη δραστηριότητά σου, συνδέουμε αυτά τα αρχεία καταγραφής με τις πληροφορίες σου.

Πώς χρησιμοποιούμε τις Πληροφορίες

Χρησιμοποιούμε στην Take-Two τις πληροφορίες που συλλέγουμε από και για εσένα για διάφορους επιχειρηματικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων για: την παροχή των Υπηρεσιών, την εκτέλεση εντολών και αιτημάτων, την ανάλυση και βελτίωση των Υπηρεσιών μας και της επιχείρησής μας, για να επικοινωνήσουμε μαζί σου, για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις ή τεχνικά προβλήματα, για να αναπτύξουμε εσωτερικές εμπορικές και δημογραφικές μελέτες, για να παρέχουμε υποστήριξη και ασφάλεια στα τα προϊόντα μας, καθώς και για τους σκοπούς που περιγράφονται λεπτομερέστερα στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Επίσης, χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σου στην Take-Two για εμπορικούς σκοπούς, μεταξύ των οποίων: για να αποστείλει η Take-Two και οι συνεργάτες μας σε εσένα και σε παρόμοιους καταναλωτές μηνύματα άμεσης εμπορικής προώθησης και διαφημίσεις διαδικτυακές/ μέσω κοινωνικών δικτύων, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης δημογραφικών πληροφοριών, για την επίτευξη άλλων σκοπών που προσδιορίζονται όταν παρέχεις τις πληροφορίες σου, ή άλλως με την άδειά σου. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε περαιτέρω τις πληροφορίες σου όπως επιτρέπεται από το νόμο.

Εάν συμμετέχεις σε ανοιχτές κοινότητες, όπως σε διαδικτυακές συνεδρίες παιχνιδιών και σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, αναρτούμε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες, όπως το όνομα χρήστη ή η ταυτότητα και τα στατιστικά στοιχεία σου μέσα στο παιχνίδι, στις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, στις Υπηρεσίες μας ή σε ειδικούς ιστότοπους παιχνιδιών. Εάν συμμετέχεις σε τουρνουά ή άλλα διαδικτυακά παιχνίδια, οφείλουμε να αναρτούμε δημοσίως τις πληροφορίες σου. Χρησιμοποιούμε επίσης αυτοματοποιημένα μέσα για την παρακολούθηση του παιχνιδιού για να διασφαλίσουμε ότι εσύ και οι άλλοι χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας σύμφωνα με τις ισχύουσες πολιτικές, συμπεριλαμβανομένων των όρων μας [EULA] και των Όρων Παροχής Υπηρεσιών. Εάν διαπιστώσουμε ότι έχεις παραβιάσει τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών ή άλλες εφαρμοστέες πολιτικές, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει στον προσωρινό ή μόνιμο αποκλεισμό σου από τις Υπηρεσίες.

Χρησιμοποιούμε πληροφορίες που συλλέγουμε από και για εσένα για επιχειρηματικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων για να: 

 • Παρέχουμε τις Υπηρεσίες.

 • Εκτελούμε τις παραγγελίες προϊόντων ή άλλων αιτημάτων, να απαντάμε σε ερωτήσεις σου, και να επικοινωνούμε μαζί σου. 

 • Βελτιώνουμε την εμπειρία σχετικά με τις Υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να σε αναγνωρίζουμε, να διατηρούμε τις προτιμήσεις και τις ρυθμίσεις σου, και να συνδεόμαστε με την κονσόλα τρίτων μερών, τα παιχνίδια, και τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. 

 • Παρέχουμε τεχνική και άλλη υποστήριξη. 

 • Αναθεωρούμε τη χρήση και τις λειτουργίες των Υπηρεσιών, να αναπτύσσουμε νέα προγράμματα και υπηρεσίες, και να διεξάγουμε αναλύσεις για τη βελτίωση του λογισμικού μας, του περιεχομένου μας, της εσωτερικής εμπορικής προώθησης, της υποστήριξης, και των Υπηρεσιών. 

 • Διεξάγουμε μελέτες εσωτερικών εμπορικών προωθήσεων και δημογραφικές μελέτες.

 • Αναλύουμε τους χρήστες μας, σε συνδυασμό με άλλα δεδομένα, να εκτιμήσουμε τη βάση χρηστών μας και να κάνουμε στοχευμένες προωθητικές ενέργειες σε άλλες παρόμοιες ομάδες.

 • Επιλύσουμε προβλήματα σχετικά με τις υπηρεσίες ή άλλες επιχειρηματικές ανάγκες.

 • Να προστατεύσουμε την ασφάλεια ή την ακεραιότητα των Υπηρεσιών και της επιχείρησής μας, όπως προστατεύοντας και αποτρέποντας την παραβίαση των όρων μας [EULA] και των πολιτικών μας, συμπεριλαμβανομένης της καταπολέμησης της απάτης, της πειρατείας, της εξαπάτησης, των παραβιάσεων, των μη εξουσιοδοτημένων συναλλαγών, των απαιτήσεων και λοιπών υποχρεώσεων, και τη διαχείριση της έκθεσης σε κινδύνους, και 

 • Μπορείς να αλληλεπιδράσεις για λογαριασμό σου με τις κονσόλες τρίτων μερών, τις πλατφόρμες παιχνιδιών και κοινωνικής δικτύωσης, με τις οποίες συνδέεσαι στις Υπηρεσίες μας.

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε από και για εσένα για εμπορικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων για να: 

 • Παρέχουμε σε εσένα και σε άλλους χρήστες σαν εσένα εξατομικευμένο περιεχόμενο στις Υπηρεσίες, στοχευμένες προσφορές και διαφήμιση στις Υπηρεσίες μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κειμένου, ή σε άλλους ιστότοπους, εφαρμογές κινητών συσκευών ή κοινωνικά μέσα για λογαριασμό της Take-Two ή των συνεργατών μας, καθώς και

 • Επικοινωνήσουμε μαζί σου με πληροφορίες, ενημερωτικά δελτία και προωθητικό υλικό.

