Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Take-Two

Τελευταία ενημέρωση: 29 Ιανουαρίου 2024

Η Take-Two Interactive Software, Inc. είναι μία παγκόσμια εταιρεία με έδρα στη διεύθυνση 110 W. 44th Street, New York, NY 10036, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, η οποία περιλαμβάνει όλες τις οντότητες και εμπορικές επισημάνσεις της Take-TwoTake-Two», «εμείς», «εμάς» και «μας»). Οι παρόντες Όροι Παροχής Υπηρεσιών («Σύμβαση») καλύπτουν τους όρους και τις προϋποθέσεις με τις οποίες σας προσφέρουμε πρόσβαση για να χρησιμοποιήσετε τα παιχνίδια, τις εφαρμογές, τα προϊόντα, τους ιστότοπους και άλλες υπηρεσίες μας (οι «Υπηρεσίες»), όπως και τα Εικονικά Αντικείμενα (όπως ορίζονται στην Ενότητα 3 παρακάτω) και τον Λογαριασμό σας (όπως εξηγείται στην Ενότητα 1.3 παρακάτω). Η παρούσα Σύμβαση αποτελεί νομική σύμβαση ανάμεσα σε εσάς και την Take-Two. Με την πρόσβαση στις Υπηρεσίες μας, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους όρους της παρούσας Σύμβασης.

Καμία διάταξη της παρούσας Σύμβασης δεν αποσκοπεί στον περιορισμό ή την εξαίρεση της εφαρμογής από οποιουσδήποτε υποχρεωτικούς νόμους περί καταναλωτών στην δικαιοδοσία της κατοικίας σας. Εάν δεν συμφωνείτε με όλους τους όρους της παρούσας Σύμβασης, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες ή οποιαδήποτε Εικονικά Αντικείμενα ή να δημιουργήσετε έναν Λογαριασμό.

Διαβάστε προσεκτικά την παρούσα Σύμβαση και προσέξτε ιδιαίτερα κατά την ανασκόπηση αυτών των ενοτήτων:

Ενότητα 6 — Κανόνες χρήστη.

Η χρήση των Υπηρεσιών μας από εσάς περιλαμβάνει την υποχρέωση και την ευθύνη να μας βοηθήσετε να διασφαλίσουμε ότι οι εμπειρίες μας από τα κοινωνικά και διαδικτυακά παιχνίδια είναι χωρίς αποκλεισμούς και σέβονται όλους τους χρήστες, τους υπαλλήλους και τους εργολάβους μας. Πρέπει να ακολουθείτε τους κανόνες στην Ενότητα 6, συμπεριλαμβανομένου του Κώδικα Συμπεριφοράς κατά τη χρήση των Υπηρεσιών, των Εικονικών Αντικειμένων ή του Λογαριασμού σας.

Ενότητα 15 — Υποχρεωτική Διαιτησία.

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΡΗΤΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΝΟΡΚΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Ή ΤΙΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ 15.5(3), ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η TAKE-TWO ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ/ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ. Η ΡΗΤΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΝΟΡΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ - ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙΤΕ ΕΓΚΥΡΑ - ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΡΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΡΗΤΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΓΩΓΗ/ΔΙΚΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΝΟΡΚΩΝ

ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ 15 ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙΤΕ.

1. Η χρήση των Υπηρεσιών από εσάς.

1.1. Περιορισμοί ηλικίας και νομική ευθύνη. Όπως χρησιμοποιείται στην παρούσα Σύμβαση, ο όρος «εσείς» ή «σας» σημαίνει τον μεμονωμένο χρήστη που αλληλεπιδρά με τις Υπηρεσίες μας· εάν ο εν λόγω χρήστης είναι κάτω των 18 ετών (ή η ελάχιστη νόμιμη ηλικία ενηλικίωσης στη χώρα σας), τότε ο όρος «εσείς» ή «σας» σημαίνει τον γονέα ή τον νόμιμο κηδεμόνα του χρήστη που συνάπτει την παρούσα Σύμβαση εκ μέρους του χρήστη. Εσείς ή οποιοδήποτε άτομο υπό την επίβλεψή σας, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μόνο εάν εσείς ή το άτομο υπό την επίβλεψή σας έχετε ηλικία άνω του ελάχιστου ορίου ηλικίας για την σχετική Υπηρεσία. Οι ανήλικοι κάτω των 18 ετών (ή της νόμιμης ηλικίας ενηλικίωσης στη χώρα σας) πρέπει να ζητήσουν από τον γονέα ή τον κηδεμόνα τους να εξετάσουν και να εξηγήσουν την παρούσα Σύμβαση σε αυτούς και να συμφωνήσουν με την παρούσα Σύμβαση εκ μέρους τους. Εάν αποδεχτείτε αυτήν τη Σύμβαση για λογαριασμό ενός ανηλίκου, θα πρέπει να επιβλέπετε τη χρήση των Υπηρεσιών από τον ανήλικο, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε Εικονικών Αντικειμένων ή Λογαριασμού που χρησιμοποιούνται από τον εν λόγω ανήλικο. Εάν είστε ο γονέας ή κηδεμόνας ενός ανηλίκου και συμφωνήσατε με την παρούσα Σύμβαση εκ μέρους του, συμφωνείτε ότι θα είστε υπεύθυνοι για όλες τις χρήσεις των Υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε Εικονικών Αντικειμένων ή Λογαριασμών, από το παιδί σας, ανεξάρτητα από το εάν οι εν λόγω χρήσεις έχουν εγκριθεί ρητά από εσάς. Είστε νομικά και οικονομικά υπεύθυνοι για όλες τις ενέργειές σας κατά τη χρήση ή την πρόσβαση στις Υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των ενεργειών οποιουδήποτε στον οποίο επιτρέπετε την πρόσβαση στις Υπηρεσίες ή στον Λογαριασμό σας.

1.2. Τροποποιήσεις στην παρούσα Σύμβαση. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε την παρούσα Σύμβαση, εν όλω ή εν μέρει, σε οποιαδήποτε στιγμή. Θα προσπαθήσουμε να σας ειδοποιήσουμε για οποιεσδήποτε τέτοιες τροποποιήσεις πριν από την έναρξη ισχύος της τροποποιημένης Σύμβασης. Εάν δεν θέλετε να συμφωνήσετε με τους όρους της τροποποιημένης Σύμβασης, ενδέχεται να μην μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση στις Υπηρεσίες μόλις τεθεί σε ισχύ η τροποποιημένη Σύμβαση. Θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώσουμε για αυτήν τη νομική συνέπεια, όταν σας ενημερώσουμε για την τροποποιημένη Σύμβαση. Με την ενεργή αποδοχή της τροποποιημένης Σύμβασης ή με τη συνέχεια χρήσης των Υπηρεσιών μετά την έναρξη ισχύος της τροποποιημένης Σύμβασης, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους τροποποιημένους όρους της παρούσας Σύμβασης. Εάν δεν θέλετε να συμφωνήσετε με την τροποποιημένη Σύμβαση, μπορείτε να τερματίσετε τη χρήση των Υπηρεσιών από εσάς χωρίς καμία χρέωση πληρωτέα σε εμάς (αλλά εξακολουθείτε να είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ανεξόφλητα ποσά που οφείλονται και είναι πληρωτέα σε οποιοδήποτε Ψηφιακό Κατάστημα, όπως ορίζεται στην Ενότητα 4 παρακάτω).

1.3. Ο λογαριασμός σας. Ορισμένα στοιχεία των Υπηρεσιών μπορεί να απαιτούν τη δημιουργία ενός λογαριασμού, ενώ για άλλες Υπηρεσίες, ένας λογαριασμός μπορεί να δημιουργηθεί αυτόματα για εσάς όταν προσπελάσετε τις Υπηρεσίες για πρώτη φορά (καθένα, ένας «Λογαριασμός»). Για να δημιουργήσετε έναν Λογαριασμό, μπορεί να σας ζητηθεί να παράσχετε τις πληροφορίες ηλικίας και χώρας/περιοχής σας και στη συνέχεια να δώσετε μία διεύθυνση email, ένα όνομα χρήστη, έναν κωδικό πρόσβασης και άλλες πληροφορίες που μπορεί να θεωρήσουμε απαραίτητες για τη δημιουργία του Λογαριασμού σας, όλες εκ των οποίων θα υποβληθούν σε επεξεργασία και θα αποθηκευτούν σύμφωνα με την Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτουμας. Πρέπει να παρέχετε ακριβείς, τρέχουσες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με εσάς κατά τη δημιουργία ενός Λογαριασμού. Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης του λογαριασμού σας μυστικού. Συμφωνείτε επίσης να μην πουλήσετε, μεταφέρετε ή μοιραστείτε τον Λογαριασμό σας ή το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασης του Λογαριασμού σας και συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε αμέσως εάν υποψιαστείτε οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του Λογαριασμού σας. Έχουμε το δικαίωμα να αρνηθούμε τη δημιουργία οποιουδήποτε Λογαριασμού, για οποιονδήποτε νόμιμο λόγο και διατηρούμε το δικαίωμα να τερματίσουμε τη λειτουργία οποιουδήποτε Λογαριασμού που παραβιάζει την παρούσα Σύμβαση σύμφωνα με τις παρακάτω διατάξεις τερματισμού και να διαγράψουμε οποιεσδήποτε πληροφορίες Λογαριασμού σύμφωνα με την Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτουμας.

2. Περιορισμένη Άδεια.

2.1. Διατηρούμε όλα τα δικαιώματα επί της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΠΙ) μας. Εμείς και οι δικαιοπάροχοί μας, κατέχουμε και διατηρούμε όλα τα δικαιώματα, τίτλους ιδιοκτησίας και συμφέροντα επί των Υπηρεσιών, Εικονικών Αντικειμένων και επί του Λογαριασμού σας (εκτός από οποιοδήποτε απτό μέσο στο οποίο μπορούν να παρασχεθούν οι Υπηρεσίες), συμπεριλαμβανομένων όλων των εξής: (1) πληροφορίες, κείμενο, δεδομένα, αρχεία, κώδικα, σενάρια, σχέδια, γραφικά, έργα τέχνης, εικόνες, φωτογραφίες, ήχοι, τίτλοι, θέματα, αντικείμενα, χαρακτήρες, ονόματα, διάλογο, τοποθεσίες, ιστορίες, γραφήματα, κινούμενα σχέδια, έννοιες, μουσική, οπτικοακουστικά εφέ, εικονικά αγαθά και νόμισμα εντός παιχνιδιού (συμπεριλαμβανομένων των εικονικών αντικειμένων), διαδραστικά χαρακτηριστικά, παιχνίδια, μεθόδους λειτουργίας, τη συλλογή, συναρμολόγηση και διευθέτηση των υλικών των Υπηρεσιών, Εικονικών Αντικειμένων ή του Λογαριασμού σας και όλο το υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, (2) εμπορικά σήματα, λογότυπα, εμπορικές ονομασίες, εμπορικά χαρακτηριστικά, σήματα υπηρεσιών και εμπορικές ταυτότητες διαφόρων μερών, συμπεριλαμβανομένων των δικών μας και (3) άλλες μορφές πνευματικής ιδιοκτησίας (όλα τα παραπάνω, συλλήβδην «Περιεχόμενο»).

2.2. Η προσωπική, μη εμπορική σας χρήση. Με την επιφύλαξη των όρων της παρούσας Σύμβασης, σας παραχωρούμε μία περιορισμένη, μη αποκλειστική, μη μεταβιβάσιμη, μη υποαδειοδοτούμενη, ανακλητή άδεια για πρόσβαση και χρήση των Υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των Εικονικών Αντικειμένων και του Λογαριασμού σας, για την προσωπική, μη εμπορική σας απόλαυση. Οι Υπηρεσίες, τα Εικονικά Αντικείμενα ή ο Λογαριασμός σας, συμπεριλαμβανομένου του Περιεχομένου, αλλά εξαιρουμένου οποιουδήποτε ενσώματου μέσου στο οποίο μπορούν να παρέχονται οι Υπηρεσίες, παρέχονται με άδεια χρήσης, δεν πωλούνται. Η παρούσα άδεια χρήσης είναι προσωπική μόνο για εσάς και δεν σας παρέχει δικαιώματα ιδιοκτησίας σε οποιαδήποτε από τις Υπηρεσίες, τα Εικονικά Αντικείμενα ή τον Λογαριασμό σας (ή για ή σε οποιαδήποτε από τις λειτουργίες ή το Περιεχόμενό τους).

2.3. Περιορισμοί. Η περιορισμένη άδεια που χορηγείται στην παρούσα Σύμβαση δεν σας παρέχει κανένα δικαίωμα, και δεν επιτρέπεται να πουλήσετε (εκτός από τις ισχύουσες νομικές εξαιρέσεις, όπως η εξαίρεση του «ιδιωτικού αντιγράφου» σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο), δανείσετε, μισθώσετε, διανείμετε, προβείτε σε αποσυναρμολόγηση, αποσυμπίληση, αποκρυπτογράφηση, διάρρηξη μέσων ασφαλείας (hack), άντληση του πηγαίου κώδικα, αντίστροφη μηχανική (εκτός εάν επιτρέπεται από τις εφαρμοστέες νομικές εξαιρέσεις που απορρέουν από την Οδηγία 2009/24 της ΕΕ ή άλλο εφαρμοστέο δίκαιο), τροποποίηση, δημιουργία παράγωγων έργων, εμπορευματοποίηση ή εκμετάλλευση με άλλον τρόπο των Υπηρεσιών (συμπεριλαμβανομένου του Περιεχομένου), των Εικονικών Αντικειμένων ή του Λογαριασμού σας, εκτός εάν υπόκειται σε ξεχωριστούς, ρητούς και γραπτούς όρους που παρέχονται από την Take-Two και επιτρέπουν τις εν λόγω ενέργειες. Χωρίς περιορισμό των ανωτέρω, κανένα στοιχείο στην περιορισμένη άδεια που χορηγείται στην παρούσα Σύμβαση δεν επιτρέπει τη χρήση των Υπηρεσιών (συμπεριλαμβανομένου του Περιεχομένου), των Εικονικών Αντικειμένων ή του Λογαριασμού σας με οποιονδήποτε τρόπο για την ανάπτυξη, εκπαίδευση, ενίσχυση ή παροχή πηγαίου υλικού ή την προώθηση οποιωνδήποτε Γενικών Εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης και, προς αποφυγή αμφιβολιών, οποιεσδήποτε τέτοιες χρήσεις απαγορεύονται ρητά δια της παρούσας. «Δημιουργικά εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης» είναι οποιαδήποτε εργαλεία ή προγράμματα υπολογιστή που χρησιμοποιούν αλγόριθμους ή τεχνολογία γνωστή ως τεχνητή νοημοσύνη ή μηχανική μάθηση για τη δημιουργία ή τη δημιουργία περιεχομένου όπως, ενδεικτικά, κώδικας λογισμικού, γραπτό κείμενο, ακίνητες ή κινούμενες εικόνες, μουσικά έργα, ανθρώπινη φωνητική προσομοίωση, υλικό ήχου ή άλλα δημιουργικά έργα που βασίζονται σε κείμενο, εικόνα, ηχητικά μηνύματα ή άλλα δεδομένα εισόδου. Εάν τερματίσουμε τον Λογαριασμό σας ή την παρούσα Σύμβαση σύμφωνα με τις παρακάτω διατάξεις, οποιαδήποτε άδεια από εμάς προς εσάς για τη χρήση των Υπηρεσιών, των Εικονικών Αντικειμένων, του Λογαριασμού σας ή οποιουδήποτε Περιεχομένου, θα λήξει αμέσως.