Χρησιμοποιούμε επίσης τις πληροφορίες που συλλέγουμε από και για εσένα:

 • Για να συμμετέχεις σε άλλη επεξεργασία, για την οποία σε ενημερώνουμε όταν παρέχεις τις πληροφορίες ή όταν συναινείς στην επεξεργασία αυτή, και

 • όταν αυτό επιτρέπεται από το νόμο.

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε στον όμιλο Take-Two Interactive, συμπεριλαμβανομένων των ενδείξεών μας και των τμημάτων Rockstar Games, 2K, Private Division, Social Point και Ghost Story Games.

Εάν χρησιμοποιείς ορισμένες Υπηρεσίες, όπως το Rockstar Games Social Club ή το Λογαριασμό 2K, ενδέχεται να σε εντάξουμε αυτόματα σε διαγωνισμούς βάσει της ιδιότητας του μέλους ή της χρήσης των Υπηρεσιών.

Ακόμη και όταν δεν εγγράφεσαι στις Υπηρεσίες, δημοσιεύουμε πίνακες παιχνιδιών και αρχεία παιχνιδιών με πολλούς παίκτες, τα οποία περιέχουν πληροφορίες που βασίζονται στη χρήση των Υπηρεσιών που έχεις κάνει, όπως το όνομα χρήστη ή το αναγνωριστικό σου, όταν αυτά αποτελούν βασικά στοιχεία των Υπηρεσιών που προσφέρουμε σε εσένα και σε άλλους. Αναρτούμε δημοσίως ορισμένα στατιστικά στοιχεία παιχνιδιών, αλλά δεν δημοσιεύουμε πληροφορίες που γνωρίζουμε ότι σε ταυτοποιούν άμεσα (όπως το πραγματικό σου όνομα ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου), εκτός εάν εσύ παράσχεις αυτές τις πληροφορίες για αυτήν τη χρήση. Όπως και άλλες στατιστικές υπηρεσίες παιχνιδιού, οι δραστηριότητές σου στο παιχνίδι, οι πίνακες κορυφαίων και οι πληροφορίες αντιστοίχισης για πολλούς παίκτες ενδέχεται να εμφανίζονται ενσωματωμένες στις Υπηρεσίες ή στις ιστοσελίδες τρίτων μερών.

Ορισμένες υπηρεσίες τρίτων μερών σου επιτρέπουν επίσης να δημοσιεύεις πληροφορίες σχετικά με την δραστηριότητά σου στα παιχνίδια στις δικές του ιστοσελίδες για να τις μοιράζεσαι με άλλους. Εάν χρησιμοποιείς αυτές τις λειτουργίες, οι πολιτικές και οι όροι απορρήτου των υπηρεσιών των εν λόγω τρίτων μερών διέπουν τη δραστηριότητά σου σε αυτούς τους ιστότοπους και στις πληροφορίες που αυτές οι υπηρεσίες συλλέγουν.

Εάν παραβιάσεις τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών μας ή άλλες εφαρμοστέες πολιτικές, ενδέχεται να σε αποκλείσουμε προσωρινά ή οριστικά από τις Υπηρεσίες. Αν έχεις παραβιάσει τις πολιτικές μας δημιουργώντας συγκεκριμένο περιεχόμενο παραγόμενο από το χρήστη, ενδέχεται επίσης να περιορίσουμε προσωρινά ή μόνιμα τη δυνατότητα να δημιουργείς νέο παραγόμενο από τους χρήστες περιεχόμενο.

Συνδυάζουμε πληροφορίες που συλλέγονται μέσω διαφόρων Υπηρεσιών και προβάλλονται δημόσια, συμπεριλαμβανομένων των Υπηρεσιών μας, στα παιχνίδια μας ή σε λόμπι παιχνιδιών για πολλούς παίκτες. Για παράδειγμα, εάν συνδέσεις τον λογαριασμό της κονσόλας παιχνιδιών σου με εμάς, ενδέχεται να εμφανίσουμε τις επιδόσεις σου στο παιχνίδι μαζί με το όνομα του λογαριασμού σου.

Πότε μοιραζόμαστε τις Πληροφορίες

Όπως περιγράφεται λεπτομερώς στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σου με τους προμηθευτές μας που παρέχουν υπηρεσίες υποστήριξης και άλλες υπηρεσίες σε σχέση με τις Υπηρεσίες: πάροχοι διαφημιστικών υπηρεσιών και διαφημιστικοί συνεργάτες που μας επιτρέπουν να διεξάγουμε και να προβάλλουμε διαφήμιση στις Υπηρεσίες και σε ιστότοπους τρίτων, σε εφαρμογές για κινητά ή σε υπηρεσίες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, καθώς επίσης και με τρίτα μέρη για να προσφέρουμε από κοινού προσφορές, για νομικούς και άλλους σκοπούς ασφαλείας σε σχέση με την πώληση ή τη μεταβίβαση επιχείρησης ή περιουσιακού στοιχείου, καθώς και για χρήση σε συγκεντρωτική ή ανώνυμη μορφή και για άλλους σκοπούς με την άδειά σας.

—Προμηθευτές

Χρησιμοποιούμε προμηθευτές για την παροχή υπηρεσιών για λογαριασμό μας. Αυτοί οι προμηθευτές μας παρέχουν επιχειρηματική, επαγγελματική ή τεχνική υποστήριξη, μας βοηθούν στη λειτουργία της επιχείρησής μας και στην παροχή των Υπηρεσιών μας, ή διαχειρίζονται για λογαριασμό μας δραστηριότητες σε σχέση με την επιχείρησή μας και τις Υπηρεσίες μας. Αυτοί οι προμηθευτές δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν ή να μοιράζονται τα προσωπικά σας στοιχεία για δικούς τους σκοπούς ή για εμπορικούς σκοπούς τρίτων μερών.