2.4. Νομική επίδραση. Η παρούσα άδεια χρήσης περιγράφει ορισμένα νομικά δικαιώματα. Μπορεί να έχετε άλλα δικαιώματα σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας ή της χώρας σας. Η παρούσα άδεια χρήσης δεν αλλάζει τα δικαιώματά σας σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας ή της χώρας σας, εάν οι νόμοι της πολιτείας ή της χώρας σας δεν το επιτρέπουν.

3. Εικονικά Αντικείμενα.

«Εικονικά Αντικείμενα» σημαίνει οποιοδήποτε εικονικό νόμισμα, αγαθά, αντικείμενα, ενισχύσεις ή εφέ όπως, χωρίς περιορισμό, κέρματα, πόντους, πολύτιμους λίθους, διακριτικά, όπλα, οχήματα, κάρτες, δέρματα, συσκευές ενεργοποίησης, είδη ένδυσης, εξοπλισμός, τρόπαια, ανταμοιβές, κονκάρδες ή οποιοδήποτε άλλο εικονικό περιουσιακό στοιχείο εντός παιχνιδιού που διατίθεται, αγοράζεται από ένα Ψηφιακό Κατάστημα, κερδίζεται ή αποκτάται με άλλον τρόπο μέσω των Υπηρεσιών. Η άδεια χρήσης των Εικονικών Αντικειμένων παραχωρείται σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Σύμβασης και κανένα στοιχείο στην παρούσα δεν θα ερμηνεύεται ως μεταβίβαση οποιωνδήποτε δικαιωμάτων ή ιδιοκτησιακού συμφέροντος στα εν λόγω Εικονικά Αντικείμενα σε εσάς. Τα Εικονικά Αντικείμενα είναι διαθέσιμα μόνο σε χρήστες σε ορισμένες τοποθεσίες και, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στη συμφωνία σας με το σχετικό Ψηφιακό Κατάστημα, δεν επιτρέπεται να αγοράσετε ή να χρησιμοποιήσετε Εικονικά Αντικείμενα εάν δεν βρίσκεστε σε εγκεκριμένη τοποθεσία. Τα Εικονικά Αντικείμενα μπορούν να εξαργυρωθούν μόνο για περιεχόμενο που διατίθεται μέσω των Υπηρεσιών, το οποίο είναι γενικά ειδικό για κάθε παιχνίδι. Τα Εικονικά Αντικείμενα δεν έχουν χρηματική αξία, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν εκτός των Υπηρεσιών και δεν επιτρέπεται να πωληθούν, να μεταβιβαστούν ή να εξαργυρωθούν για πραγματικά χρήματα ή αντικείμενα αξίας εκτός των Υπηρεσιών, εκτός εάν υπόκεινται σε ξεχωριστούς, ρητούς γραπτούς όρους που παρέχονται από την Take-Two που επιτρέπουν τέτοιες ενέργειες. Έχουμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε, να διαγράψουμε, να μεταφέρουμε, να αφαιρέσουμε ή να αναστείλουμε οποιαδήποτε Εικονικά Αντικείμενα σε οποιαδήποτε στιγμή, με ή χωρίς ειδοποίηση προς εσάς και χωρίς καμία ευθύνη οποιουδήποτε είδους προς εσάς. Ενδέχεται να περιορίσουμε το συνολικό ποσό των Εικονικών Αντικειμένων που μπορεί να διατηρηθούν για οποιοδήποτε παιχνίδι ή που μπορεί να διατηρηθούν στον Λογαριασμό σας συνολικά. Ενδέχεται να περιορίσουμε το χρονικό διάστημα κατά το οποίο μπορείτε να διατηρείτε ή να χρησιμοποιείτε Εικονικά Αντικείμενα που σχετίζονται με οποιοδήποτε συγκεκριμένο παιχνίδι ή άλλη πτυχή των Υπηρεσιών. Επιπλέον, η τιμή και η διαθεσιμότητα των Εικονικών Αντικειμένων για αγορά ή απόκτηση υπόκεινται σε αλλαγές. Συμφωνείτε ότι δεν έχετε κανένα δικαίωμα ιδιοκτησίας ή άλλα δικαιώματα σε ή επί Εικονικών Αντικειμένων ή επί του Λογαριασμού σας.

4. Αγορές, τιμολόγηση και συνδρομές.

4.1. Ψηφιακά Καταστήματα. Ορισμένες πτυχές των Υπηρεσιών και ορισμένα Εικονικά Αντικείμενα μπορεί να απαιτούν την πληρωμή μιας αμοιβής μέσω ενός καταστήματος που λειτουργεί από εμάς ή από ένα τρίτο μέρος (καθένα, ένα «Ψηφιακό Κατάστημα»). Ο συμβατικός συνεργάτης σας για την παροχή αυτών των Υπηρεσιών και Εικονικών Αντικειμένων σε εσάς θα είναι το Ψηφιακό Κατάστημα. Η αγορά σας μέσω του Ψηφιακού Καταστήματος υπόκειται σε οποιουσδήποτε ισχύοντες όρους ή προϋποθέσεις που επιβάλλονται από το Ψηφιακό Κατάστημα («Όροι του Ψηφιακού Καταστήματος»), οι οποίοι ενσωματώνονται στην παρούσα δια παραπομπής. Είστε υπεύθυνοι για όλες τις χρεώσεις που σχετίζονται με την αγορά σας από το εν λόγω Ψηφιακό Κατάστημα και πρέπει να παρέχετε ακριβείς και πλήρεις πληροφορίες πληρωμής στο Ψηφιακό Κατάστημα. Μπορούμε να αναστείλουμε ή να ακυρώσουμε τις ισχύουσες Υπηρεσίες ή την παροχή Εικονικών Αντικειμένων, εάν το Ψηφιακό Κατάστημα μας ενημερώσει ότι δεν έλαβε πλήρη πληρωμή από εσάς μετά από εύλογη εκ των προτέρων ειδοποίηση ή εάν λάβετε ή επιχειρήσετε να λάβετε επιστροφές χρημάτων κατά παράβαση των ισχυόντων πολιτικών του Ψηφιακού Καταστήματος. Η αναστολή ή η ακύρωση των Υπηρεσιών ή των Εικονικών Αντικειμένων για παράλειψη πληρωμής στο Ψηφιακό Κατάστημα θα μπορούσε να οδηγήσει σε απώλεια της πρόσβασης και της χρήσης του Λογαριασμού σας και οποιουδήποτε Περιεχομένου ή Υπηρεσιών. Προς αποφυγή αμφιβολιών, δεν φέρουμε καμία ευθύνη απέναντί σας σε περίπτωση που η πρόσβασή σας σε οποιαδήποτε από τις Υπηρεσίες τερματιστεί από ένα Ψηφιακό Κατάστημα ως αποτέλεσμα της παραβίασης των Όρων του Ψηφιακού Καταστήματος από εσάς.

4.2. Συνδρομές. Ορισμένες πτυχές των Υπηρεσιών μπορεί να προσφέρονται σε βάση συνδρομής με αυτόματες, επαναλαμβανόμενες πληρωμές στην αρχή κάθε περιόδου χρέωσης («Συνδρομή»). Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε τους όρους με τους οποίους προσφέρονται αυτές οι λειτουργίες για αγορά σε οποιαδήποτε στιγμή, κατόπιν ειδοποίησης τριάντα (30) ημερών. Σημειώστε ότι ορισμένες Συνδρομές προσφέρονται σύμφωνα με πρόσθετους όρους και προϋποθέσεις, οι οποίοι ενδέχεται να τροποποιήσουν τους παρακάτω όρους.

(1) Αγορά. Οι συνδρομές μπορούν να αγοραστούν από ένα Ψηφιακό Κατάστημα. Για να χρησιμοποιήσετε μία Συνδρομή, πρέπει: να διατηρείτε ένα έγκυρο δικαίωμα επί του προϊόντος ή της υπηρεσίας που σχετίζεται με τη Συνδρομή, να έχετε έναν έγκυρο λογαριασμό στο Ψηφιακό Κατάστημα, συμπεριλαμβανομένου ενός τρέχοντος, έγκυρου και αποδεκτού τρόπου πληρωμής που έχει καταχωριστεί στον εν λόγω λογαριασμό και να έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο. Το Ψηφιακό Κατάστημα θα χρεώνει το σχετικό τέλος Συνδρομής (και οποιουσδήποτε εφαρμοστέους φόρους) («Χρέωση») στον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει σε κάθε ημερομηνία παράτασης της Συνδρομής. Μετά την αγορά, θα ενεργοποιηθεί(ούν) η/οι Συνδρομή(ές) σας και θα λάβετε πρόσβαση στα πλεονεκτήματα που σχετίζονται με τη Συνδρομή που αναφέρονται κατά τη στιγμή της πράξης εγγραφής σας.

(2) Αυτόματη ανανέωση και ακύρωση. Η Συνδρομή σας θα ανανεώνεται αυτόματα στο τέλος κάθε περιόδου χρέωσης. Το Ψηφιακό Κατάστημα θα χρεώσει τον τρόπο πληρωμής σας για την εκάστοτε τρέχουσα χρέωση, εκτός εάν ακυρώσετε τη Συνδρομή σας μέσω του σχετικού Ψηφιακού Καταστήματος πριν λήξει η τρέχουσα περίοδος χρέωσης. Μπορείτε να ακυρώσετε μία Συνδρομή σε οποιαδήποτε στιγμή, η οποία θα αποτρέψει την αυτόματη ανανέωση και θα καταγγείλει τη Συνδρομή στο τέλος της τρέχουσας περιόδου χρέωσης. Εάν ακυρώσετε, θα συνεχίσετε να λαμβάνετε παροχές έως ότου λήξει η Συνδρομή στο τέλος της εκάστοτε τρέχουσας περιόδου χρέωσης. Ανατρέξτε στους Όρους Καταστήματος για τις εφαρμοστέες πολιτικές επιστροφής χρημάτων, εάν υπάρχουν.

(3) Αλλαγές στις Συνδρομές. Οι όροι οποιασδήποτε Συνδρομής και τα πλεονεκτήματα που περιλαμβάνονται στην εν λόγω Συνδρομή ενδέχεται να αλλάζουν κατά καιρούς. Οι αλλαγές στις παροχές μπορεί να περιλαμβάνουν τροποποίηση ή αφαίρεση παροχών που ζητήθηκαν προηγουμένως. Η Take-Two μπορεί επίσης να αποσύρει μία Συνδρομή σε οποιαδήποτε στιγμή κατόπιν ειδοποίησης τουλάχιστον τριάντα (30) ημερών. Οποιεσδήποτε τέτοιες αλλαγές θα ενημερωθούν στη σελίδα προϊόντων Συνδρομής Ψηφιακού Καταστήματος και μπορεί να λάβετε ειδοποίηση μέσω email από την Take-Two ή/και το Ψηφιακό Κατάστημα σχετικά με οποιεσδήποτε τέτοιες αλλαγές πριν πραγματοποιηθούν. Διαβάστε προσεκτικά οποιεσδήποτε ειδοποιήσεις για αλλαγές. Εάν δεν ακυρώσετε τη Συνδρομή σας αφού λάβετε ειδοποίηση για μία αλλαγή στους όρους της Συνδρομής - συμπεριλαμβανομένου του ποσού της Χρέωσης - ή των παροχών που περιλαμβάνονται στη Συνδρομή, τότε θα θεωρηθεί ότι έχετε αποδεχτεί αυτές τις αλλαγές. Οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ κατά την αυτόματη ανανέωση της Συνδρομής σας ή την ημερομηνία κατά την οποία αποδέχεστε ρητά αυτές τις αλλαγές, εάν είναι νωρίτερα.

5. Παραγόμενο από τον χρήστη και προσαρμοσμένο περιεχόμενο.

5.1. - Παραγόμενο από τον χρήστη Περιεχόμενο. Ο όρος «UGC» περιλαμβάνει όλο το ψηφιακό περιεχόμενο ή τις επικοινωνίες που οι χρήστες παράγουν, φορτώνουν ή διανέμουν μέσω των Υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των εξής: κείμενο, αναρτήσεις, ήχος ή οπτικοακουστικές επικοινωνίες, κώδικας, δέσμες ενεργειών, υφές, μοντέλα, χάρτες, αρχεία ή άλλα στοιχεία ή έγγραφα, φωτογραφίες, εικόνες, βίντεο ή άλλα οπτικοακουστικά έργα και οποιαδήποτε σχόλια ή προτάσεις που σχετίζονται με τις Υπηρεσίες. Το UGC αποκλείει ειδικά το Προσαρμοσμένο Περιεχόμενο (ορίζεται παρακάτω). Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για το UGC που παράγετε, φορτώνετε ή διανέμετε μέσω των Υπηρεσιών («το UGC σας») και δηλώνετε δια της παρούσας σε εμάς ότι το UGC σας δεν θα παραβιάσει την παρούσα Σύμβαση, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των όρων της Ενότητας 6.

5.2. Δικαιώματα επί του UGC. Διατηρείτε οποιαδήποτε δικαιώματα, εάν υπάρχουν, που μπορεί να έχετε σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία επί του UGC σας. Εάν έχετε οποιαδήποτε τέτοια δικαιώματα επί του UGC σας, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε πνευματικών δικαιωμάτων ή άλλων συμφερόντων πνευματικής ιδιοκτησίας, τότε, σε αντάλλαγμα για τα δικαιώματα που σας παραχωρούνται με άδεια χρήσης στην παρούσα Σύμβαση, μας παρέχετε ένα αμετάκλητο, παγκοσμίως, χωρίς πνευματικά δικαιώματα, μη αποκλειστικό και υποαδειοδοτούμενο δικαίωμα για χρήση, αναπαραγωγή, επεξεργασία, τροποποίηση, προσαρμογή, δημιουργία παράγωγων έργων με βάση αυτό, δημοσίευση, διανομή, μετάδοση, δημόσια προβολή, επικοινωνία με το κοινό, δημόσια απόδοση και αξιοποίηση με άλλον τρόπο του UGC σας εντός ή μέσω των Υπηρεσιών ή για οποιονδήποτε άλλο εμπορικό και μη εμπορικό σκοπό που σχετίζεται με τις Υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της βελτίωσης των Υπηρεσιών, χωρίς αποζημίωση ή ειδοποίηση, για όλη τη διάρκεια των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας που αφορούν στο δικό σας UGC (συμπεριλαμβανομένων όλων των αναβιώσεων, αντιστροφών και επεκτάσεων αυτών των δικαιωμάτων). Χωρίς περιορισμό των προαναφερθέντων, τα δικαιώματα που έχουν άδεια χρήσης για την Take-Two στο παρόν περιλαμβάνουν ρητά το δικαίωμα της Take-Two να επιτρέπει σε άλλους χρήστες να χρησιμοποιούν το UGC σας ως μέρος της λειτουργίας των Υπηρεσιών μας. Δημιουργώντας, φορτώνοντας ή διανέμοντας το UGC σας στις Υπηρεσίες ή μέσω των Υπηρεσιών, δηλώνετε σε εμάς ότι κατέχετε οποιαδήποτε δικαιώματα σε και επί του UGC σας σε αποκλειστική και μη επιβαρυμένη βάση και ότι τα δικαιώματα που μας παραχωρείτε σε αυτήν την Ενότητα και η εκμετάλλευση αυτών των δικαιωμάτων από εμάς, δεν θα παραβιάσει ή καταστρατηγήσει δικαιώματα οποιωνδήποτε τρίτων μερών.

5.3. Προσαρμοσμένο περιεχόμενο. Ορισμένες από τις Υπηρεσίες μας σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε τα εργαλεία μας, το λογισμικό επεξεργασίας, τη λειτουργία εντός παιχνιδιού ή άλλες λειτουργίες που παρέχονται από εμάς («τα Εργαλεία μας») για να επεξεργάζεστε το Περιεχόμενο (για παράδειγμα) για να δημιουργείτε προσαρμοσμένα επίπεδα, χάρτες, στοιχεία εντός παιχνιδιού, σχέδια, ενδύματα, χαρακτήρες, στολές, μαθήματα, παιχνίδια ή άλλο περιεχόμενο με βάση το Περιεχόμενο («Προσαρμοσμένο Περιεχόμενο»). Το Προσαρμοσμένο Περιεχόμενο περιλαμβάνει, χωρίς περιορισμό, όλο το περιεχόμενο που δημιουργείται χρησιμοποιώντας τα Εργαλεία Μας, συμπεριλαμβανομένων των αντικειμένων εντός παιχνιδιού, των χαρτών, των στιγμιότυπων οθόνης, των βίντεο, των ηχογραφήσεων εντός παιχνιδιού, των κλιπ παιχνιδιού και των ζωντανών ροών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Προσαρμοσμένο Περιεχόμενο μόνο με τις Υπηρεσίες ή/και μόνο όπως εξουσιοδοτείται από εμάς. Εσείς είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για το Προσαρμοσμένο Περιεχόμενο που δημιουργείτε και συμφωνείτε ότι το εν λόγω Προσαρμοσμένο Περιεχόμενο δεν θα παραβιάζει την παρούσα Σύμβαση, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των όρων στην Ενότητα 6.

5.4. Δικαιώματα επί του Προσαρμοσμένου Περιεχομένου. Η Take-Two διατηρεί όλα τα δικαιώματα και την κυριότητα επί όλου του Προσαρμοσμένου Περιεχομένου σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο. Εάν, σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο, η δημιουργία από εσάς του Προσαρμοσμένου Περιεχομένου έχει ως αποτέλεσμα να κατέχετε οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας επί του εν λόγω Προσαρμοσμένου Περιεχομένου, σε αντάλλαγμα για τα δικαιώματα που σας παραχωρούνται με άδεια χρήσης στην παρούσα Σύμβαση, μας εκχωρείτε ελεύθερα, κατά τη δημιουργία του εν λόγω Προσαρμοσμένου Περιεχομένου, όλα τα δικαιώματα, κάθε τίτλο και συμφέρον επί του εν λόγω Προσαρμοσμένου Περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, όλων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας σε όλο τον κόσμο για όλη τη διάρκεια των εν λόγω δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας (συμπεριλαμβανομένων όλων των αναβιώσεων, αντιστροφών, και επεκτάσεων αυτών των δικαιωμάτων). Εάν, παρά την παραπάνω εκχώρηση, διατηρείτε για οποιονδήποτε λόγο οποιοδήποτε δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλα δικαιώματα επί του Προσαρμοσμένου Περιεχομένου, τότε μας παραχωρείτε ένα αμετάκλητο, παγκόσμιο, χωρίς πνευματικά δικαιώματα, μη αποκλειστικό και υποαδειοδοτούμενο δικαίωμα, για χρήση, αναπαραγωγή, επεξεργασία, τροποποίηση, προσαρμογή, δημιουργία παράγωγων έργων με βάση αυτό, δημοσίευση, διανομή, μετάδοση, δημόσια προβολή, επικοινωνία με το κοινό, δημόσια απόδοση και εκμετάλλευση με άλλον τρόπο του εν λόγω Προσαρμοσμένου Περιεχομένου, εντός ή μέσω των Υπηρεσιών ή για οποιονδήποτε άλλο εμπορικό και μη εμπορικό σκοπό που σχετίζεται με τις Υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της βελτίωσης των Υπηρεσιών, χωρίς αποζημίωση ή ειδοποίηση, για όλη τη διάρκεια των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας που σχετίζονται με το εν λόγω Προσαρμοσμένο Περιεχόμενο (συμπεριλαμβανομένων όλων των αναβιώσεων, αντιστροφών και επεκτάσεων αυτών των δικαιωμάτων). Χωρίς περιορισμό των προαναφερθέντων, τα δικαιώματα που έχουν άδεια χρήσης για την Take-Two στο παρόν περιλαμβάνουν ρητά το δικαίωμα της Take-Two να επιτρέπει σε άλλους χρήστες να χρησιμοποιούν το Προσαρμοσμένο Περιεχόμενό σας ως μέρος της λειτουργίας των Υπηρεσιών μας.

5.5. Λειτουργίες περιεχομένου, Δικαίωμα διαγραφής. Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να φιλοξενούμε, να διατηρούμε, να υποστηρίζουμε ή να διανέμουμε οτιδήποτε από το UGC σας ή το Προσαρμοσμένο Περιεχόμενο που δημιουργείτε. Δεν έχουμε εξετάσει απαραίτητα και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να παρακολουθούμε ενεργά οποιοδήποτε UGC ή Προσαρμοσμένο Περιεχόμενο που μπορεί να είναι διαθέσιμο μέσω των Υπηρεσιών. Δεν επιβεβαιώνουμε την ασφάλεια, την ποιότητα ή την πρωτοτυπία οποιουδήποτε UGC ή Προσαρμοσμένου Περιεχομένου. Το UGC και το Προσαρμοσμένο Περιεχόμενο δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις της Take-Two ή της διεύθυνσης, των υπαλλήλων ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου που σχετίζεται με εμάς. Κατανοείτε ότι μπορούμε να τροποποιήσουμε, να αφαιρέσουμε, να αποκρύψουμε, να αφαιρέσουμε ή να διαγράψουμε οποιοδήποτε ή κάθε UGC ή το Προσαρμοσμένο Περιεχόμενο και να αναφέρουμε οποιοδήποτε παράνομο UGC ή Προσαρμοσμένο Περιεχόμενο και οποιεσδήποτε σχετικές πληροφορίες χρήστη στις αρμόδιες αρχές. Σύμφωνα με τις υποχρεώσεις μας βάσει του εφαρμοστέου δικαίου, εάν προβούμε σε δυσμενείς ενέργειες κατά του UGC σας ή του Προσαρμοσμένου Περιεχομένου που δημιουργείτε από τις Υπηρεσίες, αναστείλουμε ή απαγορεύσουμε τον Λογαριασμό σας ή περιορίσουμε με άλλον τρόπο την πρόσβασή σας σε ορισμένες ή όλες τις Υπηρεσίες, τα Εικονικά Αντικείμενα ή τον Λογαριασμό σας ως αποτέλεσμα του UGC σας ή του Προσαρμοσμένου Περιεχομένου που δημιουργείτε, θα προσπαθήσουμε να σας ειδοποιήσουμε σχετικά.

6. Κανόνες Χρήστη.

Για τους σκοπούς της παρούσας Ενότητας 6, ο όρος «Υπηρεσίες» περιλαμβάνει Εικονικά Αντικείμενα και τον Λογαριασμό σας και ο όρος «Υλικό» σημαίνει το δικό σας UGC και κάθε Προσαρμοσμένο Περιεχόμενο που παράγετε.

6.1. Απαγορεύεται η παράνομη συμπεριφορά ή μη εξουσιοδοτημένη εμπορική εκμετάλλευση. Συμφωνείτε ότι:

(1) Θα χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μόνο για νόμιμους σκοπούς, σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο.

(2) Δεν θα χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες σε σχέση με οποιοδήποτε στοίχημα χρημάτων ή άλλου αντικειμένου αξίας, εκτός εάν υπόκεινται σε ξεχωριστούς, ρητούς γραπτούς όρους που παρέχονται από την Take-Two που επιτρέπουν μια τέτοια συμπεριφορά.

(3) Θα χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες για δική σας προσωπική, μη εμπορική χρήση και δεν θα εκμεταλλευτείτε εμπορικά τις Υπηρεσίες, εκτός εάν υπόκεινται σε ξεχωριστούς, ρητούς γραπτούς όρους που παρέχονται από την Take-Two που επιτρέπουν την εν λόγω συμπεριφορά. Αυτό περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε, ενεργοποίηση, ή ενθάρρυνση της συλλογής, πώλησης ή ανταλλαγής οποιουδήποτε αντικειμένου από τις Υπηρεσίες (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, οποιωνδήποτε Εικονικών Αντικειμένων ή Λογαριασμών) που δεν έχουν εγκριθεί ρητά από την Take-Two, τη διευκόλυνση, δημιουργία, ή τη διατήρηση οποιασδήποτε μη εξουσιοδοτημένης σύνδεσης με τις Υπηρεσίες (συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε μη εξουσιοδοτημένο διακομιστή που τροποποιεί, προσομοιώνει, ή άλλως συνδέεται με οποιαδήποτε από τις Υπηρεσίες) και τη δημιουργία ή συμμετοχή σε οποιαδήποτε εκμετάλλευση των διαφορών τιμών των Εικονικών Αντικειμένων με οποιοδήποτε μέσο (για παράδειγμα, μεταξύ των τιμών των νομισμάτων πραγματικών χρημάτων).

6.2. Σεβασμός της Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Συμφωνείτε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες για να παραγάγετε, φορτώσετε ή διανείμετε οποιοδήποτε Υλικό που παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα, τα εμπορικά σήματα ή άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε τρίτου μέρους ή παραβιάζει με άλλον τρόπο τους όρους της Ενότητας 5.

6.3. Κώδικας Συμπεριφοράς. Συμφωνείτε ότι:

(1) Δεν θα χρησιμοποιήσετε αθέμιτα ή μη εξουσιοδοτημένα μέσα για να παρέμβετε ή να επηρεάσετε δυσμενώς την ικανότητα οποιουδήποτε άλλου χρήστη να χρησιμοποιεί τις Υπηρεσίες όπως προορίζονται, να αποκτήσετε αθέμιτο πλεονέκτημα στο παιχνίδι ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε Εικονικά Αντικείμενα ή άλλο Περιεχόμενο για το οποίο δεν έχετε έγκυρο δικαίωμα. Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση εξαπάτησης, μη εξουσιοδοτημένων τροπών, εισβολών, ατελειών ή άλλων τεχνικών εκμεταλλεύσεων και phishing, πλαστογράφησης ή κοινωνικής μηχανικής.

(2) Δεν θα χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες για να παραγάγετε, φορτώσετε ή διανείμετε οποιοδήποτε Υλικό που παραβιάζει το ιδιωτικό απόρρητο ενός άλλου ατόμου. Αυτό περιλαμβάνει την «δημοσίευση διεύθυνσης», δηλαδή την κοινοποίηση ή την απειλή κοινοποίησης πληροφοριών για να φέρετε σε δύσκολη θέση, να εκφοβίσετε, να βλάψετε ή να παρενοχλήσετε ένα άλλο άτομο.

(3) Δεν θα χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες για να παραγάγετε, φορτώσετε ή διανείμετε οποιοδήποτε Υλικό που είναι εν γνώσει σας ή σκόπιμα παραπλανητικό, ψευδές ή δόλιο. Δεν θα χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες για να εμπλακείτε σε «spam», δηλαδή επανειλημμένη ή περιοδική ανάρμοστη χρήση ενός καναλιού επικοινωνίας με τρόπο που διαταράσσει ή παρεμβαίνει στις λειτουργίες των Υπηρεσιών, για να διαφημίσετε οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία τρίτου ή να επηρεάσετε αρνητικά τη δυνατότητα οποιουδήποτε άλλου χρήστη να χρησιμοποιεί τις Υπηρεσίες όπως προορίζονται.

(4) Δεν θα χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες για να παραγάγετε, να φορτώσετε ή να διανείμετε Υλικό που περιέχει πραγματικές ή σοκαριστικά ρεαλιστικές απεικονίσεις ή περιγραφές φρίκης, υπερβολικής βίας, βασανιστηρίων ή κακοποίησης ζώων. Αυτό περιλαμβάνει όλες τις απεικονίσεις του εν λόγω περιεχομένου, ανεξάρτητα από το εάν το Υλικό είναι πραγματικό ή παραποιημένο μέσο, κινούμενες εικόνες, εικόνες που παράγονται από υπολογιστή ή άλλη ψηφιακή δημιουργία.

(5) Δεν θα χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες για να δημιουργήσετε, φορτώσετε ή διανείμετε Υλικό ή να εμπλακείτε σε συμπεριφορά που απεικονίζει, προάγει ή επιχειρεί να κανονικοποιήσει, ενθαρρύνει ή εν γνώσει σας έχει ως αποτέλεσμα διατροφική διαταραχή, αυτοκτονία ή άλλες πράξεις σωματικού αυτοτραυματισμού ενός άλλου ατόμου. Αυτό περιλαμβάνει Υλικό ή συμπεριφορά που είναι εύλογα κατανοητό ότι διευκολύνει ή ενθαρρύνει ένα άλλο άτομο να βλάψει σωματικά ή να στερήσει τον εαυτό του, να καταναλώσει επικίνδυνες ποσότητες αλκοόλ, ναρκωτικών ή άλλων ουσιών και να εμπλακεί σε ή να απειλήσει αυτοτραυματισμό για να εκφοβίσει, να χειραγωγήσει ή να εξαναγκάσει κάποιον άλλο.

(6) Δεν θα χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες για να παραγάγετε, φορτώσετε ή διανείμετε Υλικό ή να εμπλακείτε σε συμπεριφορά που είναι καταχρηστική, εκφοβιστική, παρενοχλητική ή θεωρείται εύλογα ότι αποτελεί σωματική ή προφορική απειλή κατά ενός άλλου ατόμου. Αυτό περιλαμβάνει Υλικό που είναι δυσφημιστικό και συμπεριφορά όπως αγενής συμπεριφορά, πένθος, ανακοπή ροής, κατακερματισμός ή άλλη καταχρηστική συμπεριφορά εντός του παιχνιδιού.

(7) Δεν θα χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες για να παραγάγετε, φορτώσετε ή διανείμετε οποιοδήποτε Υλικό ή να εμπλακείτε σε συμπεριφορά που είναι πορνογραφική, άσεμνη ή σεξουαλικά παρενοχλητική. Αυτό περιλαμβάνει τη διανομή αυτόκλητου ή ανεπιθύμητου σεξουαλικά προκλητικού Υλικού, την εμπλοκή σε αυτόκλητη ή ανεπιθύμητη σεξουαλικότητα άλλου ατόμου, την πραγματοποίηση απειλών ή επιθέσεων με βάση την πραγματική, αντιληπτή ή υποτιθέμενη σεξουαλικότητα ή σεξουαλική δραστηριότητα ενός άλλου ατόμου ή τη μη εξουσιοδοτημένη κοινοποίηση σεξουαλικού υπονοούμενου ή ρητού περιεχομένου άλλου ατόμου χωρίς τη συγκατάθεσή του (δηλ. «πορνό εκδίκησης»).

(8) Δεν θα χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες για να παραγάγετε, φορτώσετε ή διανείμετε οποιοδήποτε Υλικό που απεικονίζει, προωθεί ή επιχειρεί να κανονικοποιήσει, ενθαρρύνει ή εν γνώσει σας έχει ως αποτέλεσμα τη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων. Αυτό περιλαμβάνει Υλικό που με οποιονδήποτε τρόπο σεξουαλικοποιεί ανήλικους, συμπεριλαμβανομένων πραγματικών ή χειραγωγημένων μέσων, κινουμένων σχεδίων, εικόνων παραγόμενων από υπολογιστή ή άλλων ψηφιακών δημιουργιών, εμπλοκή ή απόπειρα εμπλοκής σε σεξουαλικά υπονοούμενη ή ρητή επικοινωνία με έναν ανήλικο και προσέλκυση σεξουαλικού χαρακτήρα ή απροκάλυπτου Υλικού από ή κοινοποίηση του εν λόγω Υλικού σε έναν ανήλικο.