—Διαφήμιση

Χρησιμοποιούμε τις διαφημίσεις της Take-Two και τρίτων μερών για να υποστηρίξουμε τις υπηρεσίες μας, όπως δίκτυα διαφημίσεων, ανταλλαγές δεδομένων, παρόχους υπηρεσιών διαχείρισης κυκλοφορίας, κοινωνικά δίκτυα και παρόχους υπηρεσιών ανάλυσης εμπορίας. Αυτοί οι πάροχοι χρησιμοποιούν cookies και παρόμοια τεχνολογία παρακολούθησης (βλέπε Cookies και Παρόμοιες Τεχνολογίες ανωτέρω) για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη συσκευή σου και τη χρήση της Υπηρεσίας. Αυτές οι πληροφορίες, μαζί με τις πληροφορίες που μοιραζόμαστε μαζί τους, δίνουν σε εμάς ή τους παρόχους μας τη δυνατότητα να αναγνωρίσουμε εσένα ή τη συσκευή σου και να προβάλλουμε διαφημίσεις σε εσένα ή τη συσκευή σου. Αυτό περιλαμβάνει, κατά περίπτωση, τον τύπο της συσκευής σου, τη διεύθυνση IP, τη διεύθυνση MAC ή άλλο αναγνωριστικό συσκευής, μια ασφαλή (κρυπτογραφημένη με συνάρτηση κατακερματισμού) έκδοση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχεις δώσει, το αναγνωριστικό κονσόλας παιχνιδιών, το αναγνωριστικό για διαφημιστές, το αναγνωριστικό Android ή άλλο αναγνωριστικό διαφήμισης, ο λογαριασμός υπηρεσίας δικτύου παιχνιδιών, ο τύπος και η έκδοση του φυλλομετρητή, το σύνολο των χαρακτήρων, το μέγεθος της οθόνης και το χρώμα, η γλώσσα, το λειτουργικό σύστημα και η έκδοση, τα εγκατεστημένα πακέτα γραμματοσειρών, η γεωγραφική θέση, οι τύποι των σελίδων, του περιεχομένου και των διαφημίσεων που προβάλλονται στη συσκευή, τη συχνότητα και το χρόνο που αφιερώσατε κατά την επίσκεψή σας, και πληροφορίες σχετικά με τη χρήση ενός ιστότοπου ή υπηρεσίας (π.χ. εάν πραγματοποιείς μια αγορά).

Εμείς (και μερικές φορές οι πάροχοί μας) συλλέγουμε ή μοιραζόμαστε αυτές τις πληροφορίες όταν χρησιμοποιείς τις Υπηρεσίες μας, κάνεις κλικ σε έναν ιστότοπο ή μια διαφήμιση ή ξεκινάς κάποιο από τα παιχνίδια ή άλλες εφαρμογές για κινητά. Αυτές οι πληροφορίες: (1) μας επιτρέπουν να πληρώνουμε με ακρίβεια και σωστά τις διαφημίσεις που τοποθετούνται για λογαριασμό μας (π.χ. μια διαφήμιση που σε οδήγησε να αγοράσεις ή να κατεβάσεις ένα από τα παιχνίδια μας) και να πληρωνόμαστε όταν βλέπεις μια διαφήμιση στις Υπηρεσίες μας. (2) Βοηθάνε να μην βλέπεις επανειλημμένα τις ίδιες διαφημίσεις. (3) Βοηθάνε στην επιλογή και την προβολή στοχευμένων διαφημίσεων ή άλλου περιεχομένου στον υπολογιστή ή τη συσκευή σου (όπως σε έναν ιστότοπο ή σε υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης που επισκέπτεσαι ή σε μια εφαρμογή για κινητά που χρησιμοποιείς), η οποία μπορεί να σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. (4) Βοηθά στη μέτρηση και ανάλυση της αποτελεσματικότητας των διαφημίσεών μας, της δημοτικότητας του περιεχομένου και της επισκεψιμότητας στις Υπηρεσίες μας, και (5) μας βοηθά να βελτιώσουμε τις Υπηρεσίες μας.

Μπορείς να μάθεις περισσότερα σχετικά με τη διαχείριση του τρόπου με τον οποίο εμείς και οι πάροχοι υπηρεσιών μας χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σου στην παρακάτω ενότητα «Διαχειρίσου το Λογαριασμό σου, τις Επικοινωνίες και τα Δεδομένα», και, αναλόγως της κάθε Υπηρεσίας, χρησιμοποιώντας το εργαλείο προτιμήσεων cookies, όπου είναι διαθέσιμο, ή διαβάζοντας την πολιτική cookie που είναι αναρτημένη στη συγκεκριμένη Υπηρεσία.

—Τρίτα Μέρη

Μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σου με τρίτα μέρη, όπως αυτά περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, συμπεριλαμβανομένων των κάτωθι:

 • Συνεργαζόμενες σχέσεις: Όταν προσφέρουμε υπηρεσίες ή προωθήσεις σε συνεργασία με τρίτα μέρη, τα οποία θα λάβουν τα στοιχεία σου για δική τους χρήση, θα σε ενημερώσουμε σχετικά με αυτό κατά τη στιγμή της συλλογής, και μπορείς να επιλέξεις εάν επιθυμείς να συμμετέχεις στην προσφορά.

 • Νομικά θέματα & Ασφάλεια: Ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σου για να προστατεύσουμε την ασφάλεια των Υπηρεσιών, των διακομιστών, των συστημάτων δικτύου, των βάσεων δεδομένων και των επιχειρήσεων μας και σε σχέση με τη διερεύνηση της απάτης, των παραβιάσεων δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας, τη προσβολή των δικαιωμάτων μας, της ιδιοκτησίας ή των χρηστών μας ή άλλη δραστηριότητα που είναι παράνομη ή μπορεί να μας εκθέσει εσένα ή εμάς σε νομική ευθύνη, συμπεριλαμβανομένων και των περιπτώσεων όπου αυτό απαιτείται ή έχει ζητηθεί από αρχές επιβολής του νόμου ή άλλους κρατικούς αξιωματούχους. Μπορούμε επίσης να μοιραστούμε τις πληροφορίες σου με τρίτα μέρη όταν έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι η γνωστοποίηση είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση δυνητικών ή πραγματικών απειλών ή παραβιάσεων των δικαιωμάτων μας, της ιδιοκτησίας, των δραστηριοτήτων, των χρηστών ή άλλων που μπορεί να έχουν υποστεί βλάβη ή απώλεια ή ζημία, ή όταν πιστεύουμε ότι η γνωστοποίηση είναι απαραίτητη για να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας, να διερευνήσουμε ή να επιβάλλουμε τις πολιτικές μας, τους όρους μας, την καταπολέμηση της απάτης ή τη συμμόρφωση με δικαστική διαδικασία, δικαστική απόφαση ή δικαστική διαδικασία που κοινοποιήθηκε στην Take-Two. Μπορούμε επίσης να μοιραστούμε τις πληροφορίες σου όταν έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι αυτό είναι απαραίτητο για να διερευνήσουμε ή να εφαρμόσουμε τις πολιτικές, τους όρους ή άλλα νομικά έγγραφα ή συμβόλαια που σχετίζονται με τις Υπηρεσίες ή τα δικαιώματα τρίτου μέρους.

 • Πώληση ή μεταβίβαση επιχείρησης ή περιουσιακών στοιχείων: Ενδέχεται να πωλήσουμε ή να αγοράσουμε περιουσιακά στοιχεία κατά την συνήθη επιχειρηματική δραστηριότητά μας. Ενδέχεται να αποκαλύψουμε πληροφορίες σχετικά με εσένα και να μεταφέρουμε αυτές τις πληροφορίες σε έναν άλλο φορέα ως μέρος μιας πιθανής ή πραγματικής εξαγοράς ή συγχώνευσης της Take-Two ή οποιουδήποτε άλλου από τα περιουσιακά μας στοιχεία. Αν υποβάλλουμε ή αντικρούουμε διαδικασία αναδιοργάνωσης, πτώχευσης ή παρόμοιας περίπτωσης, οι πληροφορίες αυτές μπορούν να θεωρηθούν ως περιουσιακά στοιχεία και να πωληθούν ή να μεταφερθούν σε τρίτους.

 • Συγκεντρωμένες ή Ανώνυμες Πληροφορίες: Ενδέχεται να μοιραζόμαστε συγκεντρωμένες ή ανώνυμες πληροφορίες με τρίτα μέρη για χρήση εμπορικής προώθησης ή ανάλυσης. Αυτές οι πληροφορίες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη ταυτοποίησή σου. 

Πληροφορίες όπως έχουν γνωστοποιηθεί σε εσένα: Ενδέχεται να μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σου όπως γνωστοποιήθηκαν σε εσένα τη στιγμή της συλλογής.

Διαχειρίσου το Λογαριασμό σου, τις Επικοινωνίες και τα Δεδομένα

Παρέχουμε διάφορες επιλογές για να διαχειρίζεσαι τον λογαριασμό Υπηρεσίας σου, τις επικοινωνίες που λαμβάνεις από εμάς και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σου. Αυτές περιλαμβάνουν τις ρυθμίσεις του λογαριασμού της Υπηρεσίας σου: αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα για απεγγραφήκαι χρησιμοποιώντας εργαλεία διαγραφής, παρέχοντάς σου τη δυνατότητα να εξαιρείσαι από τη λήψη διαφημίσεων βάσει ενδιαφέροντος, και ανάλογα με την τοποθεσία σου, να υποβάλεις αίτημα σε σχέση με τα δεδομένα σου ή να ασκείς το δικαίωμά σου να αντιτάσσεσαι στη χρήση των προσωπικών σου στοιχείων. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει, σε ορισμένες χώρες, το δικαίωμα να αντιτάσσεσαι στη χρήση των προσωπικών δεδομένων σου. Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα του χρήστη στη Πολιτεία της Καλιφόρνια είναι διαθέσιμες στην παρακάτω ενότητα «Τα Δικαιώματά σου στην Ιδιωτικότητα βάσει της Πολιτείας της Καλιφόρνια».

—Λογαριασμοί Υπηρεσιών

Μπορείς να διαχειριστείς τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σου στοιχεία και τις επικοινωνίες που λαμβάνεις από εμάς, συνδεόμενος στο λογαριασμό της Υπηρεσίας σου και χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις λογαριασμού και απορρήτου.

—Απεγγραφή από λίστα αποδεκτών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εάν έχεις εγγραφεί σε μια λίστα αποδεκτών εμπορικής προώθησης ή ενημερωτικού δελτίου της Take-Two, μπορείς να απεγγραφείς από αυτήν τη λίστα όταν λαμβάνεις μήνυμα εμπορικής προώθησης ή ενημερωτικού δελτίου από μια συγκεκριμένη ένδειξη ή τμήμα, χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο απεγγραφής που παρέχεται στο μήνυμα. 

Διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος

Στην κινητή συσκευή σου μπορείς να προσαρμόσεις τις ρυθμίσεις απορρήτου και διαφήμισης για να επιλέξεις αν θέλεις να λαμβάνεις διαφημίσεις βάσει των ενδιαφερόντων σου. Για να επιλέξεις να μην χρησιμοποιούν συμμετέχοντες πάροχοι τα δεδομένα σου σχετικά με τη δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο για την εκτέλεση δραστηριοτήτων βάσει ενδιαφέροντος, μπορείς να επισκεφτείς την Πρωτοβουλία Διαφήμισης Δικτύου σε http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp ή την Ένωση Ψηφιακής Διαφήμισης σε http://www.aboutads.info/και να επιλέξεις τα αντίστοιχα δίκτυα. Για επισκέπτες από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο ή την Ελβετία, μπορείς να επισκεφτείς το «οι Διαδικτυακές Επιλογές σου» σεhttp://www.youronlinechoices.eu/.

—2K

Για να κάνεις αίτημα σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σου και ανάλογα με την τοποθεσία σου, να υποβάλεις αίτημα για την αντίταξη, διαγραφή, περιορισμό, διόρθωση ή λήψης αντιγράφου των προσωπικών δεδομένων σου που συλλέγονται από τη 2Κ, μπορείς να μεταβείς σε https://2kgam.es/datarequests. Θα απαντήσουμε σε αιτήματα σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σου εντός 30 ημερών. Τα δικαιώματα αυτά, εφόσον εφαρμόζονται σε εσένα, ενδέχεται να περιορίζονται σε ορισμένες περιπτώσεις - για παράδειγμα, όταν υποχρεούμαστε βάσει δικαίου ή έχουμε επιτακτικό ενδιαφέρον να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα ή όταν οι πληροφορίες προστατεύονται από το εμπορικό απόρρητο. Αν έχεις οποιαδήποτε ανησυχία σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σου, η οποία δεν μπορεί να επιλυθεί, έχεις κατά περίπτωση το δικαίωμα να υποβάλεις καταγγελία σε μια αρχή προστασίας δεδομένων. Εναλλακτικά, αν θέλεις να υποβάλεις ένα αίτημα, παρακαλούμε επικοινώνησε με την Take-Two χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που παρέχονται στην παρακάτω ενότητα Επικοινώνησε μαζί μας.

Για να διαγράψεις τον «2K» λογαριασμό σου, μπορείς να συνδεθείς στον «2K» λογαριασμό σου, να μεταβείς σε https://support.2k.com/hc/en-us/requests/new, και να ακολουθήσεις τις οδηγίες. Αν δεν μπορείς να συνδεθείς στον «2K» λογαριασμό σου και θέλεις να διαγράψεις τον «2K» λογαριασμό σου, στείλε μήνυμα στο [email protected]από τον ίδιο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποίησες για την εγγραφή σου στην 2K, με την ένδειξη "Διαγραφή 2K λογαριασμού" ως θέμα του μηνύματος.

—Take-Two Interactive

Για να κάνεις αίτημα σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σου και ανάλογα με την τοποθεσία σου, να υποβάλεις αίτημα για την αντίταξη, διαγραφή, περιορισμό, διόρθωση ή λήψης αντιγράφου των προσωπικών δεδομένων σου που συλλέγονται για σένα από εμάς, μπορείς να μεταβείς στη διεύθυνση https://www.take2games.com/data-request. Θα απαντήσουμε σε αιτήματα σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σου εντός 30 ημερών. Τα δικαιώματα αυτά, εφόσον εφαρμόζονται σε εσένα, ενδέχεται να περιορίζονται σε ορισμένες περιπτώσεις - για παράδειγμα, όταν υποχρεούμαστε βάσει δικαίου ή έχουμε επιτακτικό ενδιαφέρον να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα ή όταν οι πληροφορίες προστατεύονται από το εμπορικό απόρρητο. Αν έχεις οποιαδήποτε ανησυχία σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σου, η οποία δεν μπορεί να επιλυθεί, έχεις κατά περίπτωση το δικαίωμα να υποβάλεις καταγγελία σε μια αρχή προστασίας δεδομένων. Εναλλακτικά, εάν θέλεις να υποβάλεις αίτημα σχετικό με δεδομένα, μπορείς να επικοινωνήσεις με την Take Two χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που θα βρεις στην ενότητα «Επικοινώνησε μαζί μας» παρακάτω.

Τα Δικαιώματά σου στην Ιδιωτικότητα βάσει της Πολιτείας της Καλιφόρνια

Αυτή η ενότητα παρέχει πληροφορίες για τους κατοίκους της Καλιφόρνια. Η Take-Two μπορεί να απαιτήσει απόδειξη της κατοικίας στην Καλιφόρνια, πριν απαντήσει σε αιτήματα που υποβάλλονται στο πλαίσιο αυτής της ενότητας.

Κατηγορίες Πληροφοριών που συλλέγονται

Αυτή η ενότητα περιγράφει τους τύπους προσωπικών πληροφοριών που η Take-Two συλλέγει, χρησιμοποιεί, γνωστοποιεί και ενδέχεται να πουλήσει (όπως περιγράφεται πληρέστερα παρακάτω). Αναφέρουμε τους επιχειρηματικούς και εμπορικούς σκοπούς για τη συλλογή αυτών των πληροφοριών στην ενότητα "Πως χρησιμοποιούμε τις Πληροφορίες" παραπάνω. Κατηγοριοποιούμε αυτές τις προσωπικές πληροφορίες ως εξής:

 • **Αναγνωριστικές πληροφορίες / Στοιχεία επικοινωνίας:**Τα αναγνωριστικά, συμπεριλαμβανομένου του πραγματικού σου ονόματος, της ταχυδρομικής και ηλεκτρονικής διεύθυνσης, του αριθμού τηλεφώνου, των μοναδικών αναγνωριστικών, των πληροφοριών τοποθεσίας, των στοιχεία προστατευμένων ταξινομήσεων βάσει του δικαίου της Καλιφόρνια ή του ομοσπονδιακού νόμου, και της διεύθυνσης IP.