(9) Δεν θα χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες για να παραγάγετε, στείλετε ή διανείμετε Υλικό ή να εμπλακείτε σε συμπεριφορά που συνιστά λόγο μίσους ή συμπεριφορά μίσους, που ορίζουμε ως οποιαδήποτε μορφή έκφρασης που είναι εύλογα κατανοητό ότι αποτελεί επίθεση ή προώθηση μίσους ή βίας κατά ενός ατόμου ή μίας ομάδας, με βάση οποιοδήποτε από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: ηλικία, χρώμα ή φυλή, αναπηρία, εθνότητα, φύλο ή ταυτότητα φύλου, εθνοτική καταγωγή ή μεταναστευτική κατάσταση, θρησκευτικές πεποιθήσεις, σεξουαλικός προσανατολισμός, στρατιωτική θητεία, κοινωνικοοικονομική τάξη, κατάσταση, ή κάστα ή βάρος, μέγεθος ή σωματότυπος.

(10) Δεν θα χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες για να παραγάγετε, φορτώσετε ή διανείμετε Υλικό ή να εμπλακείτε σε συμπεριφορά που απεικονίζει, προωθεί ή υποστηρίζει βίαιο εξτρεμισμό ή τρομοκρατία. Αυτό περιλαμβάνει οποιοδήποτε Υλικό ή συμπεριφορά που θεωρείται εύλογα ότι υποστηρίζει τη βία εξτρεμιστών ή τους δράστες τέτοιων πράξεων και προωθεί εξτρεμιστικές ιδεολογίες ή θεωρίες συνωμοσίας που ενθαρρύνουν ή υποκινούν τη βία εναντίον άλλων.

(11) Θα ακολουθήσετε οποιουσδήποτε πρόσθετους κανόνες που ορίζονται στα μεμονωμένα Πρότυπα της Κοινότητας και οι οποίοι ενδέχεται να ισχύουν για τη χρήση συγκεκριμένων παιχνιδιών, εφαρμογών, προϊόντων ή ιστότοπων εντός των Υπηρεσιών και που ενσωματώνονται στην παρούσα δια παραπομπής.

(12) Εκτός από τα παραπάνω, δεν θα χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες για να δημιουργείτε, φορτώσετε ή διανείμετε οποιοδήποτε άλλο Υλικό ή να εμπλακείτε σε οποιαδήποτε συμπεριφορά που είναι κατά τα άλλα παράνομη ή να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες για να επιχειρήσετε τη διάπραξη ή να διαπράξετε οποιεσδήποτε από τις παραβάσεις που καθορίζονται στον παρόντα Κώδικα Συμπεριφοράς.

6.4. Απαγόρευση τεχνικών χειραγωγήσεων. Συμφωνείτε ότι:

(1) Δεν θα χρησιμοποιήσετε διακομιστή μεσολάβησης IP ή άλλες μεθόδους για να συγκαλύψετε την τοποθεσία ή τον τόπο κατοικίας σας, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, της παράκαμψης των γεωγραφικών περιορισμών πρόσβασης στο Περιεχόμενο, των ελέγχων πρόσβασης ή τεχνικών προστατευτικών μέτρων ή με σκοπό να εμπλακείτε σε δραστηριότητες που είναι παράνομες με βάση τους εφαρμοστέους τοπικούς νόμους.

(2) Δεν επιτρέπεται, εκτός εάν υπόκεινται σε ξεχωριστούς, ρητούς γραπτούς όρους που παρέχονται από την Take-Two, να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μέσω αντιγραφής ή να αντιγράφετε οποιοδήποτε Περιεχόμενο σε απομακρυσμένο διακομιστή, εικονικό υπολογιστή ή άλλο σύστημα ή δίκτυο, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, αυτών που επιτρέπουν (ή αποσκοπούν στην ενεργοποίηση) της λήψης ή της ροής των εν λόγω Υπηρεσιών ή Περιεχομένου σε μία ή περισσότερες ξεχωριστές συσκευές με δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο.

(3) Δεν θα χρησιμοποιήσετε, προωθήσετε ή καταστήσετε διαθέσιμα οποιαδήποτε σφάλματα, ασταθείς ενέργειες, εκμετάλλευση, εξαπάτηση, hack, script, bot, μη εξουσιοδοτημένη λειτουργία ή άλλες μεθόδους που έχουν σχεδιαστεί για κακόβουλη αλληλεπίδραση με τις Υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της παραβίασης της παρούσας Σύμβασης, της συλλογής πληροφοριών ή δεδομένων χρηστών, της εκμετάλλευσης των τρωτών σημείων του συστήματος, της παράκαμψης του ελέγχου περιεχομένου ή των συστημάτων φιλτραρίσματος ή της με άλλον τρόπο παρέμβασης, ανακατεύθυνσης ή παρεμβολής στη λειτουργία των Υπηρεσιών.

(4) Δεν θα προβείτε σε αποσυμπίληση, ανακατασκευή του πηγαίου ή του αντικειμενικού κώδικα (εκτός από τις περιπτώσεις που επιτρέπεται από τις εφαρμοστέες νομικές εξαιρέσεις που απορρέουν από την Οδηγία 2009/24 της ΕΕ ή άλλο εφαρμοστέο δίκαιο), προβολή, εκτέλεση, προετοιμασία παράγωγων έργων με βάση ή με άλλον τρόπο τροποποίηση των Υπηρεσιών, εν όλω ή εν μέρει, χωρίς τη ρητή εκ των προτέρων γραπτή συγκατάθεσή μας.

(5) Δεν θα χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες για να διανείμετε, φορτώσετε ή μεταδώσετε οποιοδήποτε λογισμικό, δέσμες ενεργειών, κώδικα ή άλλες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, οποιουδήποτε ιού, «worm», timebot, cancelbot, δούρειου ίππου, hacks ή άλλου επιβλαβούς κώδικα) για να τροποποιήσετε ή να τροποποιήσετε τις Υπηρεσίες με οποιονδήποτε μη εξουσιοδοτημένο τρόπο ή για να μεταδώσετε αυτές τις πληροφορίες.

6.5. Υποστήριξη ή ενθάρρυνση παραβάσεων. Συμφωνείτε ότι δεν θα παρέχετε ουσιώδη υποστήριξη σε περίπτωση παραβίασης ή απόπειρας παραβίασης της παρούσας Σύμβασης από έναν άλλον χρήστη. Αυτό περιλαμβάνει την παροχή οικονομικής υποστήριξης, τεχνογνωσίας, εμπειρογνωμοσύνης ή άλλης βοήθειας ή επανειλημμένη ενθάρρυνση για συμμετοχή σε συμπεριφορά που παραβιάζει την παρούσα Σύμβαση.

6.6. Εφαρμοσιμότητα σε υπαλλήλους, εκπροσώπους και εργολάβους. Για λόγους σαφήνειας, οι κανόνες για τη συμπεριφορά και τη συμπεριφορά στην παρούσα Ενότητα 6 ισχύουν για τις επικοινωνίες και τις αλληλεπιδράσεις σας με τους υπαλλήλους, τους εκπροσώπους και τους εργολάβους της Take-Two, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των ατόμων στην υποστήριξη πελατών, τη μηχανολογία, την ασφάλεια ή τις κοινοτικές ομάδες μας.

6.7. Συνέπειες παραβάσεων. Εάν παραβιάσετε την Σύμβαση, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των Κανόνων Χρήστη στην παρούσα Ενότητα 6 (όπως τροποποιείται κατά καιρούς), η Take-Two διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε δυσμενείς ενέργειες εναντίον σας, συμπεριλαμβανομένων των εξής, χωρίς περιορισμό: επαναφορά μέρους ή του συνόλου της προόδου εντός του παιχνιδιού που σχετίζεται με τον Λογαριασμό σας, αναστολή της πρόσβασής σας σε ορισμένες ή σε όλες τις Υπηρεσίες, τα Εικονικά Αντικείμενα, ή τον Λογαριασμό σας, τον τερματισμό της πρόσβασής σας σε ορισμένες ή όλες τις Υπηρεσίες, τα Εικονικά Αντικείμενα ή κλείσιμο του Λογαριασμού σας σύμφωνα με τις παρακάτω διατάξεις περί καταγγελίας, αποκλεισμό σας από τη δημιουργία ενός Λογαριασμού ή την πρόσβαση στις Υπηρεσίες στο μέλλον· ή τη λήψη κατάλληλων νομικών μέτρων για την επιβολή της παρούσας Σύμβασης ή των άλλων δικαιωμάτων μας σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο. Μπορούμε να ειδοποιήσουμε τις αρχές επιβολής του νόμου ή άλλες κρατικές υπηρεσίες ή κανονιστικούς φορείς και να παρέχουμε οποιαδήποτε σχετιζόμενα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως καθορίζονται στην Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου, εάν η παραβίαση περιλαμβάνει απειλή για τη ζωή ή την ασφάλεια του εαυτού σας ή άλλων ή για οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα που πιστεύουμε ότι είναι παράνομη. Διατηρούμε το δικαίωμα να προβούμε σε δυσμενείς ενέργειες εναντίον σας με βάση τις πληροφορίες που ενδέχεται να λάβουμε από τρίτους, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, άλλων χρηστών, των αρχών επιβολής του νόμου ή άλλων κρατικών υπηρεσιών ή κανονιστικών φορέων. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε παραβίαση της παρούσας Σύμβασης από εσάς ή από οποιονδήποτε άλλο χρήστη.

6.8. Παρακολούθηση, Εργαλεία χρήστη και Αυτοματοποιημένα Συστήματα. Μπορούμε (αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι) να παρακολουθούμε ενεργά τη χρήση των Υπηρεσιών για διάφορους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της πρόληψης της εξαπάτησης και της υποκλοπής, της διασφάλισης της συμμόρφωσής σας με την παρούσα Σύμβαση, της επιβολής των όρων της παρούσας Σύμβασης και της βελτίωσης των Υπηρεσιών.

Οι Υπηρεσίες μπορεί να χρησιμοποιούν συστήματα ελέγχου και φιλτραρίσματος, όπως αυτοματοποιημένα φίλτρα λέξεων και λογισμικά περιεχομένου ή αναγνώρισης συμβόλων, τα οποία προορίζονται για την πρόληψη ή τη διακοπή της διανομής Υλικού που παραβιάζει την παρούσα Σύμβαση. Οι Υπηρεσίες μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν εργαλεία που επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν τις αλληλεπιδράσεις τους με άλλους χρήστες, όπως να επιτρέπουν στους χρήστες να συμμετέχουν σε συνομιλίες κειμένου εντός παιχνιδιού ή φωνητικές επικοινωνίες ή να επιτρέπουν στους χρήστες να «σιωπούν» ή να αποκλείουν άλλους χρήστες. Οι Υπηρεσίες μπορεί να διαθέτουν εργαλεία αναφοράς, είτε εντός παιχνιδιού είτε μέσω αποκλειστικών ιστότοπων υποστήριξης, μέσω των οποίων οι χρήστες μπορούν να αναφέρουν παραβάσεις του Κώδικα Συμπεριφοράς για δικό μας έλεγχο.

Τα χαρακτηριστικά και τα εργαλεία που περιγράφονται παραπάνω μπορεί να ενσωματώνουν αλγόριθμους, τεχνητή νοημοσύνη, μηχανική μάθηση ή άλλα αυτοματοποιημένα συστήματα που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Ενότητα στην κλίμακα και το πεδίο εφαρμογής που απαιτείται για την αποτελεσματική διατήρηση των Υπηρεσιών για τους χρήστες μας.

Τα συστήματα ελέγχου και φιλτραρίσματος ενδέχεται να διαφέρουν μεταξύ των Υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου του Περιεχομένου, της ταξινόμησης καταλληλότητας περιεχομένου ή του στοχευόμενου κοινού μίας συγκεκριμένης Υπηρεσίας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης και συλλογής δεδομένων σχετικά με τη χρήση των Υπηρεσιών μπορείτε να βρείτε στην Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναφορά παραβάσεων των πολιτικών μας, επισκεφθείτε την Υποστήριξη Πελατών μας.

7. Αναφορά περιεχομένου, Αιτήματα διαγραφής, DMCA.

7.1. Επιβλαβές ή παράνομο περιεχόμενο. Εάν γνωρίζετε οποιαδήποτε UGC ή Περιεχόμενο Χρήστη διαθέσιμο στις Υπηρεσίες που παραβιάζει τους Κανόνες Χρήστη στην Ενότητα 6 της παρούσας Σύμβασης, συμπεριλαμβανομένου του Κώδικα Συμπεριφοράς, μπορείτε να μας ειδοποιήσετε μέσω των εργαλείων υποβολής αναφορών που βρίσκονται στο παιχνίδι ή στους σχετικούς ιστότοπους υποστήριξης πελατών. Επισκεφθείτε την Υποστήριξη πελατών μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αναφορών για UGC ή Προσαρμοσμένο Περιεχόμενο που παραβιάζει τους Κανόνες Χρήστη. Υποβάλλοντας οποιαδήποτε τέτοια ειδοποίηση σε εμάς, επιβεβαιώνετε ότι έχετε καλή τη πίστει πεποίθηση ότι οι UGC ή το Προσαρμοσμένο Περιεχόμενο που αναφέρετε παραβιάζει τη Σύμβαση και ότι οι πληροφορίες που παρέχονται στην ειδοποίησή σας είναι ακριβείς και πλήρεις.

7.2. Ειδοποίηση για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων ή εμπορικών σημάτων. Απαντάμε σε ειδοποιήσεις για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του Νόμου περί Πνευματικών Δικαιωμάτων της Ψηφιακής Χιλιετίας, 17 U.S.C. § 512 («DMCA»). Αν πιστεύετε ότι οποιοδήποτε Περιεχόμενο, UGC, Προσαρμοσμένο Περιεχόμενο ή άλλη πτυχή των Υπηρεσιών αποτελεί παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων ή κατάχρηση του εμπορικού σας σήματος, υποβάλετε μία ειδοποίηση για εικαζόμενη παραβίαση στον καθορισμένο εκπρόσωπό μας με τις ακόλουθες γραπτές πληροφορίες:

(1) Το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση email σας·

(2) Μία λεπτομερή περιγραφή του έργου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και για το οποίο ισχυρίζεστε ότι έχουν παραβιαστεί·

(3) Διεύθυνση URL ή λεπτομερής περιγραφή της θέσης του υλικού που ισχυρίζεστε ότι παραβιάζει τα δικαιώματα·

(4) Τη δήλωσή σας ότι θεωρείτε, καλή τη πίστει, ότι η αμφισβητούμενη χρήση δεν εξουσιοδοτήθηκε από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων, τον αντιπρόσωπό του ή τους εφαρμοστέους νόμους·

(5) Τη δήλωσή σας, επί ποινή ψευδορκίας, ότι οι πληροφορίες στην ειδοποίησή σας είναι ακριβείς και ότι είστε κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων ή είστε εξουσιοδοτημένος να ενεργείτε εκ μέρους του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων· και

(6) Μία φυσική ή ηλεκτρονική υπογραφή του κατόχου των επίδικων πνευματικών δικαιωμάτων ή του προσώπου που είναι εξουσιοδοτημένο να ενεργεί για λογαριασμό του.

Τα στοιχεία επικοινωνίας του καθορισμένου εκπροσώπου μας είναι:

Πάροχος υπηρεσιών: Take-Two Interactive Software, Inc.

Ταχυδρομική διεύθυνση: Take-Two Interactive Software, Inc.

110 W 44th Street New York, New York 10036

Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Attention: DMCA Takedown Notice

Τηλέφωνο: +1 (646)-536-2842

Email: [email protected]

Σημειώστε ότι σύμφωνα με τον νόμο DMCA, ενδέχεται να είστε υπεύθυνοι για ζημίες (συμπεριλαμβανομένων των δαπανών και των αμοιβών δικηγόρου) εάν εν γνώσει σας δεν ενημερώσετε ότι το υλικό ή η δραστηριότητα παραβιάζει δικαιώματα. Σημειώστε επίσης ότι οι πληροφορίες που παρέχονται στην ειδοποίηση παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων ενδέχεται να παρασχεθούν στο άτομο που είναι υπεύθυνο για το υλικό που φέρεται ότι παραβιάζει τα δικαιώματα.

7.3. Επαναλάβετε την Πολιτική Παραβατών. Εάν παραβιάζετε επανειλημμένα την παρούσα Σύμβαση, για παράδειγμα, παραβιάζοντας τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας μας, τον Κώδικα Συμπεριφοράς ή τα δικαιώματα τρίτων, διατηρούμε το δικαίωμα να προβούμε σε δυσμενείς ενέργειες εναντίον σας, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των εξής: αναστολή της πρόσβασής σας σε ορισμένες ή σε όλες τις Υπηρεσίες, τα Εικονικά Αντικείμενα ή/και τον Λογαριασμό σας, κλείσιμο του Λογαριασμού σας σύμφωνα με τις παρακάτω διατάξεις περί καταγγελίας, αποκλεισμό σας από τη δημιουργία ενός Λογαριασμού ή την πρόσβαση στις Υπηρεσίες στο μέλλον ή λήψη κατάλληλων νομικών μέτρων για την επιβολή της παρούσας Σύμβασης ή των άλλων δικαιωμάτων μας σύμφωνα με τους εφαρμοστέους νόμους.

8. Ενημερώσεις και χαρακτηριστικά.

8.1. Ενημερώσεις και τροποποιήσεις. Ενδέχεται να παρέχουμε ενημερώσεις κώδικα, ενημερώσεις ή αναβαθμίσεις στις Υπηρεσίες, τα Εικονικά Αντικείμενα ή τον Λογαριασμό σας που ενδέχεται να απαιτούνται για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των αυτόματων ενημερώσεων ή επικαιροποιήσεων «στο παρασκήνιο», χωρίς ειδοποίηση προς εσάς. Αυτές οι ενημερώσεις υπόκεινται στην παρούσα Σύμβαση, εκτός εάν παρουσιάζονται άλλοι όροι με τις ενημερώσεις, οπότε ισχύουν οι εν λόγω άλλοι όροι. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να καθιστούμε διαθέσιμες οποιεσδήποτε ενημερώσεις. Δεν εγγυόμαστε ότι θα υποστηρίξουμε την έκδοση του συστήματος ή της συσκευής για την οποία έχετε αποκτήσει άδεια χρήσης, έχετε λάβει ή έχετε αγοράσει οποιοδήποτε μέρος των Υπηρεσιών, εκτός εάν έχουμε εγείρει αξιώσεις σχετικά με τη συμβατότητα. Ενδέχεται, κατά καιρούς, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς, να τροποποιήσουμε, να μεταβάλουμε ή να αναστείλουμε, εν μέρει, οποιαδήποτε από τις Υπηρεσίες, τα Εικονικά Αντικείμενα ή/και τον Λογαριασμό σας, για έγκυρο λόγο. Οι έγκυροι λόγοι περιλαμβάνουν, χωρίς περιορισμό: τη βελτίωση των Υπηρεσιών μας, των Εικονικών Αντικειμένων ή του Λογαριασμού σας (όπως η προσφορά νέων Υπηρεσιών, Εικονικών Αντικειμένων ή Περιεχομένου), αλλαγές απαραίτητες για εξισορρόπηση των παιχνιδιών, για τη διόρθωση σφαλμάτων ή για την πρόληψη ή την καταπολέμηση των εκμεταλλεύσεων, αλλαγές που είναι απαραίτητες λόγω ενός νέου τεχνικού περιβάλλοντος, αυξημένο ή μειωμένο αριθμό χρηστών, εικαζόμενη ή πραγματική παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας, αλλαγές στις άδειες χρήσης που διατηρούμε από τρίτους ή άλλες απαιτήσεις συμμόρφωσης τρίτων, καταγγελία συμφωνιών που έχουμε με τρίτους για οποιονδήποτε λόγο, διακοπή της προμήθειας, από ένα τρίτο μέρος, μίας υπηρεσίας ή λειτουργίας που αποτελεί μέρος ή διασυνδέεται με τις Υπηρεσίες μας ή ενός Εικονικού Αντικειμένου ή του Λογαριασμού σας, σημαντικές αλλαγές συγκεκριμένων και επαληθεύσιμων δαπανών ανοικτής αγοράς, απαραίτητες βελτιώσεις της ασφάλειας των χρηστών ή άλλων τρίτων ή άλλου υλικού, νομικούς, κανονιστικούς λόγους ή λόγους ασφαλείας.

8.2. Παίκτες που παράγονται αυτόματα. Στο πλαίσιο των Υπηρεσιών, ενδέχεται να σας προσφέρουμε την ευκαιρία να παίξετε με τους φίλους σας ή άλλους αντιπάλους σας. Για να διασφαλίσουμε ότι έχετε διαθέσιμους αντιπάλους στο σωστό επίπεδο δεξιοτήτων, ορισμένοι από αυτούς τους αντιπάλους μπορεί να είναι αυτόματα παραγόμενοι, ελεγχόμενοι από υπολογιστή παίκτες που μοιάζουν και παίζουν όπως οι πραγματικοί άνθρωποι.

8.3. Διαθεσιμότητα. Οι Υπηρεσίες, τα Εικονικά Αντικείμενα, το Περιεχόμενο ή ο Λογαριασμός σας μπορεί να προσφέρονται για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή ή τη συσκευή σας. Εάν αλλάξετε περιοχές, με την επιφύλαξη των υποχρεώσεων φορητότητας βάσει των εφαρμοστέων νόμων και ανάλογα με τη συμφωνία σας με το εφαρμοστέο Ψηφιακό Κατάστημα, μπορεί να χρειαστεί να αποκτήσετε εκ νέου ορισμένες Υπηρεσίες, Εικονικά Αντικείμενα ή Περιεχόμενο που πληρώσατε ή αποκτήσατε στην προηγούμενη περιοχή σας. Ομοίως, εάν αλλάξετε περιοχές, ενδέχεται να μην μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση σε ορισμένες Υπηρεσίες, Περιεχόμενο ή Εικονικά Αντικείμενα στα οποία είχατε πρόσβαση στην προηγούμενη περιοχή σας, εάν οι εν λόγω Υπηρεσίες, το Περιεχόμενο ή τα Εικονικά Αντικείμενα απαγορεύονται από τους εφαρμοστέους νόμους της νέας περιοχής στην οποία βρίσκεστε.

8.4. Υπηρεσίες Τρίτων. Μπορεί να έχετε τη δυνατότητα, μέσω των Υπηρεσιών, να προσπελάσετε ή να ενεργοποιήσετε περιεχόμενο, λογισμικό, εφαρμογές, προϊόντα, ιστότοπους, πλατφόρμες, λειτουργίες και υπηρεσίες που λειτουργούν από τρίτους και δεν αποτελούν μέρος της Take-Two ή δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας («Υπηρεσίες Τρίτων»). Εάν επιλέξετε να προσπελάσετε, να συναλλαχθείτε, να ενεργοποιήσετε ή να αλληλεπιδράσετε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο με οποιεσδήποτε τέτοιες Υπηρεσίες Τρίτων, κατανοείτε ότι κατευθύνετε την κατάλληλη τρίτη οντότητα να καταστήσει τις εν λόγω Υπηρεσίες Τρίτων διαθέσιμες σε εσάς. Είστε υπεύθυνοι για τις συναλλαγές σας με τρίτα μέρη. Όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας για πρόσβαση στις Υπηρεσίες Τρίτων, οποιοιδήποτε ισχύοντες όροι χρήσης που σχετίζονται με τις Υπηρεσίες Τρίτων θα διέπουν τη χρήση της εν λόγω Υπηρεσίας Τρίτων. Δεν υποστηρίζουμε οποιεσδήποτε Υπηρεσίες Τρίτων που διατίθενται στο εμπόριο στις Υπηρεσίες ή μέσω αυτών. Δεν παρέχουμε άδεια χρήσης για οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας προς εσάς στο πλαίσιο οποιωνδήποτε Υπηρεσιών Τρίτων και δεν είμαστε υπεύθυνοι ή υπόλογοι απέναντι σε εσάς ή σε άλλους για οποιεσδήποτε Υπηρεσίες Τρίτων ή για τα αποτελέσματα, τις πληροφορίες, το περιεχόμενο ή τις αλληλεπιδράσεις με τις οποίες μπορεί να εμπλακείτε κατά τη χρήση τους. Οποιεσδήποτε ανησυχίες έχετε σχετικά με τα αποτελέσματα, τις πληροφορίες, το περιεχόμενο ή τις αλληλεπιδράσεις στις οποίες μπορεί να εμπλακείτε κατά τη χρήση των εν λόγω Υπηρεσιών Τρίτων, θα πρέπει να απευθύνονται στον πάροχο των εν λόγω Υπηρεσιών Τρίτων.

8.5. Διαδικτυακά βασισμένες Υπηρεσίες.Οι Υπηρεσίες μπορεί να απαιτούν σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω ασύρματου ή κινητού δικτύου και συνεπώς μπορεί να λαμβάνουν ορισμένες τυπικές πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή, το σύστημα και το λογισμικό που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στις Υπηρεσίες. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται και χρησιμοποιούνται από εμάς σύμφωνα με την Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου μας. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη συντήρηση και την αξιοπιστία της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο με δικά σας έξοδα και για οποιεσδήποτε χρεώσεις για τη χρήση που μπορεί να προκύψουν ως αποτέλεσμα της πρόσβασής σας στις Υπηρεσίες μέσω οποιουδήποτε ασύρματου ή κινητού δικτύου.

8.6. Διαφημίσεις Τρίτων. Ορισμένες από τις Υπηρεσίες μπορεί να περιλαμβάνουν διαφημίσεις ή συνδέσμους προς ιστότοπους, περιεχόμενο, αγαθά, προωθήσεις ή υπηρεσίες τρίτων («Διαφημίσεις Τρίτων»). Δεν είμαστε υπεύθυνοι για, ούτε ελέγχουμε το περιεχόμενο οποιωνδήποτε Διαφημίσεων Τρίτων και η συμπερίληψη των εν λόγω Διαφημίσεων Τρίτων στις Υπηρεσίες δεν σημαίνει ότι εγκρίνουμε τις εν λόγω Διαφημίσεις Τρίτων ή τους ιστότοπους, το περιεχόμενο, τα αγαθά, τις προωθητικές ενέργειες, τις υπηρεσίες ή τις επιχειρηματικές πρακτικές των τρίτων παρόχων των εν λόγω Διαφημίσεων Τρίτων.

9. Οι ευθύνες σας απέναντί μας.

Συμφωνείτε να υπερασπιστείτε, να αποζημιώσετε και να διατηρήσετε αζημίωτη την Take-Two από και έναντι οποιωνδήποτε και όλων των απευθείας ευθυνών, ζημιών, απωλειών που προκύπτουν από ή σε σχέση με: (1) την παράβαση της παρούσας Σύμβασης από εσάς, (2) οποιεσδήποτε πληροφορίες ή περιεχόμενο που παρέχονται από εσάς και που παραβιάζουν τα δικαιώματα ενός τρίτου μέρους, όταν χρησιμοποιούνται από εμάς σύμφωνα με την παρούσα Σύμβαση και (3) παράνομες πράξεις ή παραλείψεις σας. Μπορούμε να βοηθήσουμε, με δικά μας έξοδα, στην υπεράσπιση οποιουδήποτε ζητήματος που υπόκειται σε αποζημίωση από εσάς και, σε αυτήν την περίπτωση, συμφωνείτε να συνεργαστείτε μαζί μας και θα λάβουμε εύλογα μέτρα για να μειώσουμε τις ζημίες μας. Ωστόσο, δεν απαιτείται να αποζημιώσετε την Take-Two σχετικά με οποιεσδήποτε ευθύνες, ζημίες ή απώλειες που προκύπτουν από ή σε σχέση με πράξεις αμέλειας ή παραλείψεις, απάτη ή εσκεμμένη ανάρμοστη συμπεριφορά από την Take-Two, τους υπαλλήλους, εργολάβους ή αντιπροσώπους της Take-Two ή στον βαθμό που δεν είστε υπεύθυνοι για την παράβαση.

Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για οποιαδήποτε έξοδα τρίτων με τα οποία θα επιβαρυνθείτε για τη χρήση των Υπηρεσιών, των Εικονικών Αντικειμένων ή του Λογαριασμού σας.

10. Τερματισμός/Καταγγελία.

Μπορείτε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες, τα Εικονικά Αντικείμενα ή τον Λογαριασμό σας σε οποιαδήποτε στιγμή και να καταγγείλετε την παρούσα Σύμβαση καταστρέφοντας ή διαγράφοντας όλα τα αντίγραφα οποιουδήποτε υλικού ή λογισμικού που έχετε στην κατοχή σας ή/και διαγράφοντας τον Λογαριασμό σας. Επιπλέον, μπορείτε να ζητήσετε να διαγράψουμε τον Λογαριασμό σας και τα προσωπικά σας στοιχεία σε οποιαδήποτε στιγμή, σύμφωνα με την Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου μας.

Για οποιεσδήποτε Υπηρεσίες, Εικονικά Αντικείμενα ή/και Λογαριασμό που σας παρέχεται για αόριστο χρονικό διάστημα, έχουμε το δικαίωμα να καταγγείλουμε την παρούσα Σύμβαση και την πρόσβασή σας στις Υπηρεσίες, τα Εικονικά Αντικείμενα και τον Λογαριασμό σας ή να σταματήσουμε την παροχή των εν λόγω Υπηρεσιών σε οποιαδήποτε στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο κατά την αποκλειστική μας κρίση. Εάν έχουμε εύλογα μέσα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και όπου είναι εφικτό, θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώσουμε εύλογα πριν ισχύσει οποιαδήποτε τέτοια καταγγελία ή παύση των Υπηρεσιών. Όπου δεν είναι εφικτό να σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων, θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώσουμε αμέσως μετά. Εάν η συνήθης κατοικία σας βρίσκεται στη Γερμανία, το δικαίωμα αμφότερων των μερών σε έκτακτη καταγγελία για βάσιμους λόγους παραμένει ανεπηρέαστο. Υπάρχει εύλογη αιτία εάν ο καταγγέλλων, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις περιστάσεις της ατομικής υπόθεσης και σταθμίζοντας τα συμφέροντα αμφότερων των μερών, δεν μπορεί εύλογα να αναμένεται να συνεχίσει τη συμβατική σχέση έως τη συμφωνηθείσα καταγγελία ή έως τη λήξη μίας περιόδου ειδοποίησης.