 • Εμπορικές πληροφορίες: Το ιστορικό αγορών και χρήσης και οι προτιμήσεις.

 • Διαδικτυακή/ Ηλεκτρονική Δραστηριότητα: Οι πληροφορίες περιήγησης ιστού / εφαρμογών και οι πληροφορίες παιχνιδιού που σχετίζονται με τις Υπηρεσίες και πληροφορίες που σχετίζονται με τις διαδικτυακές αλληλεπιδράσεις σου με τις Υπηρεσίες ή τη διαφήμισή μας.

 • Εξαγωγή συμπερασμάτων βάσει προφίλ: Τα συμπεράσματα που αντλούμε από τις πληροφορίες και την δραστηριότητα του ιστού σου, τα οποία μας βοηθούν στη δημιουργία ενός εξατομικευμένου προφίλ που μας επιτρέπει να μπορούμε να εντοπίζουμε καλύτερα αγαθά και υπηρεσίες που μπορεί να ενδιαφέρουν.

Κατηγορίες Πληροφοριών που έχουν πωληθεί

Τους τελευταίους 12 μήνες, όπως έχει οριστεί από τη νομοθεσία της Καλιφόρνια, η Take-Two έχει πωλήσει μοναδικές αναγνωριστικές πληροφορίες, διεύθυνση IP, καθώς και Διαδικτυακή/Ηλεκτρονική Δραστηριότητας και Εξαγωγή Συμπερασμάτων βάσει Προφίλ για να μπορούμε να παρέχουμε εξατομικευμένη διαφήμιση σε εσένα και σε άλλους σαν εσένα. Δεν πωλούμε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με άτομα που γνωρίζουμε ότι είναι κάτω από την ηλικία των 16 ετών χωρίς τη συγκατάθεσή τους (ή ανάλογα με την ηλικία, το γονέα τους).

Κατηγορίες Πληροφοριών που έχουν γνωστοποιηθεί

Τους τελευταίους 12 μήνες, η Take-Two έχει γνωστοποιήσει κάθε μία από τις κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών που περιγράφονται παραπάνω (π.χ. Αναγνωριστικές πληροφορίες / Στοιχεία επικοινωνίας, Εμπορικές πληροφορίες, Διαδικτυακή/ Ηλεκτρονική Δραστηριότητα και Εξαγωγή συμπερασμάτων βάσει προφίλ) για επιχειρηματικούς ή εμπορικούς σκοπούς.

Τα Δικαιώματά σου

Για να κάνεις αίτημα πρόσβασης ή διαγραφής, επικοινώνησε με την κατάλληλη ένδειξη όπως προσδιορίζεται στην παραπάνω ενότητα Διαχειρίσου το Λογαριασμό σου, τις Επικοινωνίες και τα Δεδομένα. Εναλλακτικά, επικοινώνησε μαζί μας στη διεύθυνση https://www.take2games.com/data-request ή μέσω των στοιχείων που θα βρεις στην ενότητα «Επικοινώνησε μαζί μας» παρακάτω. Μπορούμε να λάβουμε μέτρα για να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σου προτού μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σου.

Αίτημα Πρόσβασης. Μπορείς να κάνεις μέχρι δύο αιτήματα ανά έτος για πληροφορίες σχετικά με:

 • Τις κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών που συλλέξαμε και πουλήσαμε για εσένα ή μοιραστήκατε για επιχειρηματικούς ή εμπορικούς σκοπούς με τους παρόχους υπηρεσιών μας.

 • Τις πηγές από τις οποίες έχουμε συλλέξει αυτές τις προσωπικές πληροφορίες.

 • Τα τρίτα μέρη, με τα οποία έχουμε μοιραστεί αυτά τα προσωπικά στοιχεία, και στα οποία έχουμε πουλήσει αυτές τις πληροφορίες.

 • Ο επιχειρηματικός ή εμπορικός σκοπός συλλογής ή πώλησης αυτών των προσωπικών πληροφοριών, και

 • Τα συγκεκριμένα προσωπικά στοιχεία που συλλέξαμε για εσένα.

Αίτημα διαγραφής. Μπορείς να ζητήσεις να διαγράψουμε τις προσωπικές πληροφορίες που έχουμε συλλέξει από ή για εσένα, ωστόσο υπάρχουν ορισμένοι λόγοι, για τους οποίους θα χρειαστεί να διατηρήσουμε πληροφορίες, όπως για παράδειγμα να ολοκληρώσουμε μια συναλλαγή για εσένα, να εντοπίσουμε και να προστατευτούμε από παράνομη και δόλια δραστηριότηα, να διατηρήσουμε τις πληροφορίες για εσωτερικούς σκοπούς, να συμμορφωθούμε με μια νομική υποχρέωση ή να ασκήσουμε τα δικαιώματά μας.

Θα απαντήσουμε στο αίτημα διαγραφής σου εντός 45 ημερών, εκτός εάν χρειαζόμαστε επιπλέον χρόνο όπου και θα σε ενημερώσουμε σχετικώς. 

Αίτημα εξαίρεσης. Έχεις το δικαίωμα να ζητάς να μην πωλούνται οι προσωπικές σου πληροφορίες από την την Take-Two σε τρίτους για τους εμπορικούς σκοπούς που αυτοί επιδιώκουν. Αυτό σημαίνει ότι εάν κάνεις αίτημα εξαίρεσης, δεν θα μοιραζόμαστε στο μέλλον τα προσωπικά σου στοιχεία με αυτά τα τρίτα μέρη για τους ως άνω σκοπούς, εκτός εάν αργότερα μας επιτρέψεις να προβαίνουμε σε αυτό. 