Μπορούμε να τερματίσουμε ή να αναστείλουμε αμέσως το δικαίωμά σας για πρόσβαση σε οποιαδήποτε πτυχή των Υπηρεσιών, των Εικονικών Αντικειμένων, του Περιεχομένου ή/και του Λογαριασμού σας εάν παραβιάσετε την παρούσα Σύμβαση, χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες, τα Εικονικά Αντικείμενα ή τον Λογαριασμό σας με δόλιο, παράνομο ή οποιονδήποτε άλλον τρόπο εκτός από τους προβλεπόμενους σκοπούς, εάν εκκινήσετε οποιαδήποτε αντιδικία εναντίον μας ή εάν έχουμε νομική υποχρέωση να το πράξουμε. Εάν αποφασίσουμε να τερματίσουμε ή να αναστείλουμε το δικαίωμά σας για πρόσβαση σε ορισμένες ή σε όλες τις Υπηρεσίες, τα Εικονικά Αντικείμενα ή τον Λογαριασμό σας, θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων για τον εν λόγω τερματισμό ή αναστολή, εκτός εάν η ενέργεια εκτελείται βάσει νομικής υποχρέωσης που δεν απαιτεί από εμάς να σας ενημερώσουμε ή εάν δεν είναι εφικτό να το πράξουμε.

Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι εάν η παρούσα Σύμβαση καταγγελθεί (ή διακόψουμε το δικαίωμά σας να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε από τις Υπηρεσίες, τα Εικονικά Αντικείμενα, το Περιεχόμενο ή τον Λογαριασμό σας σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Σύμβασης), οι άδειες που σας έχουν χορηγηθεί βάσει της παρούσας Σύμβασης (ή σχετικά με τις εν λόγω Υπηρεσίες, τα Εικονικά Αντικείμενα, το Περιεχόμενο ή τον Λογαριασμό) θα τερματιστούν αμέσως.

11. Προειδοποίηση για κρίσεις επιληψίας λόγω φωτοευαισθησίας.

Ένα πολύ μικρό ποσοστό ατόμων μπορεί να εκδηλώσει επιληπτικές κρίσεις όταν εκτεθεί σε ορισμένα μοτίβα φωτός ή φώτα που αναβοσβήνουν, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από τα οπτικά εφέ που εμφανίζονται σε ορισμένα βιντεοπαιχνίδια. Τα συμπτώματα μπορεί ακόμη και να παρουσιαστούν σε άτομα χωρίς ιστορικό επιληψίας ή φωτοευαισθησίας. Εάν εσείς ή οποιοσδήποτε στην οικογένειά σας έχετε επιληπτική πάθηση ή φωτοευαισθησία, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν παίξετε οποιοδήποτε από τα βιντεοπαιχνίδια μας.

Εάν παρουσιάσετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω συμπτώματα ενώ παίζετε οποιοδήποτε βιντεοπαιχνίδι μας, διακόψτε αμέσως τη χρήση και συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν επιστρέψετε στο παιχνίδι: ζάλη, αλλοιωμένη όραση, οφθαλμικοί ή μυϊκοί σπασμοί, απώλεια συνείδησης, αποπροσανατολισμός, οποιαδήποτε ακούσια κίνηση ή σπασμοί.

12. Διάφορες διατάξεις.

12.1. Γενικά. Η παρούσα Σύμβαση, μαζί με οποιαδήποτε έγγραφα ή πολιτικές που συνδέονται με την παρούσα, αποτελεί την πλήρη συμφωνία ανάμεσα σε εσάς και εμάς για τη χρήση των Υπηρεσιών (συμπεριλαμβανομένων των Εικονικών Αντικειμένων και του Λογαριασμού σας). Υπερισχύει οποιωνδήποτε προηγούμενων γραπτών συμφωνιών ανάμεσα σε εσάς και εμάς σχετικά με τη χρήση τους από εσάς. Συμφωνείτε ότι μπορούμε να εκχωρήσουμε την παρούσα Σύμβαση, εν όλω ή εν μέρει, σε οποιαδήποτε στιγμή. Εάν η εκχώρησή μας οδηγήσει σε αλλαγή μας ως συμβαλλόμενο μέρος, έχετε το δικαίωμα να καταγγείλετε την παρούσα Σύμβαση. Δεν επιτρέπεται να εκχωρήσετε τα δικαιώματά σας ή να μεταβιβάσετε τις υποχρεώσεις σας βάσει της παρούσας Σύμβασης ή να μεταβιβάσετε οποιαδήποτε δικαιώματα για τη χρήση των Υπηρεσιών, των Εικονικών Αντικειμένων ή του Λογαριασμού σας. Εάν η συνήθης διαμονή σας βρίσκεται στη Γερμανία, η προηγούμενη πρόταση δεν ισχύει για οποιεσδήποτε χρηματικές απαιτήσεις που μπορεί να έχετε εναντίον μας, οι οποίες προκύπτουν από την παρούσα Σύμβαση. Εάν οποιαδήποτε διάταξη της παρούσας Σύμβασης κριθεί μη εφαρμόσιμη για οποιονδήποτε λόγο, η εν λόγω διάταξη είτε θα αναμορφωθεί μόνο στον βαθμό που είναι απαραίτητο για να καταστεί εκτελεστή, είτε θα αφαιρεθεί πλήρως από την Σύμβαση και οι υπόλοιπες διατάξεις της παρούσας Σύμβασης θα παραμείνουν σε ισχύ. Οι Ενότητες 1, 2.1, 2.2, 2.3, 4, 5, 6, 8 – 15 και εκείνες που από τον χαρακτήρα τους ισχύουν μετά τη λήξη της παρούσας Σύμβασης, θα εξακολουθούν να ισχύουν μετά από οποιαδήποτε καταγγελία ή ακύρωση της παρούσας Σύμβασης. Κάθε συμβαλλόμενο μέρος μπορεί να γνωστοποιήσει πληροφορίες που σχετίζονται με την παρούσα Σύμβαση ή τη χρήση των Υπηρεσιών, όπως απαιτείται για την ικανοποίηση οποιουδήποτε νόμου, κανονισμού, νομικής διαδικασίας ή κρατικού αιτήματος.

12.2. Νόμοι περί εξαγωγών. Πρέπει να συμμορφώνεστε με όλους τους εφαρμοστέους εγχώριους και διεθνείς νόμους και κανονισμούς περί εξαγωγών (οι οποίοι ενδέχεται να τροποποιούνται κατά καιρούς) που ισχύουν για τις Υπηρεσίες, τα Εικονικά Αντικείμενα ή τον Λογαριασμό σας, οι οποίοι περιλαμβάνουν περιορισμούς σχετικά με τους προορισμούς, τους χρήστες και τη χρήση. Συμφωνείτε να μη χρησιμοποιήσετε, εξαγάγετε, επανεξαγάγετε, λάβετε ή μεταφέρετε με άλλον τρόπο οποιοδήποτε μέρος των Υπηρεσιών, των Εικονικών Αντικειμένων ή του Λογαριασμού σας σε οποιαδήποτε χώρα (ή σε έναν πολίτη ή κάτοικο αυτής) στην οποία οι ΗΠΑ έχουν επιβάλει εμπάργκο αγαθών ή σε οποιονδήποτε που περιλαμβάνεται στη λίστα Ειδικά Καθορισμένων Υπηκόων και Αποκλεισμένων Προσώπων του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ και σε άλλες λίστες κυρώσεων που διαχειρίζεται το Γραφείο Ελέγχου Αλλοδαπών Περιουσιακών Στοιχείων (OFAC). Δηλώνετε και εγγυάστε ότι δεν βρίσκεστε, ούτε είστε υπό τον έλεγχο, ούτε είστε υπήκοος ή κάτοικος μίας χώρας που τελεί υπό εμπάργκο και ότι δεν βρίσκεστε στη λίστα Ειδικά Καθορισμένων Υπηκόων ή Αποκλεισμένων Προσώπων.

13. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τις Υπηρεσίες, τα Εικονικά Αντικείμενα, τον Λογαριασμό σας ή την παρούσα Σύμβαση, επισκεφθείτε την Υποστήριξη Πελατών της Take-Two και υποβάλετε μία υπόθεση υποστήριξης. Η Υποστήριξη Πελατών της Take-Two παρέχει ένα μοναδικό σημείο επικοινωνίας για να επικοινωνήσετε με την Take-Two.

Οι αρχές επιβολής του νόμου, οι κανονιστικές αρχές, οι εθνικές αρχές και οι έμπιστοι παρατηρητές που επιθυμούν να επικοινωνήσουν με την Take-Two πρέπει να επισκεφθούν την Επιβολή του Νόμου της Take-Two και να ακολουθήσουν τις οδηγίες που αναφέρονται σε αυτήν, ώστε να ανταποκριθούν και να παρέχουν αποτελεσματική εξυπηρέτηση στην Take-Two. Η Επιβολή του Νόμου της Take-Two παρέχει ένα μοναδικό σημείο επαφής για τις αρχές επιβολής του νόμου, τις κανονιστικές αρχές, τις εθνικές αρχές και τους έμπιστους παρατηρητές για την επικοινωνία με την Take-Two και τους νόμιμους εκπροσώπους της.

14. Εφαρμοστέο Δίκαιο, Διαφορές/Αντιδικίες και Ευθύνη: AU, CH, ΕΟΧ, Ηνωμένο Βασίλειο.

Εάν η συνήθης διαμονή σας είναι στην Αυστραλία, την Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο ή οποιαδήποτε επικράτεια του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, οι όροι της παρούσας Ενότητας 14 ισχύουν για τη νομική σας σύμβαση με την Take-Two. Εάν διαμένετε συνήθως εκτός αυτών των περιοχών ή δικαιοδοσιών, ανατρέξτε στην Ενότητα 15 παρακάτω.

14.1. Εφαρμοστέο δίκαιο και δικαιοδοσία. Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από και θα ερμηνεύεται σύμφωνα με τους νόμους της χώρας διαμονής σας, ανεξάρτητα από τους κανόνες περί αντίφασης νόμων. Η αποκλειστική δικαιοδοσία για όλες τις διαφορές θα είναι τα αρμόδια δικαστήρια της χώρας συνήθους διαμονής σας.

14.2. Περιορισμοί της ευθύνης μας. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Η TAKE-TWO ΝΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΜΜΕΣΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ Ή ΖΗΜΙΕΣ Ή ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΛΟΓΩ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ Ή ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ή ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΒΑΣΗ. ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΗ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Ή ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ Ή ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ Ή ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΜΕΛΕΙΑΣ ΜΑΣ.

Εάν οποιοσδήποτε εφαρμοστέος νόμος προβλέπει ότι υπάρχει εγγύηση σχετικά με οποιοδήποτε αγαθό ή υπηρεσία που παρέχεται από εμάς σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, και η ευθύνη μας για μη συμμόρφωση με την εν λόγω εγγύηση δεν μπορεί να αποκλειστεί, αλλά μπορεί να περιοριστεί, τότε η ευθύνη μας για μία τέτοια παράλειψη περιορίζεται (κατά την επιλογή μας), στην περίπτωση προμήθειας αγαθών, σε αντικατάσταση των αγαθών ή προμήθεια ισοδύναμων αγαθών, σε επισκευή των αγαθών ή στην παροχή σε εσάς πλήρους ή μερικής επιστροφής χρημάτων, ή σε περίπτωση παροχής υπηρεσιών, στην παροχή από εμάς ξανά των υπηρεσιών, στην παροχή επιστροφής χρημάτων για το αχρησιμοποίητο τμήμα ή σε αποζημίωση για τη μειωμένη αξία του.

15. Εφαρμοστέο Δίκαιο, Διαφορές/Αντιδικίες και Ευθύνη: Ηνωμένες Πολιτείες και υπόλοιπος κόσμος.

Εάν η συνήθης διαμονή σας είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες ή οποιαδήποτε επικράτεια εκτός της Αυστραλίας, της Ελβετίας ή του Ηνωμένου Βασιλείου ή οποιασδήποτε επικράτειας του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, οι όροι της παρούσας Ενότητας 15 ισχύουν για τη νομική σας σύμβαση με την Take-Two. Εάν διαμένετε συνήθως στην Αυστραλία, την Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο ή οποιαδήποτε επικράτεια του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, ανατρέξτε στην Ενότητα 14 παραπάνω.

15.1. Εφαρμοστέο δίκαιο και δικαιοδοσία. Η παρούσα Σύμβαση συνάπτεται στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης και θα διέπεται από και θα ερμηνεύεται σύμφωνα με τους νόμους της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, ανεξάρτητα από τους κανόνες περί αντίφασης νόμων. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά ρητά στην Ενότητα 15.5, η αποκλειστική δικαιοδοσία για όλες τις διαφορές μεταξύ εσάς και της Take-Two είναι τα πολιτειακά και ομοσπονδιακά δικαστήρια που βρίσκονται στην Κομητεία της Νέας Υόρκης και εσείς και η Take-Two αποδέχεστε την προσωπική δικαιοδοσία και παραιτείστε από όλες τις ενστάσεις σχετικά με τον τόπο εκδίκασης στα εν λόγω δικαστήρια.

15.2. Αποποίηση Εγγύησης. ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ «ΩΣ ΕΧΟΥΝ», «ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ» ΚΑΙ «ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ». ΟΥΤΕ Η TAKE-TWO, ΟΥΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ., ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ Η ΔΙΚΑΙΟΠΑΡΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Η ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΡΙΤΩΝ Ή ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΡΗΤΕΣ Ή ΣΙΩΠΗΡΕΣ, ΘΕΣΜΙΚΕΣ Η ΑΛΛΩΣ. ΟΥΤΕ Η TAKE-TWO ΟΥΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Η ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ Ή ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ, ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΕΣ, ΕΓΚΑΙΡΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΣ Ή ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ Ή ΧΩΡΙΣ ΙΟΥΣ. ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, Η TAKE-TWO ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΙΩΠΗΡΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ, ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

15.3. Περιορισμένη Εγγύηση Υλικού. Εγγυόμαστε στον αρχικό αγοραστή των Υπηρεσιών ότι τα φυσικά μέσα αποθήκευσης που περιέχουν τις Υπηρεσίες (τα «Αγαθά»), εάν υπάρχουν, θα είναι απαλλαγμένα από ελαττώματα υλικών και κατασκευής για 90 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς υπό κανονική χρήση. Εάν διαπιστωθεί ότι τα Αγαθά είναι ελαττωματικά εντός 90 ημερών από την αρχική αγορά, συμφωνούμε να αντικαταστήσουμε, χωρίς χρέωση, τα σχετικά ελαττωματικά Αγαθά εντός της ισχύουσας περιόδου των 90 ημερών, μετά την παραλαβή των Αγαθών από εμάς (με ταχυδρομικά τέλη καταβληθέντα, με απόδειξη της ημερομηνίας αγοράς), εφόσον τα Αγαθά εξακολουθούν να κατασκευάζονται από εμάς. Εάν τα Αγαθά δεν είναι πλέον διαθέσιμα, διατηρούμε το δικαίωμα να τα αντικαταστήσουμε με παρόμοια αγαθά ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Η παρούσα εγγύηση περιορίζεται στα Αγαθά, όπως παρέχονται αρχικά από εμάς και δεν ισχύει για φυσιολογική φθορά. Η παρούσα εγγύηση δεν θα ισχύει εάν το κατ’ ισχυρισμό ελάττωμα προκύψει λόγω κατάχρησης, κακής χρήσης, κακομεταχείρισης ή αμέλειας επί των σχετικών Αγαθών. ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ, Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΡΗΤΕΣ Ή ΣΙΩΠΗΡΕΣ.

Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών μας για βοήθεια με την παραπάνω περιορισμένη εγγύηση.