Για να υποβάλεις αίτημα εξαίρεσης, κάνε κλικ στο σύνδεσμο «Παρακαλώ όπως απόσχετε από την πώληση των δεδομένων μου» που βρίσκεται στο υποσέλιδο του ιστότοπου (και διαθέσιμο εδώ) και ακολούθησε τις οδηγίες στη σελίδα αυτή. Για να εξαιρεθείς γενικά από την εξατομικευμένη διαφήμιση μέσω διαδικτύου, παρακαλούμε όπως δεις στις επιλογές εξαίρεσης που αναφέρονται στην παραπάνω ενότητα Διαχειρίσου το Λογαριασμό σου, τις Επικοινωνίες και τα Δεδομένα

Διατήρηση Δεδομένων

Διατηρούμε τις πληροφορίες σου όσο ο λογαριασμός σου είναι ενεργός, όπως αυτό απαιτείται για την παροχή των Υπηρεσιών σε εσένα ή για τη διαχείριση των Υπηρεσιών μας. Εάν επιθυμείς να ακυρώσεις το λογαριασμό σου ή να ζητήσεις να μην χρησιμοποιούμε πλέον τα προσωπικά σου στοιχεία για να σου παρέχουμε Υπηρεσίες, επικοινώνησε μαζί μας όπως αναφέρεται στην παραπάνω ενότητα Διαχειρίσου το Λογαριασμό σου, τις Επικοινωνίες και τα Δεδομένα. Εάν ο λογαριασμός σου είναι ανενεργός, θα διατηρήσουμε το λογαριασμό σου για το χρονικό διάστημα που ευλόγως αναμένουμε ότι θα επανασυνδεθείς στις Υπηρεσίες μας. Μετά από αυτήν την περίοδο, θα διαγράψουμε τις προσωπικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των διαπιστευτηρίων σύνδεσης, και ενδέχεται να μην έχεις πλέον τη δυνατότητα πρόσβασης στον λογαριασμό σου. Θα σε ειδοποιήσουμε πριν διαγράψουμε τα στοιχεία του λογαριασμού σου, ώστε να έχεις την ευκαιρία να διατηρήσεις ενεργό τον λογαριασμό σου. Μπορούμε να διατηρήσουμε ορισμένα από τα προσωπικά σου δεδομένα στα αρχεία μας για ένα εύλογο χρονικό διάστημα με σκοπό την επίλυση διαφορών, την επιβολή των όρων [EULA] ή των Όρων Παροχής Υπηρεσιών μας, τη διαχείριση των υπηρεσιών μας, την συμμόρφωση με τεχνικές και νομικές απαιτήσεις ή / και με άλλες υποχρεώσεις που σχετίζονται με την ασφάλεια, την ακεραιότητα και τη λειτουργία των Υπηρεσιών μας. Μετά το πέρας του ως άνω διαστήματος θα λάβουμε μέτρα για τη διαγραφή ή την αρχειοθέτηση των προσωπικών σου πληροφοριών.

Ιδιωτικότητα Παιδιών

Σε γενικές γραμμές, απευθύνουμε τις Υπηρεσίες μας σε ένα ευρύτερο κοινό και δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικά στοιχεία από παιδιά κάτω των 13 ετών (ή μεγαλύτερης ηλικίας, στις περιπτώσεις όπου ο εφαρμοστέος νόμος προβλέπει διαφορετική προστασία). Ορισμένες Υπηρεσίες μας ενδέχεται να απευθύνονται σε κοινό όλων των ηλικιών -συμπεριλαμβανομένων των παιδιών. Για αυτές τις Υπηρεσίες, μπορούμε να περιορίζουμε τη συλλογή προσωπικών πληροφοριών από οποιονδήποτε, και να εφαρμόζουμε ένα σύστημα φιλτραρίσματος βάσει της ηλικίας (πύλη φιλτραρίσματος ηλικίας), το οποίο επιτρέπει στα παιδιά να χρησιμοποιούν τις Υπηρεσίες και παράλληλα περιορίζει τη συλλογή προσωπικών πληροφοριών από παιδιά ή απαιτεί την άδεια ενός γονέα για τη συλλογή προσωπικών πληροφοριών από τα παιδιά. Εάν αντιληφθούμε ότι ένα παιδί έχει παράσχει προσωπικές πληροφορίες χωρίς την άδεια του γονέα, θα διαγράψουμε αμέσως αυτές τις πληροφορίες. Ενθαρρύνουμε τους γονείς να δίνουν οδηγίες στα παιδιά τους να μην δίνουν ποτέ τα πραγματικά τους ονόματα, διευθύνσεις ή αριθμούς τηλεφώνου χωρίς άδεια, όταν χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο.

Ασφάλεια Δεδομένων

Ακολουθούμε τα γενικώς αποδεκτά βιομηχανικά πρότυπα και διατηρούμε τις κατάλληλες διασφαλίσεις για να συμβάλλουμε στην προστασία της ασφάλειας, της ακεραιότητας και της ιδιωτικότητας των πληροφοριών που συλλέγουμε σχετικά με εσένα. Αυτά τα μέτρα ασφαλείας αποσκοπούν στην προστασία από τυχαία ή παράνομη καταστροφή, απώλεια, κατάχρηση, αλλοίωση και μη εξουσιοδοτημένη αποκάλυψη ή πρόσβαση σε πληροφορίες υπό τον έλεγχό μας. Ωστόσο, κανένα σύστημα δεν μπορεί να είναι 100% ασφαλές και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για τα μέτρα ασφαλείας μας.

Διεθνείς Διαβιβάσεις

Εμείς και οι προμηθευτές μας ενδέχεται να επεξεργαζόμαστε, να μεταφέρουμε και να αποθηκεύουμε πληροφορίες σχετικά με εσένα και σε σχέση με τις Υπηρεσίες, στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες που ενδέχεται να μην έχουν νομοθετικό πλαίσιο προστασίας δεδομένων ισοδύναμο με αυτό που διασφαλίζεται στη χώρα κατοικίας σου. Λαμβάνουμε μέτρα για την εφαρμογή κατάλληλων εγγυήσεων κατά τη μεταφορά αυτών των πληροφοριών.

Όταν οι πληροφορίες σου βρίσκονται σε άλλη επικράτεια, τα δικαστήρια, οι αρχές επιβολής του νόμου και οι εθνικές αρχές ασφαλείας της εν λόγω επικράτειας ενδέχεται να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες σου σύμφωνα με τους νόμους της εν λόγω επικράτειας. Εάν είσαι κάτοικος του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου ή της Ελβετίας, μεταφέρουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες βάσει Τυποποιημένων Συμβατικών Ρητρών ή/και βάσει άλλων εγκεκριμένων νομικών μηχανισμών από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο ή την Ελβετία σε χώρες εκτός των ως άνω αναφερόμενων τοποθεσιών (ανάλογα με την περίπτωση). Για να ζητήσεις αντίγραφο αυτών των τυποποιημένων συμβατικών ρητρών, κατά περίπτωση, μπορείς να υποβάλεις αίτημα σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σου όπως παρέχεται στην παραπάνω ενότητα "Διαχειρίσου το Λογαριασμό σου, τις Επικοινωνίες και τα Δεδομένα ".

Άλλοι Όροι της Take-Two, Όροι Τρίτων Μερών, και Σύνδεσμοι σε άλλες Ιστοσελίδες

Η χρήση των υπηρεσιών και των προϊόντων μας ενδέχεται να υπόκειται σε άλλους όρους και γνωστοποιήσεις που παρέχονται από εμάς, από κατασκευαστές κονσόλας και άλλους συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένων: i) των όρων [EULA] που συνοδεύουν την αγορά σας, (ii) τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών μας, (iii) άλλους όρους και γνωστοποιήσεις που σου έχουν παρασχεθεί από εμάς ή από τρίτα μέρη. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για πρακτικές σε ιστότοπους τρίτων μερών, οι οποίοι ενδέχεται να συνδέονται με τις Υπηρεσίες.

Δημόσιες Αναρτήσεις

Εάν μοιράζεσαι προσωπικές πληροφορίες, αναρτάς μια εικόνα ή βίντεο ή παρέχεις άλλο περιεχόμενο σε δημόσιες συζητήσεις, όπως σε πίνακα μηνυμάτων, σε δικτυακούς χώρους συζήτησης, στο πεδίο σχολίων ή τη σελίδα του προφίλ, άλλα άτομα μπορούν να προβάλλουν, να συλλέγουν και να χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες. Εάν το όνομα χρήστη ή το αναγνωριστικό σου περιέχει το πραγματικό σου όνομα, τότε αναγνωρίζεις ότι το όνομά σου θα δημοσιοποιηθεί σε πίνακες κατάταξης και αλλού, όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Οι χρήστες τέτοιων δημόσιων βημάτων διαλόγου μπορεί να είναι σε θέση να σε αναγνωρίσουν, να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες για να σου στείλουν μηνύματα ή να αντιγράψουν οποιαδήποτε από τις εικόνες, το βίντεο ή το περιεχόμενο που έχεις μοιραστεί. Δεν υπάρχει προσδοκία ιδιωτικότητας ή εμπιστευτικότητας σε κανένα από αυτά τα δημόσια βήματα διαλόγου. Σε ενθαρρύνουμε θερμά να μην μοιράζεσαι τα προσωπικά σου στοιχεία σε δημόσιες συζητήσεις ή στο όνομα χρήστη ή το αναγνωριστικό σου. Είσαι υπεύθυνος για οποιαδήποτε πληροφορία ή περιεχόμενο που αναρτάς δημοσίως χρησιμοποιώντας τις Υπηρεσίες μας.

Επικοινώνησε μαζί μας

Εάν έχεις ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ή τις πρακτικές μας, παρακαλούμε επικοινώνησε με τον Διαχειριστή μας Πολιτικής Απορρήτου στο 646-536-2842, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected], ή μέσω ταχυδρομείου στην Take-Two Interactive, Υπόψη: Διαχειριστής Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, 110 W 44th Street, Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη 10036 ΗΠΑ. Εάν βρίσκεσαι Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο, ή στην Ελβετία, παρακαλείσαι να το επισημάνεις αυτό στο email, στο γράμμα ή στο τηλεφώνημά σου. Ενδέχεται επίσης να έχεις το δικαίωμα να παραπονεθείς σε μια αρχή προστασίας δεδομένων. Για να κάνεις αίτημα σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σου και ανάλογα με την τοποθεσία σου, να υποβάλεις αίτημα για την αντίταξη, διαγραφή, περιορισμό, διόρθωση ή λήψης αντιγράφου των προσωπικών δεδομένων σου που συλλέγονται για σένα από εμάς, μπορείς να μεταβείς στη διεύθυνση https://www.take2games.com/data-request. Δεν απαντούμε σε αιτήματα υποστήριξης ή σε άλλη αλληλογραφία που δεν σχετίζεται με το απόρρητο σε αυτό το σημείο επαφής.

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε όπως ελέγχεις κατά διαστήματα την παρούσα Πολιτική για να βεβαιώνεσαι ότι είσαι ενήμερος γι’ αυτές τις αλλαγές. Αν τροποποιήσουμε ουσιωδώς την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, θα σε ειδοποιήσουμε καταλλήλως και, ανάλογα με την περίπτωση, θα σου δώσουμε πρόσθετες επιλογές σχετικά με αυτές τις αλλαγές. Η συνεχιζόμενη χρήση των Υπηρεσιών σημαίνει ότι αποδέχεσαι αυτές τις αλλαγές, όπως αυτό επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.