15.4. Περιορισμοί της ευθύνης μας. ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η TAKE-TWO Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΜΜΕΣΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ, ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΕΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ, ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΣ Ή ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ Ή ΖΗΜΙΕΣ ΓΙΑ ΒΛΑΒΗ Ή ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Ή ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΕΡΔΩΝ, ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΧΡΗΣΗΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ Ή ΦΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ Ή ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ή ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ Ή ΘΕΩΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ.

Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε βάση για ανάκτηση ζημιών που προέκυψαν από τις Υπηρεσίες ή μια παράβαση της παρούσας Σύμβασης, συμφωνείτε ότι η αποκλειστική σας αποζημίωση περιορίζεται στην ανάκτηση απευθείας ζημιών και η μέγιστη ευθύνη περιορίζεται στο ποσό των 500 δολαρίων ΗΠΑ ή στο ποσό που έχετε δαπανήσει για τις εν λόγω Υπηρεσίες στην αξίωσή σας κατά τους 24 μήνες που προηγούνται της ημερομηνίας κατά την οποία εγείρατε την αξίωσή σας.

Οι περιορισμοί και οι αποποιήσεις στην παρούσα Σύμβαση δεν αποσκοπούν στον περιορισμό της ευθύνης ή στην τροποποίηση των δικαιωμάτων σας ως χρήστη που δεν μπορεί να αποκλειστεί ή να περιοριστεί σύμφωνα με τους εφαρμοστέους νόμους. Όσον αφορά στην παρούσα Σύμβαση, οποιεσδήποτε διατάξεις σχετικά με τον αποκλεισμό ή τον περιορισμό ορισμένων ζημιών δεν ισχύουν στο New Jersey σχετικά με ποινικές ζημίες, απώλεια δεδομένων και απώλεια/ζημιά σε περιουσιακά στοιχεία.

15.5. Επίλυση διαφορών: Δεσμευτική Ατομική Διαιτησία, Παραίτηση από Ομαδικές Αγωγές και Δίκη Ενώπιον Ενόρκων. Εάν έχετε κάποιο ζήτημα με τις Υπηρεσίες που δεν μπορεί να επιλυθεί επικοινωνώντας με την Υποστήριξη Πελατώνμας, η παρούσα Ενότητα 15.5 (η «Συμφωνία Διαιτησίας») εξηγεί πώς εσείς και η Take-Two συμφωνείτε να επιλύσετε οποιεσδήποτε Διαφορές με δεσμευτική, ατομική διαιτησία, με την επιφύλαξη περιορισμένων εξαιρέσεων που περιγράφονται παρακάτω.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ - ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΑΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΝΟΡΚΩΝ.

(1) Δεσμευτική Ατομική Διαιτησία. Εσείς και η Take-Two συμφωνείτε ότι, εάν οποιαδήποτε διαφορά δεν επιλυθεί μέσω της ανεπίσημης διαδικασίας διαπραγμάτευσης που περιγράφεται παρακάτω, θα επιλυθεί αποκλειστικά από ατομική, δεσμευτική διαιτησία βάσει της παρούσας Σύμβασης Διαιτησίας. Με την επιφύλαξη των εξαιρέσεων στην Ενότητα 15.5(10), «Διαφορά» σημαίνει οποιαδήποτε διαφορά, αξίωση ή αντιπαράθεση που προκύπτει από ή σχετίζεται με τις Υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με τη διαμόρφωση, την παραβίαση, τον τερματισμό, την επιβολή, το πεδίο εφαρμογής, την εγκυρότητα ή την εφαρμοσιμότητα της Σύμβασης ή της Σύμβασης Διαιτησίας ή των δικαιωμάτων σας βάσει των εν λόγω συμβάσεων. Όλες οι Διαφορές υπόκεινται στη Συμφωνία Διαιτησίας ανεξάρτητα από το εάν προέκυψαν πριν ή μετά την αποδοχή της Σύμβασης.

Ο διαιτητής - όχι ένα ομοσπονδιακό, πολιτειακό ή τοπικό δικαστήριο ή κρατική υπηρεσία - θα έχει την αποκλειστική εξουσία να επιλύσει οποιεσδήποτε Διαφορές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με την ερμηνεία, την εφαρμοσιμότητα, την εκτελεστότητα ή τη διαμόρφωση της παρούσας Σύμβασης Διαιτησίας και οποιαδήποτε αξίωση ότι το σύνολο ή μέρος της Σύμβασης Διαιτησίας είναι άκυρο ή ακυρώσιμο. Ο διαιτητής θα έχει επίσης την εξουσία να καθορίσει όλα τα ζητήματα ορίων καθορισμού της διαιτησίας, συμπεριλαμβανομένου του εάν η Σύμβαση ή η Συμφωνία Διαιτησίας είναι άγνωστες ή απατηλές, εάν η Συμφωνία Διαιτησίας έχει επιβεβαιωθεί βάσει του εφαρμοστέου δικαίου και οποιαδήποτε υπεράσπιση κατά της διαιτησίας, συμπεριλαμβανομένης της παραίτησης, της καθυστέρησης ή νομικού εμποδίου. Ο διαιτητής μπορεί να απονείμει τα ίδια ένδικα μέσα που θα μπορούσε ένα δικαστήριο, αλλά μόνο στον βαθμό που απαιτείται για την ικανοποίηση της επίδικης μεμονωμένης Διαφοράς.

(2) Ομαδική αγωγή / Αποποίηση δίκης ενώπιον ενόρκων. Εσείς και η Take-Two παραιτείστε από όλα τα δικαιώματα για δίκη ενώπιον ενόρκων σε οποιαδήποτε αγωγή ή διαδικασία που περιλαμβάνει οποιεσδήποτε Διαφορές σε οποιοδήποτε φόρουμ. Εσείς και η Take-Two παραιτείστε από όλα τα δικαιώματα συμμετοχής σε οποιαδήποτε κατ’ ισχυρισμό κατηγορία ατόμων, συλλογική, αντιπροσωπευτική ή ενοποιημένη αγωγή ή διαδικασία. Εκτός εάν εσείς και η Take-Two συμφωνήσετε διαφορετικά, ο διαιτητής δεν επιτρέπεται να ενοποιήσει ή να συμμετάσχει σε απαιτήσεις περισσότερων του ενός ατόμων ή μερών και δεν επιτρέπεται να προεδρεύσει σε οποιαδήποτε μορφή ενοποιημένης, αντιπροσωπευτικής, ομαδικής αγωγής ή δικαστικής διαδικασίας κατηγορίας. Όλες οι διαφορές θα επιλύονται μέσω διαιτησίας μόνο σε ατομική, μη συλλογική και μη αντιπροσωπευτική βάση. Αυτό σημαίνει ότι ο διαιτητής θα επιλύσει την ατομική Διαφορά σας με την Take-Two ξεχωριστά από οποιαδήποτε άλλη Διαφορά και ότι η Διαφορά σας δεν μπορεί να ενοποιηθεί ή να συνδεθεί με τις αξιώσεις ενός άλλου ατόμου ή διαδίκου. Ο διαιτητής μπορεί να απονείμει αποζημίωση που επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο μόνο σε σχέση με το μεμονωμένο μέρος που ζητά αποκατάσταση, αλλά στον μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο, δεν μπορεί να απονείμει αποζημίωση σε οποιοδήποτε πρόσωπο εκτός από το εν λόγω μεμονωμένο μέρος που ζητά αποκατάσταση. Εάν οποιοδήποτε δικαστήριο ή διαιτητής κρίνει ότι η παρούσα παραίτηση από ομαδική αγωγή/δίκη ενώπιον ενόρκων είναι άκυρη ή μη εφαρμόσιμη για οποιονδήποτε λόγο ή ότι μια διαιτησία μπορεί να προχωρήσει σε ομαδική βάση, τότε η παρούσα Συμφωνία Διαιτησίας θα θεωρείται άκυρη στο σύνολό της και εσείς και η Take-Two θα θεωρείται ότι δεν έχετε συμφωνήσει για διαιτησία των διαφορών.

(3) Εφαρμοσιμότητα. Το δικαίωμά σας να εξαιρεθείτε. Αυτή η δεσμευτική ατομική απαίτηση διαιτησίας δεν θα ισχύει στον βαθμό που απαγορεύεται από τους νόμους της χώρας ή της πολιτείας διαμονής σας. Έχετε το δικαίωμα να εξαιρεθείτε από την παρούσα Συμφωνία Διαιτησίας. Πρέπει να μας ενημερώσετε γραπτώς εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που αποδεχτήκατε για πρώτη φορά την παρούσα Σύμβαση («Ειδοποίηση Εξαίρεσης») εκτός εάν απαιτείται μεγαλύτερη περίοδος από το εφαρμοστέο δίκαιο.

Η Ειδοποίηση Εξαίρεσής σας πρέπει να σταλεί στη διεύθυνση:

Take-Two Interactive Software, Inc.

ATTN: ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ — ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

110 West 44th Street,

New York, New York, 10036

Η Ειδοποίηση Εξαίρεσης πρέπει να περιλαμβάνει: (1) το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, (2) την ταχυδρομική σας διεύθυνση, (3) το όνομα του Λογαριασμού χρήστη σας, εάν έχετε και (4) μια σαφή, υπογεγραμμένη δήλωση ότι δεν συμφωνείτε με τη Συμφωνία Διαιτησίας. Είστε υπεύθυνοι για τη διασφάλιση της παραλαβής της Ειδοποίησης Εξαίρεσής σας από εμάς. Συνεπώς μπορεί να θέλετε να στείλετε την ειδοποίησή σας χρησιμοποιώντας μία μέθοδο παράδοσης που σας παρέχει μια γραπτή απόδειξη παράδοσης.

(4) Διαδικασίες επίλυσης διαφορών. Εκτός από τις αξιώσεις που εγείρονται σύμφωνα με την Ενότητα 15.5(10),οποιαδήποτε διαφορά ανάμεσα σε εσάς και την Take-Two πρέπει να επιλυθεί με τα ακόλουθα βήματα:

Βήμα 1: Ειδοποίηση Διαφοράς. Εάν έχετε μία Διαφορά μαζί μας, πρέπει να μας στείλετε γραπτή ειδοποίηση της Διαφοράς («Ειδοποίηση Διαφοράς») στην ακόλουθη διεύθυνση:

Take-Two Interactive Software, Inc.

ATTN: ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ — ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑΣ

110 West 44th Street,

New York, New York, 10036

Για να θεωρηθεί πλήρης, η Ειδοποίηση Διαφοράς σας πρέπει να περιλαμβάνει τις ακόλουθες πληροφορίες: (1) το όνομά σας, (2) το όνομα λογαριασμού ή την καταχωρημένη διεύθυνση email που χρησιμοποιείτε για να προσπελάσετε τις Υπηρεσίες, (3) την ταχυδρομική σας διεύθυνση, (4) πώς να επικοινωνήσετε μαζί σας, (5) ποιο είναι το πρόβλημα και (6) τι θέλετε να κάνουμε για αυτό.

Εάν η Take-Two έχει μία Διαφορά μαζί σας, θα στείλουμε την Ειδοποίηση Διαφοράς μας στην καταχωρημένη διεύθυνση email σας και οποιαδήποτε διεύθυνση χρέωσης που μας έχετε παράσχει ή, εάν αυτές οι επιλογές δεν είναι διαθέσιμες, σε άλλα εύλογα στοιχεία επικοινωνίας που μας έχετε παράσχει.

Βήμα 2: Ανεπίσημη διαπραγμάτευση. Για να μας βοηθήσετε να φτάσουμε σε μια ταχύτερη επίλυση και να μειώσουμε το κόστος και για τα δύο μέρη, εσείς και η Take-Two συμφωνείτε πρώτα να προσπαθήσετε να διαπραγματευτείτε ανεπίσημα οποιαδήποτε Διαφορά για τουλάχιστον 30 ημέρες. Αυτές οι ανεπίσημες διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν την ημέρα που εσείς ή η Take-Two θα λάβετε μια γραπτή Ειδοποίηση μίας Διαφοράς.

Βήμα 3: Δεσμευτική Διαιτησία. Εάν δεν μπορούμε να επιλύσουμε τη Διαφορά ανεπίσημα, η Διαφορά (εκτός από τα όσα ορίζονται στην Ενότητα 15.5(9) και (10) παρακάτω) θα επιλυθεί αποκλειστικά μέσω δεσμευτικής ατομικής διαιτησίας που διεξάγεται από την Judicial Arbitration Mediation Services, Inc.JAMS») με την επιφύλαξη των όρων της παρούσας Συμφωνίας Διαιτησίας, του Ομοσπονδιακού Νόμου Διαιτησίας των ΗΠΑ και του ομοσπονδιακού δικαίου περί διαιτησίας.

(5) Απαίτηση για διαιτησία. Ο συμβαλλόμενος που ξεκινά μία μεμονωμένη διαιτησία πρέπει να στείλει στην JAMS μια «Απαίτηση για διαιτησία» (χρησιμοποιώντας τη φόρμα που διατίθεται στον ιστότοπό της), να καταβάλει οποιοδήποτε τέλος υποβολής και να ταχυδρομήσει ένα αντίγραφο της Απαίτησης για διαιτησία στον αντίδικο. Εάν έχετε μια Διαφορά μαζί μας, πρέπει να στείλετε ένα αντίγραφο της Απαίτησης για Διαιτησία σας στη διεύθυνση:

Take-Two Interactive Software, Inc.

ATTN: ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ — ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

110 West 44th Street

New York, New York, 10036

Η Take-Two θα στείλει το αντίγραφο της Απαίτησης για Διαιτησία στην καταχωρημένη διεύθυνση email σας και σε οποιαδήποτε διεύθυνση χρέωσης που μας έχετε παράσχει ή, εάν αυτές οι επιλογές δεν είναι διαθέσιμες, σε άλλα εύλογα στοιχεία επικοινωνίας που μας έχετε παράσχει.

(6) Διαδικασία Ατομικής Διαιτησίας.

Κανόνες. Η ατομική διαιτησία μεταξύ εσάς και της Take-Two θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους Εξορθολογισμένους Κανόνες και Διαδικασίες Διαιτησίας που εκδίδονται από την JAMS κατά την ημερομηνία της Ειδοποίησης Διαφοράς (οι «Κανόνες της JAMS») και όπως τροποποιούνται από την παρούσα Συμφωνία Διαιτησίας. Ανατρέξτε στη διεύθυνση www.jamsadr.com για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την JAMS και τους Κανόνες της JAMS. Εσείς και η Take-Two συμφωνείτε ότι η διαιτησία θα διεξαχθεί στα αγγλικά και ότι ο διαιτητής θα δεσμεύεται από την παρούσα Συμφωνία Διαιτησίας.

Διαδικασία συλλογής αποδεικτικών στοιχείων και αποδεικτικά στοιχεία. Η διαδικασία συλλογής αποδεικτικών στοιχείων στη διαιτησία θα περιορίζεται στην προσκόμιση εγγράφων που σχετίζονται άμεσα με σημαντικά ζητήματα στην υπόθεση ή με το αποτέλεσμα της υπόθεσης. Ο διαιτητής θα προβεί σε όλους τους προσδιορισμούς που σχετίζονται με το παραδεκτό ή τη σχετικότητα των αποδεικτικών στοιχείων σύμφωνα με τους Ομοσπονδιακούς Κανόνες Αποδεικτικών Στοιχείων.

Απορριπτικές προτάσεις και τοποθεσία ακροαματικής διαδικασίας. Ο διαιτητής θα επιτρέπει τις απορριπτικές προτάσεις. Η τοποθεσία και η μέθοδος παράστασης των μερών κατά τη διαδικασία διαιτησίας, εάν υπάρχει, θα καθορίζεται από τους Κανόνες της JAMS.

Εμπιστευτικότητα. Ο διαιτητής θα εκδώσει μία διαταγή που θα προβλέπει ότι η διαιτητική διαδικασία και όλες οι ειδοποιήσεις, οι δηλώσεις, οι προτάσεις, οι απαντήσεις στην ανακάλυψη, η μαρτυρία και τα έγγραφα που ανταλλάσσονται ή υποβάλλονται σχετικά με την εν λόγω διαδικασία θα διατηρούνται αυστηρά εμπιστευτικά.

Τέλη. Τα μέρη θα επιβαρύνονται με οποιαδήποτε έξοδα διαιτησίας, όπως καθορίζεται από τους Κανόνες της JAMS.

Απόφαση & Απονομή. Ο διαιτητής (όχι δικαστής ή επιτροπή ενόρκων) θα επιλύσει τη Διαφορά. Εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά, οποιαδήποτε απόφαση ή απονομή θα καθορίζει την πραγματική και νομική βάση για την απονομή. Ο διαιτητής θα επιτρέπεται να απονείμει μόνο τις αποκαταστάσεις που επιτρέπονται από τους εφαρμοστέους νόμους, τα οποία υποστηρίζονται από αξιόπιστα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία, όπως καθορίζεται από τους Ομοσπονδιακούς Κανόνες Αποδεικτικών Στοιχείων. Εκτός εάν η Take-Two συναινέσει ρητά, ο διαιτητής δεν μπορεί να απονείμει αποζημίωση κατά της Take-Two σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο εκτός από εσάς. Οποιαδήποτε απόφαση ή απονομή μπορεί να επιβληθεί ως τελεσίδικη απόφαση από οποιοδήποτε δικαστήριο αρμόδιας δικαιοδοσίας ή, κατά περίπτωση, μπορεί να υποβληθεί αίτηση στο εν λόγω δικαστήριο για δικαστική αποδοχή οποιασδήποτε απόφασης και διαταγής εκτέλεσης. Η απόφαση του διαιτητή είναι οριστική και δεσμευτική για τα μέρη, εκτός από μία περιορισμένη εξέταση από τα δικαστήρια σύμφωνα με τον Ομοσπονδιακό Νόμο περί Διαιτησίας των ΗΠΑ και μπορεί να επιβληθεί όπως οποιαδήποτε άλλη δικαστική διαταγή ή απόφαση.

(7) Χρονικό όριο για αξιώσεις. Στον βαθμό που επιτρέπεται από τους εφαρμοστέους νόμους, εάν πρέπει να γίνει διαιτησία για μια Διαφορά, εσείς ή η Take-Two πρέπει να ξεκινήσετε τη διαιτησία για όλες τις Διαφορές εντός δύο (2) ετών από τα συμβάντα που οδήγησαν στη Διαφορά. Εάν οι εφαρμοστέοι νόμοι απαιτούν από εσάς να εγείρετε αξίωση για μια Διαφορά νωρίτερα από δύο (2) έτη μετά την πρώτη εμφάνιση της Διαφοράς, πρέπει να ξεκινήσετε τη διαιτησία εντός της εν λόγω προηγούμενης χρονικής περιόδου. Η Take-Two σας ενθαρρύνει να μας ενημερώσετε για μια Διαφορά το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπορέσουμε να την επιλύσουμε. Η μη έγκαιρη εμπλοκή σε επίλυση διαφορών θα αποκλείσει οριστικά όλες τις αξιώσεις.

(8) Αξιώσεις μη υποκείμενες σε διαιτησία. Ανεξαρτήτως των περί του αντιθέτου προβλεπομένων στην παρούσα, εάν ο διαιτητής δεν μπορεί νόμιμα να αποφανθεί ή να απονείμει μία συγκεκριμένη νομική ή δίκαιη αξίωση ή αποκατάσταση, η εν λόγω αξίωση ή αποκατάσταση θα ανασταλεί έως ότου όλες οι άλλες απαιτήσεις και οι αποκαταστάσεις είναι τελικές και η διαιτησία ολοκληρωθεί. Στη συνέχεια, οι υπόλοιπες αξιώσεις πρέπει να εγείρονται σε ομοσπονδιακό ή πολιτειακό δικαστήριο αρμόδιας δικαιοδοσίας στην Κομητεία της Νέας Υόρκης και εάν αρμόζει, το εν λόγω δικαστήριο μπορεί να απονείμει την υπόλοιπη αποκατάσταση. Στον βαθμό που επιτρέπεται σε οποιεσδήποτε αξιώσεις να προχωρήσουν σε βάση κατηγορίας, συλλογικής, ενοποιημένης, ομαδικής ή αντιπροσωπευτικής, οι εν λόγω αξιώσεις πρέπει να εκδικαστούν σε ομοσπονδιακό ή πολιτειακό δικαστήριο αρμόδιας δικαιοδοσίας στην Κομητεία της Νέας Υόρκης, της Νέας Υόρκης, και τα μέρη συμφωνούν ότι η δικαστική διαδικασία αυτών των αξιώσεων θα ανασταλεί εν αναμονή του αποτελέσματος οποιωνδήποτε μεμονωμένων αξιώσεων που παραμένουν στη διαιτησία. Σε όλες τις περιπτώσεις που περιγράφονται στην Ενότητα 15.5(8), το ομοσπονδιακό ή πολιτειακό δικαστήριο θα δεσμεύεται σύμφωνα με τις αρχές της απαίτησης ή έκδοσης δικαστικής απόφασης του διαιτητή. Οι αγωγές που ασκούνται σε πολιτειακό δικαστήριο μπορούν να ασκηθούν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο από οποιοδήποτε μέρος, εάν επιτρέπεται από τους εφαρμοστέους νόμους.

(9) Εξαίρεση – Διαδικασία Μαζικής Διαιτησίας.

Μαζική Διαιτησία. Μία «Μαζική Διαιτησία» σημαίνει 5 ή περισσότερες Διαφορές που σχετίζονται με το ίδιο ή παρόμοιο θέμα, οι οποίες μοιράζονται κοινά νομικά ζητήματα ή γεγονότα ή στις οποίες ο δικηγόρος ή άλλος οργανισμός που εκπροσωπεί τα μέρη σε τέτοιες Διαφορές είναι ο ίδιος, συνεργάζεται ή εργάζεται σε συντονισμό. Μια «Μαζική Διαιτητική Διαφορά» είναι μια ατομική Διαφορά που αποτελεί μέρος μιας Μαζικής Διαιτησίας. Κανένα στοιχείο στην παρούσα Ενότητα δεν θα ερμηνεύεται ως εξουσιοδότηση μιας ενοποιημένης, αντιπροσωπευτικής, ομαδικής ή ομαδικής διαδικασίας. Η Take-Two διατηρεί όλα τα δικαιώματα και τις υπερασπίσεις ως προς κάθε απαίτηση για διαιτησία και ενάγοντα.

Κανόνες Μαζικής Διαιτησίας. Παρά τη συμφωνία των μερών να διαχειρίζεται όλες τις Διαφορές η JAMS σε ατομική βάση, εσείς και η Take-Two συμφωνείτε ότι εάν η Διαφορά σας είναι (ή γίνει) Μαζική Διαιτητική Διαφορά, δεν θα διέπεται από τους Κανόνες της JAMS ούτε θα τη διαχειρίζεται η JAMS. Αντίθετα, τις Μαζικές Διαιτητικές Διαφορές θα τις διαχειρίζεται η New Era και θα διέπονται από τους Κανόνες της New Era που ισχύουν κατά την υποβολή των Μαζικών Διαιτητικών Διαφορών, εξαιρουμένων οποιωνδήποτε κανόνων που επιτρέπουν τη διαιτησία σε συλλογική βάση (οι «Κανόνες της New Era») και της παρούσας Σύμβασης Διαιτησίας. Οι Κανόνες της New Era είναι διαθέσιμοι στη διεύθυνση www.neweraadr.com/rules-and-procedures. Για λόγους σαφήνειας, οι Κανόνες της New Era θα τροποποιηθούν από τους όρους της παρούσας Σύμβασης Διαιτησίας.

Παρτίδα Μαζικών Διαιτητικών Διαφορών. Για τη διευκόλυνση της αποτελεσματικής επίλυσης των Μαζικών Διαιτησιών, αφού γίνουν αποδεκτές 60 Μαζικές Διαιτητικές Διαφορές που σχετίζονται με μία Μαζική Διαιτησία (η «Αρχική Παρτίδα»), η New Era δεν θα αποδεχτεί οποιεσδήποτε πρόσθετες Απαιτήσεις για Διαιτησία που σχετίζονται με την εν λόγω Μαζική Διαιτησία έως 60 ημέρες μετά την τελική επίλυση όλων των Υποθέσεων Bellwether από την Αρχική Παρτίδα και την επακόλουθη Διάσκεψη Διακανονισμού που προβλέπεται σύμφωνα με τους Κανόνες της New Era. Στη συνέχεια, οποιεσδήποτε πρόσθετες Μαζικές Διαιτητικές Διαφορές που σχετίζονται με την εν εξελίξει Μαζική Διαιτησία μπορούν να γίνουν αποδεκτές και να επιλυθούν σύμφωνα με τους Κανόνες της New Era, σύμφωνα με τους ίδιους όρους όπως εάν οι Μαζικές Διαιτητικές Διαφορές είχαν κατατεθεί και γίνει αποδεκτές ως μέρος της Αρχικής Παρτίδας. Η καθυστέρηση στην αποδοχή μιας Μαζικής Διαιτητικής Διαφοράς βάσει αυτής της διάταξης θα αποκλείεται κατά τον υπολογισμό της σχετικής προθεσμίας για την υποβολή μίας Διαφοράς βάσει της παρούσας Σύμβασης Διαιτησίας. Η Take-Two και το μέρος σε οποιαδήποτε Μαζική Διαιτητική Διαφορά που διαφορετικά θα καθυστερούσε βάσει αυτής της διάταξης μπορεί να συμφωνήσουν να παραιτηθούν από την καθυστέρηση και να συμπεριλάβουν την εν λόγω Μαζική Διαιτητική Διαφορά στην Αρχική Παρτίδα. Συμφωνείτε να συνεργαστείτε καλή τη πίστει για την εφαρμογή αυτής της ομαδικής διαδικασίας.

Διαχωρισμός για Μαζική Διαιτησία. Εάν οποιοδήποτε δικαστήριο ή διαιτητής κρίνει ότι η παρούσα Ενότητα 15.5(9) είναι άκυρη ή ανεφάρμοστη για οποιονδήποτε λόγο ή εάν η New Era αρνηθεί να διαχειριστεί οποιαδήποτε Μαζική Διαιτητική Διαφορά ως Μαζική Διαιτησία, τότε η Συμφωνία Διαιτησίας θα θεωρείται άκυρη στο σύνολό της και εσείς και η Take-Two θα θεωρείται ότι δεν έχετε συμφωνήσει με τη διαιτησία των εν λόγω Διαφορών.

(10) Αποκλεισμός από τη διαιτησία. Παρά την απόφαση των μερών να επιλύσουν όλες τις Διαφορές μέσω δεσμευτικής ατομικής διαιτησίας, εσείς και η Take-Two μπορείτε να ασκήσετε αγωγή ενώπιον πολιτειακού ή ομοσπονδιακού δικαστηρίου που υποστηρίζει μόνο οποιαδήποτε από τις ακόλουθες αξιώσεις: παραβίαση ή ακυρότητα διπλώματος ευρεσιτεχνίας, παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, βάσει της χρήσης των Υπηρεσιών μετά από παραβίαση ή τον τερματισμό των δικαιωμάτων βάσει της Σύμβασης), παραβιάσεις ηθικών δικαιωμάτων, παραβίαση εμπορικού σήματος, υπεξαίρεση εμπορικών μυστικών, ή απάτη και κατάχρηση μέσω υπολογιστή. Οποιοδήποτε μέρος σε μια Διαφορά μπορεί να ζητήσει αποκατάσταση σε ένα δικαστήριο μικροδιαφορών για οποιεσδήποτε ατομικές Διαφορές ή αξιώσεις εντός του πεδίου εφαρμογής της δικαιοδοσίας του εν λόγω δικαστηρίου, συμπεριλαμβανομένης της επιδίωξης να μεταφερθεί μια διαιτησία που εκκρεμεί βάσει της παρούσας Σύμβασης Διαιτησίας στο εν λόγω δικαστήριο μικροδιαφορών σε αυτήν τη βάση.

(11) Περιορισμός των αλλαγών στη διάταξη περί διαιτησίας. Μπορούμε να ενημερώσουμε την παρούσα Σύμβαση, συμπεριλαμβανομένης της Σύμβασης Διαιτησίας, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, σύμφωνα με την Ενότητα 1.2. Ανεξάρτητα από οποιαδήποτε άλλη διάταξη της παρούσας Σύμβασης Διαιτησίας, εάν η Take-Two αλλάξει οποιονδήποτε από τους όρους της παρούσας Σύμβασης Διαιτησίας μετά την ημερομηνία που αποδεχτήκατε για πρώτη φορά τη Συμφωνία Διαιτησίας (ή αποδεχτήκατε οποιεσδήποτε μεταγενέστερες αλλαγές στη Συμφωνία Διαιτησίας), μπορείτε να απορρίψετε τις νέες αλλαγές. Για να απορρίψετε τις νέες αλλαγές στη Συμφωνία Διαιτησίας, πρέπει να μας ενημερώσετε γραπτώς εντός 30 ημερών από την ημερομηνία έναρξης ισχύος των αλλαγών που επιδιώκετε να απορρίψετε, όπως υποδεικνύεται από την ημερομηνία «Τελευταία ενημέρωση» παραπάνω. Η ειδοποίηση απόρριψης πρέπει να σταλεί στη διεύθυνση:

Take-Two Interactive Software, Inc.

ATTN: ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

110 West 44th Street

New York, New York, 10036

Η ειδοποίηση απόρριψης πρέπει να περιλαμβάνει (1) το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, (2) την ταχυδρομική σας διεύθυνση, (3) το όνομα του λογαριασμού χρήστη σας, εάν έχετε και (4) μία σαφή, υπογεγραμμένη δήλωση ότι απορρίπτετε τις αλλαγές στην παρούσα Συμφωνία Διαιτησίας. Για λόγους σαφήνειας, εάν αποδεχθήκατε προηγουμένως τη Συμφωνία Διαιτησίας, η απόρριψη των αλλαγών στη Συμφωνία Διαιτησίας από εσάς δεν σημαίνει ότι θα εξαιρεθείτε. Εσείς και η Take-Two θα εξακολουθείτε να προωθείτε σε διαιτησία οποιαδήποτε Διαφορά ανάμεσα σε εσάς και την Take-Two σύμφωνα με τους όρους της Συμφωνίας Διαιτησίας, από την ημερομηνία της πρώτης σας συμφωνίας ή την ημερομηνία έναρξης ισχύος της τελευταίας έκδοσης της Συμφωνίας Διαιτησίας που αποδεχτήκατε (όπως καθορίζεται από την ημερομηνία «Τελευταίας Ενημέρωσης» παραπάνω), όποια από τις δύο είναι μεταγενέστερη.

(12) Διαχωρισμός. Εκτός από τα όσα ορίζονται στις Ενότητες 15.5(2) και (9), εάν οποιαδήποτε ρήτρα εντός της παρούσας Σύμβασης Διαιτησίας κριθεί άκυρη, μη εφαρμόσιμη ή παράνομη, η εν λόγω ρήτρα ή τμήμα θα διαχωριστεί και το υπόλοιπο της παρούσας ενότητας Επίλυσης Διαφορών θα έχει πλήρη ισχύ και επίδραση.